Szampony do włosów

L'Oreal Paris Elseve Total Repair 5, Szampon regenerujący do włosów zniszczonych

Elseve Szampon Total Repair5 400 ml
L'Oréal Paris Elseve Total Repair 5
Loreal Elseve Total Repair 5 Szampon Regenerujący do Włosów 400ml
E-Glamour.pl
L´Oréal Paris Elseve Full Repair 5 szampon do włosów 250 ml dla kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 186 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 stycznia 2025 o 12:34
    Jest świetny !
    Szampon elseve, do włosów zniszczonych, ma za zadanie je zregenerować, poprawić ich kondycję, wygładzić i muszę z pochyloną głową przyznać ,że to robi :) Produkt wizualnie prezentuje się dość klasycznie jak dla tej marki, połączenie dwóch kolorów plus napisy, nic specjalnego, ale jest ok, nie to jest najważniejsze. Jestem posiadaczką włosów zniszczonych, suchych, często puszących się, a ten szampon niweluje te odczucia i poprawia kondycję moich włosów przy czym jeszcze dodatkowo włosy przetłuszczają się mniej niż np. po innych szamponach. Szampon świetnie się pieni co jest dla mnie podstawą w szamponie i jest to warunek konieczny abym polubiła produkt. Moje rozdwojone końcówki również pokochały ten szampon, pozostawia mam wrażenie , uczucie tafli, włosy po nim są lśniące i zdrowe. Cena jest świetna jak za tą jakość. U mnie się sprawdził i na pewno zawita na mojej półce jeszcze nie raz.
  • 12 czerwca 2024 o 9:51
    Na rozdwojone koncowki
    Włosy są lepsze już po 3 zastosowaniu, odbudowuje włosy poprawiają na końcówki są lepszej kondycji, są miękkie w dotyku, lepiej się rozczesuja są błyszczące
    Zalety:
    • Zapach, i jedwabistosc , wygładzenie po umyciu
  • 4 czerwca 2024 o 19:00
    Szampon regenerujący
    Jestem zadowolona z działania owego szamponu. Moje włosy są zniszczone i mają tendencję do przetłuszczania się, ale ostatnio również do puszenia się. Są rozdwojone na końcówkach i ogólnie potrzebują silnego wzmocnienia. Po użyciu szamponu wydawały się jakby bardziej jedwabiste, nie puszyły się i lepiej zaczęły układać. Szampon trochę je uelastyczniał, a włosy nie były takie suche, ale jednocześnie nie obciążał ich, bo nie robiły się oklapnięte. Owszem, na drugi dzień potrzebowały odświeżenia, nie był to jednak jakiś szczególny problem, bo miewałam gorsze momenty, gdzie włosy faktycznie potrzebowały mycia. Szampon fajnie się pieni i dobrze domywa głowę. Ma przyjemny zapach, ale trochę sztuczny. Opakowanie również nie należy do jakoś szczególnie pięknych i raczej przeszłabym obojętnie obok tego szamponu. Wygląd wyglądem, ale tubka jest poręczna i jej płaski korek pozwala na postawienie opakowania tak, aby kosmetyk spływał do wylotu, przez co wszystko ładnie można wykończyć, bez obawy, że połowa produktu zostanie wewnątrz.
  • 2 czerwca 2024 o 22:50
    Jeden z ulubionych szamponów
    Od lat używam ten szampon i notorycznie do niego powracam. Moje włosy są puszące i suche, a ten szampon jako jedyny potrafi im pomóc. Za to ma piękny zapach i fajnie się pieni. Są to najważniejsze cechy jakie oczekuję od szamponów. Jego zapach utrzymuje się na włosach kilka dni. Mogę śmiało polecić osób, które posiadają problemy z włosami takie jak ja.
    Zalety:
    • Zapach, konsystencja
    Wady:
    _inga
    16 maja 2024 o 11:27
    Szampon regenerujący do włosów zniszczonych Total Repair 5, Elseve, L'Oreal Paris
    Szampon regenerujący do włosów zniszczonych Total Repair 5 kupiłam w Drogerii Natura, opakowanie to smukła prosta butelka o pojemności 400 ml , zapłaciłam około 18 zł. Szampon ma śliczny zapach, kremową konsystencję, dobrze myje włosy i oczyszcza skórę głowy, pieni się, jest bardzo wydajny. Mam cienkie włosy które farbuję na kolor blond co powoduję zwiększoną potrzebę pielęgnacji włosów tym razem mój wybór padł na szampon Elseve Total Repair 5. Zakup tego szamponu bardzo szybko okazał się dobrym wyborem włosy po umyciu dobrze się rozczesują a po wysuszeniu są miękkie. gładkie, nawilżone i wygładzone. Równocześnie używam odzywki z tej samej serii stosuję jednak raz w tygodniu bo gdy stosowałam ją po każdym myciu włosów powodowała znacznie szybsze ich przetłuszczanie. Dodatkowy plus za wygodne opakowanie i proekologiczne postępowanie firmy butelka w 100% z recyklingu oraz nadająca się do ponownego przetworzenia. Podsumowując moje włosy odzyskały blask i zdrowy wygląd, na pewno będę do niego wracać, dla lepszego efektu zachęcam stosować go wraz z odżywką Elseve Total Repair 5 . Serecznie polecam !
    Zalety:
    • dobrze myje włosy i oczyszcza skórę głowy
    • pieni się
    • nawilża, wzmacnia i wygładza włosy
    • przywraca włosom ładny zdrowy wygląd
    • produkt nie testowany na zwierzętach
    • butelka w 100% z recyklingu oraz nadająca się do ponownego przetworzenia
    Wady:
    • nieco obciąża cienkie włosy
    Drogeria Natura