Olejki i masła do demakijażu

AMVI Cosmetics Nawilżający olejek do demakijażu

d_t_b
    23 lutego 2024 o 22:26
    Świetny do dwuetapowego oczyszczania!
    Jest świetny w dwuetapowym demakijażu. Idealne rozpuszcza ciężki podkład, tusz do rzęs i wszystkie inne mocne makijażowe upiększacze :) Wystarczy olejek nałożyć na dłonie, tymi dotknąć twarzy i przez chwilę masować całą jej powierzchnię. Później wystarczy wziąć jakiś żel lub mleczko i umyć twarz. Wszystko ładnie schodzi. Skóra po dwuetapowym oczyszczaniu jest w świetnej kondycji. Jeśli jeszcze nie próbowałaś takiej metody - polecam! Pompka dobrze podaje produkt. Przezroczysta butelka daje możliwośćkontrolowania poziomu kosmetyku. Wydajność jest wysoka.
    Drogeria Natura
    Jus_Ss0
    7 grudnia 2023 o 19:18
    Olejek do demakijażu
    Kupiłam olejek na promocji w naturze jako towar z krótką data. Olejek bardzo dobrze rozpuszcza makijaż, jednak sam olejek zmyć jest dosyć ciężko. Producent zaleca zmywanie ciepłą wodą. U mnie się to nie sprawdziło. Po kontakcie z ciepłą wodą na twarzy robi się efekt mazi, która nie chcę się spłukać. Za każdym razem olejek musiałam zmywać żelem do twarzy.
    Zalety:
    • Dobrze rozpuszcza makijaż (nawet wodoodporny)
    Wady:
    • Podwójne mycie twarzy innymi kosmetykami, aby zmyć produkt.
    Drogeria Natura
    Debski
    24 listopada 2023 o 10:41
    Spełnia swoją funkcję
    Olejek spełnia swoją funkcję czyli bardzo dobrze zmywa makijaż, nie podrażnia przy tym oczu. Ma intensywny zapach ale to kwestia indywidualna dla każdego. Mam wrażenie, że pozostawia moją skórę w dużo lepszej koncycji. Chętnie do niego wrócę.
  • 15 września 2023 o 22:27
    Idealny rytuał
    olejek do demakijażu radzi sobie nawet z najbardziej opornym tuszem czy pomadka w macie.Nie wysusza cery a co najważniejsze nie uczula ani nie powoduje podrażnień.
    Zalety:
    • same
  • 11 września 2023 o 13:20
    Olejek do demakijażu
    Mój wybór padł na ten olejek ze względu na naturalny skład. Jego poręczne opakowanie z pompką pozwala na odmierzenie idealnej ilości kosmetyku wymaganej na pojedynczą aplikację. Pompka się nie zacina ani nie psuje, działa do końca opakowania i ładnie wyciąga resztki. Sama konsystencja olejku jest odpowiednia, naniesiony na wacik nadal zachowuje wszystkie właściwości i bez problemu usuwa makijaż, resztki kosmetyków pielęgnacyjnych oraz zabrudzenia. Skóra jest oczyszczona, nawilżona i pokryta przyjemnym lekko oleistymi filtrem. Stosowany w parze z oczyszczającym żelem marki Amvi bardzo szybko i bez problemu się zmywa. Olejek jest bardzo wydajny i przyjemnie pachnie.
    • Zastosowanie
    • Naturalny skład