Serum do włosów

Selfie Project Be Strong, Biorekonstruktor końcówek

• 23 kwietnia 2024 o 19:44
    Dobry produkt do włosów
    Serum działa na zniszczone końcówki i wspomaga ich regenerowanie. Jest łatwy w aplikacji. Dobrze nawilża włosy, a także pozostawia świetny zapach. Opakowanie jest bardzo wydajne i starcza na długo, nawet przy długich włosach. Cena jest niska, co jest dużym atutem.
    Zalety:
    • działanie
    • nawilżenie
  • 15 listopada 2022 o 15:25
    Miał być to chwilowy zamiennik
    Weszłam do Rossmanna i potrzebowałam czegoś na końcówki. Mój ulubiony produkt był niedostępny więc szukałam czegoś na zamiankę. Moje włosy niszczą się wyłącznie na końcach co prowadzi do trudnego rozczesywania włosów. Wówczas zazwyczaj idę do fryzjera je ściąć i po problemie jednak, że do terminu u fryzjera jeszcze trochę czasu jest a ja potrzebuję normalnie bez dyskomfortu rozczesywać włosy wybrałam właśnie ten produkt. Dużym plusem jest wygodny aplikator z pompką, który wydziela niewielką ilosć produktu, nie rozlewa się - dla mnie to duży plus. Produkt sam ma konsystencję jak mleczko z tubki, lekko kremowa ale rozrzedzona. Moim zdaniem idealna. Nie klei się na dłoniach, ma przyjemny zapach i jest wydajny. A działanie? Efekt przewyższył moje oczekiwania. Miał być to zamiennik a śmiało sięgnę po kolejne opakowanie. Włosy po zastosowaniu tego produktu są wygładzone, końcówki są zregenerowane, łatwo się włosy rozczesuje, nie plączą mi się tak w trakcie dnia. Nie pozostawia dziwnej lepkiej warstwy na włosach i ich nie obciąża. Włosy się nie elektryzują i nie mechacą na swetrze. Naprawdę jest to warty uwagi produkt.
    Zalety:
    • skuteczność
  • 4 października 2022 o 0:02
    Bardzo fajny maluszek
    Malutka buteleczka ,a w niej przyjemnie pachnący kosmetyk. Dość słodki zapach,ale ja lubię kosmetyki o takim zapachu. Fajnie zabezpiecza końcówki. Mam wrażenie,że odkąd go używam włosy są jakby mniej rozdwojone i mniej poddatne na uszkodzenia. Produkt nadaje fajny blask i sprężytość włosom. Pondto zapach długo utrzymuje się na włosach co jest dodatkowym atutem.
    PAUNI
    12 kwietnia 2022 o 20:21
    Serum olejek na końcówki
    Jest to skoncentrowane serum do włosów, które pod wpływem regularnego używania odbudowuje rozdwojone końcowki oraz chroni na przyszłość. Eliksir- bo tak go nazywa Producent, dodatkowo wygładza włosy i nadaje im blasku. Serum jest bardzo gęste i wydajne, posiada przyjemny, słodki zapach. Wystarczy niewielka ilość, którą nakładam na wilgotne włosy przed suszeniem czy prostowaniem. Włosku są nawilżone i bardziej podatne na stylizację. Pamiętajmy, że końcowki należy raz na jakiś czas podcinać, ale z tym serum włosy dłużej wyglądają na zadbane. Aplikacja wygodna dzięki pompeczce.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 24 października 2021 o 16:53
    Dobry
    Serum stosowałam zawsze po myciu na mokre, ale osuszone ręcznikiem włosy. Kilka pompek w zupełności wystarczało na ostatnie kilka centymetrów włosów. Serum jest tłustawe, ale nigdy nie zauważyłam aby przetłuściły mi się przez nie włosy (a czasem w przypadku podobnych kosmetyków zdarzało mi się to). Zabezpiecza końcówki, możliwe, że je nieco scala, ale wydaje mi się, że takie cuda to jedynie do kolejnego mycia włosów ;) Na pewno sprawia, że włosy wyglądają lepiej niż bez niego, ale czy jest warte te kilkanaście złotych? Raz przetestowałam, było okej, ale raczej już do niego nie wrócę.