Żele do włosów

Schwarzkopf Taft Irresistible Power Lok-in Control Power Gel Żel do włosów

• 23 grudnia 2023 o 18:23
    Świetny
    Żel bardzo wydajny, idealny do nakładania na kremy bądź inne żele aby utrwalić loki. Nie zostawia za bardzo sucharków. Zapach typowo męski, ale nie utrzymuje się na włosach. Polecam, trwałość podobna do tego w czerwonym opakowaniu
    Zalety:
    • Dobrze współgra z innymi produktami
    Wady:
  • 27 maja 2022 o 22:05
    Bardzo dobry kosmetyk
    Jest to pierwszy żel który kupiłam kiedy zaczęłam interesować świadomą pielęgnacją fal. Żel jest tani, łatwo dostępny, ma niezły skład bez alkoholu do tego jest naprawdę wydajny. Zapach delikatnie męski. Konsystencja jest dość zbita, nie przecieka przez palce ale też nie zakleja opakowania. Żel zapewnia definicje i nieźle trzyma skręt. Oczywiście że trochę skleja włosy, jak każdy mocniejszy żel. Jest to mój pierwszy produkt tego typu obecnie kupiłam inny, Star coś tam z rosmanna który wydaję się podobny a jest większy i tańszy także zobaczymy czy do tego wrócę.
  • 20 grudnia 2021 o 20:04
    Ulubieniec wśród żeli do włosów....
    Na chwilę obecną jest on moim ulubieńcem. Żel posiada dość dobry skład, nie znajdziemy w nim alkoholu,posiada głównie polimery, konserwanty,humektanty-niewielką ilość, filtr Uv oraz kompozycje zapachowe. Żel jest zgodny z metodą CG. Znajduje się tubie z twardego plastiku , co według mnie utrudnia jego wydobycie pod sam koniec produktu. Opakowanie jest bardzo poręczne, z zamknięciem na klik, utrzymane jest w ładnym, złotym kolorze a jego pojemność to 150 ml. Zapach jest dość mocny i typowo męski ale nie jest jakoś mocno wyczuwalny na włosach i z czasem się ulatnia. Jego konsystencja jest bezbarwna, dość gęsta i lepka co sprawia, że nie trzeba nakładać go zbyt dużo na włosy. Żel bardzo dobrze się spisuje na moich loczkach , ładnie podkreśla skręt i utrwala go i co najważniejsze po jego użyciu moje włosy nie puszą się. Stosuje go codziennie razem z innymi stylizatorami jak kremy czy pianki do włosów. Idealnie sprawdza się przy ociekających włosach- plopping jak i też przy reanimacji loków kolejnego dnia nie robiąc przy tym sucharków. Jest niedrogi, wszędzie dostępny, niestety u mnie dość szybko się kończy co jak dla mnie jest jego jedyną wadą. Jest to moje nie pierwsze i na pewno nie ostatnie opakowanie tego żelu nie raz jeszcze sięgnę po niego, polecam wypróbowanie.
  • 24 sierpnia 2021 o 14:18
    Ideolo
    Mój ulubieniec do kręconych włosów. Wciskam do metodą praying hands a potem ugniatam loki i robię plopping na 15 min. Mam loki o średnim skręcie, które lubią się lekko prostować a ten żel jest wystarczająco mocny żeby je utrzymać przez cały dzien i dać się reanimować następnego dnia. Wydajny i w dobrej cenie. Nie kruszy się i nie powoduje swędzenia głowy. Polecam wypróbować na sobie :)
    Zalety:
    • przystępny cenowo
    • dostępny w rossmanach itp
    • nie wykrusza się z włosów
    • nie powoduje swędzenia skalpu
  • 16 lipca 2021 o 10:35
    Nie dla mnie
    Mam kręcone włosy, raczej wurly i niestety nie spisał się. Słabo utrwalał, loki szybko traciły kształt. Sprawdził się za to w domowej wersji reanimatora (woda+żel+odżywka w atomizerze), więc nie była to totalna porażka ;) Ma nienachalny zapach i wygodne w uzyciu opakowanie. Jest łatwo dostępny i przystępny cenowo.