Pudry do twarzy

notino.pl
Bell puder prasowany z olejem arganowym NATURAL BEAUTY Powder 001, 9g

• 17 czerwca 2024 o 12:36
    Mój ulubiony puder!
    Kupiłam ten puder "przypadkiem" a stał się moim ulubieńcem! Przez dodatek oleju arganowego puder pięknie pachnie. Na twarzy wygląda bardzo ładnie, nie podkreśla niedoskonałości, mimo zmatowienia można wydobyć naturalne glow skóry. Z wad należy wspomnieć, że jest zbyt wydajny a i z dostępnością bywa różnie, bo nie każda biedronka jest dobrze zaopatrzona.
    Zalety:
    • piękny zapach, ładnie wygląda na buzi
    Wady:
    • szybko się skończył, słaba dostępność
    kialacm
    28 maja 2024 o 21:27
    okej
    Puder Bell, Natural Beauty kupiłam w Biedronce. Zamknięty jest w plastikowym, kremowym opakowaniu. Ilość produktu to 9g. Ma bardzo ładny zapach i lekko żółty odcień, który niestety przyciemniał mi wszystkie podkłady. Jeśli chodzi o jego trwałość to nie mogę narzekać- jest bardzo dobry. Dostępny w niskiej cenie, która zachęca do dokonania zakupu. Puder ten posiada 98,8% składników pochodzenia naturalnego.
    Zalety:
    • 98,8 % składników pochodzenia naturalnego
    • łatwa dostępność
    • trwałość
    Wady:
    • przyciemniał podkłady
  • 23 kwietnia 2024 o 8:26
    Puder
    Niestety ma kolor i przyciemnia mi makijaż przez co się nie nadaje na całą twarz daje go jedynie w miejsca konturu jako wyblendowanje go jak go skończę napewno nie kupię ponownie
  • 22 kwietnia 2024 o 17:47
    Gdzie obiecane krycie? I ta przedziwna konsystencja...
    Uwielbiam kosmetyki tej marki, a zwłaszcza pudry, ale w przypadku tego - zachwytu brak. Dlaczego? Już zdradzam! Kryjący puder prasowany: +/- posiada przyjemny, ale intensywny kwiatowy zapach, + ma lekko beżowy odcień, który nie wpływa na kolor podkładu czy korektora, - ma przedziwną, sucho-tępą konsystencję, którą ciężko nabiera się na pędzel, zaś w  przypadku puszku jest trochę lepiej, - w nazwie jest obietnica krycia, ale nie zauważyłam, aby jakkolwiek w tej kwestii wpływał na wygląd podkładu czy korektora, + daje satynowo-matowe wykończenie, przez co wygląda naturalnie i nie ma uczucia suchości czy ściągnięcia, + ładnie wygładza pory oraz drobne zmarszczki, - delikatnie matuje, ale na krótki czas i pewnie winę ponosi olej arganowy. Dla mnie to jest jedynie spoko opcja do małych poprawek w ciągu dnia czy do czyszczenia konturowania, +/- dzięki swojej dziwnej formule starcza na dłużej, pojemność to 9g, + nie zapycha i nie podrażnia.
  • 14 kwietnia 2024 o 18:10
    Z braku laku
    Puder, który nie tworzy na twarzy skorupy. Ładnie ujednolica koloryt, ale może być zbyt ciemny dla bladzioszków (dla mnie troszeczkę był). Świetna opcja dla osób, którym nie przeszkadza talk w składzie. Nie wchodzi w zmarszczki i załamania
    Zalety:
    • Długotrwały
    • Spełnia swoje zadanie
    • W dobrej cenie
    Wady:
    • W składzie talk
    • Może być zbyt ciemny dla jasnych karnacji