Odżywki do paznokci

Long4Lashes Long4Nails, Wzmacniająca odżywka stymulująca wzrost paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 8 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 marca 2025 o 21:36
    Bardzo fajna
    Odżywka do paznokci fajnie szybko schnie , po dłuższym stosowaniu znacznie stają się mocniejsze nie kruszą się aż tak. konsystencja jest lekka, zapach dosc mocny jak na lakier. Cena jest taka średnia .
    ankaas
    6 marca 2025 o 20:40
    Dłuższe i mocniejsze paznokcie? To działa!
    Jeśli chcesz zapuścić paznokcie, ale ciągle się łamią, to ta odżywka może pomóc. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam, że paznokcie rosną szybciej i są zdecydowanie twardsze. Nie rozdwajają się tak jak wcześniej, a płytka wygląda zdrowiej. Konsystencja jest standardowa, łatwo się nakłada i szybko schnie, więc można jej używać nawet w biegu. Nie podrażnia paznokci ani skórek, co jest dużym plusem. Trzeba być systematycznym, ale efekty są warte cierpliwości. Dobra opcja, jeśli chcesz wzmocnić paznokcie i zapuścić je bez obaw, że zaraz się połamią.
  • 11 czerwca 2024 o 5:00
    Odżywka do paznokci która Działa?!
    Jestem bardzo zadowolona z odżywki Long4Lashes Long4Nails! Moje paznokcie zawsze były kruche i łamliwe, ale odkąd zaczęłam używać tego produktu, zauważyłam znaczną poprawę. Paznokcie stały się mocniejsze i szybciej rosną. Już po kilku tygodniach regularnego stosowania widzę różnicę – paznokcie są zdrowsze, nie rozdwajają się i wyglądają na bardziej zadbane. Konsystencja odżywki jest bardzo przyjemna, a aplikacja prosta i wygodna. Polecam wszystkim, którzy mają problemy z łamliwymi paznokciami. To naprawdę działa!
    Zalety:
    • odżywienie
    • działanie
    • łatwość aplikowania
    Wady:
  • 11 marca 2024 o 17:58
    Widzę sens stosowania tylko jako dopełnienie do klasycznej odżywki w lakierze oraz dobrego kremu do rąk.
    Kupiłam ten produkt przekonana, że jest to odżywka w formie lakieru do paznokci. Oczywiście wystarczyło przeczytać info na opakowaniu, by dowiedzieć się, że tak nie jest ;), ale jakoś pospiesznie dokonywałam zakupu i z góry założyłam, że to odżywka jak każda inna. Otóż nie, produkt ten, choć zapakowany jak lakier do paznokci, służy do wsmarowywania w płytkę paznokcia i skórki. Ma kremową konsystencję i pistacjowy kolor oraz delikatny, kremowy zapach. Pędzelek jest odpowiedni do nakładania, choć tutaj nie gra on aż takiej roli, bo nie malujemy paznokci, a tylko je smarujemy. Opakowanie jest bardzo estetyczne, utrzymane w stylu marki Long4Lashes. Moje paznokcie od dłuższego czasu są w kiepskiej formie. Nie udaje mi się ich zapuścić, bo szybko się łamią i rozdwajają, a stosowana ostatnio odżywka z Paese nie przynosiła oczekiwanych rezultatów. Choć jakiś czas temu zrezygnowałam z hybryd, chyba niebawem nadejdzie czas na powrót do nich, bo może pod hybrydą uda mi się w końcu nieco zapuścić pazur. Ze względu na wykonywany zawód okołomedyczny i tak nie mogę sobie pozwolić na długie i fikuśnie pomalowane paznokcie. Recenzowaną odżywkę sumiennie wsmarowywałam w paznokcie w ostatnim czasie. Na początku było to dwa razy dziennie. Później raz, kolejno jak mi się przypomniało. W sumie łączny czas stosowania odżywki to 5 tygodni. Nie mogę powiedzieć, by specyfik w ogóle nie działał. Nie można jednak jego działania porównać do produktów w formie lakieru, które momentalnie utwardzają paznokieć, więc ich działanie jest widoczne od razu, a z czasem efekty się mnożą. Tutaj te efekty są bardzo subtelne, a osiągnięcie ich jest żmudne. Tak naprawdę początkowo produkt świeżo nałożony na paznokieć na chwilę poprawia jego wygląd, nawilża skórki, nie dając innych efektów. Po kilkunastu aplikacjach płytka staje się jakby bardziej estetyczna, równa, gładka, ma ładny koloryt. Wzmocnienia, utwardzenia, większego zregenerowania paznokcia, a już na pewno stymulacji do wzrostu niestety ja tu nie dostrzegam. Dla mnie to zdecydowanie za mało, ale jak napisałam na początku -ostatnio moje paznokcie są w generalnie słabej formie i inna odżywka (Paese) też sobie z nimi nie poradziła najlepiej (choć przynajmniej je utwardziła i nadawała ładny kolor). Takim moim sprawdzonym produktem jest serum od marki Regenerum i zapewne niebawem do niego powrócę licząc na poprawę stanu moich paznokci. Plusem produktu jest to, że nie oblepia paznokci, po wmasowaniu pozostawia na paznokciach miłą powłoczkę, która jednak nie przeszkadza w powrocie do wykonywanych czynności. Podsumowując -uważam, że ten produkt może pełnić tylko rolę dopełnienia do klasycznej odżywki w lakierze i kremu do rąk. Samodzielnie daje małe rezultaty, na których pojawienie się czeka się dość długo.
  • 18 października 2023 o 7:44
    Dobry produkt dla cierpliwych
    Na wstępie zaznacze że produkt w opakowaniu sugerującym że jest to odżywka w formie lakieru.Nic bardziej mylnego! Sama się na to złapałam i przeżyłam rozczarowanie na początku.To tak naprawde balsam.do paznokci zamknięty w buteleczce z pedzelkiem. Duża 10ml buteleczka odżywki jest bardzo wydajna. Produkt należy stosować na płytkę paznokcia ,wmadować i zostawić. W rzeczywistości mam tak marną płytkę paznokcia że produkt dosłownie wnikał w nią bez masowania.Używałam 2/3 warstwy i szybko znikały-posłownie balsam wnikał w płytkę paznokcia. Efekty♡ ♡Natychmiast po zastosowaniu pazkokcie są twardsze ♡Używam co 2 dni i widze że poprawiły się skórki a same pazkocie są w lepszej kondycji
    Zalety:
    • Duże, pojemne i wydajne opakowanie
    • Błyskawiczny efekt wzmocnionych paznokci
    • Łagodny zapach
    Wady:
    • Ciężka dostępność
    • Produkt dla cierpliwych