Pomadki i szminki

Banana Beauty Life is Good Lipstick Półmatowa pomadka w płynie (różne kolory)

• 14 grudnia 2022 o 0:20
    Mega sztos
    Kocham kocham. Rewelacyjne pomadka w swojej kolekcji posiadam Nananaked, Lady licious, Oh-la-licious, I'ts a Secret. Zakupiłam je w boxie razem z tuszem i konturówką za cały zestaw wydałam 299zl także się opłacało. Mój numer jeden. Każdy kolor piękny, idealnie kryje, pomadka są matowe, nie przesuszają ust. Długo się utrzymują, nie zjadają się. Idąc na wesele pomadka utrzymała się od 14 do 4 nad ranem. Gdzie jadłam, piłam, ani trochę nie starła się.
  • 21 listopada 2021 o 20:29
    Uwielbiam ją, ale cena jest przesadnie wygórowana
    Pomadka jest na tyle droga, że zapewne sama nie zdecydowałabym się na zakup. Dostałam ją jednak w urodzinowym prezencie i pozytywnie mnie zaskoczyła. Przede wszystkim ma bardzo lekką formułę, nie lepi się, pięknie trzyma kolor i jest odporna na pocałunki. Zjada się dosyć równomiernie i naprawdę powoli. Polecam zakup przede wszystkim w akcjach promocyjnych, ponieważ cena regularna jest moim zdaniem zbyt wysoka.
    Zalety:
    • matowe wykończenie
    • lekka formuła
    • nie lepi się
    • równomiernie i powoli się zjada
    • przyjemny zapach
    Wady:
    • zbyt wysoka cena
  • 30 stycznia 2021 o 1:04
    Sztos!
    Mam poki co w swojej kolekcji dwa nudziaki i jak dla mnie sa super. Kolor swietny, dlugo utrzymuje się na ustach. Myślę ze dokupie kolejne kolory z tej serii :) a i co najważniejsze nie mam uczucia skorupy na ustach no i jej nie zjadam xD
    Zalety:
    • Trwałość i kolor