Bielenda Ogórek & Limonka, Żel + peeling + serum 3 w 1

Bielenda Ogórek & Limonka 3w1 Żel myjący + Peeling + Serum 3 w 1, 175ml

• 22 września 2020 o 10:55
    Dobry na codzień
    Używałam głównie jako żel, gdyż jako peeling ma zbyt delikatne drobinki, a używania w formie serum nie widziałam sensu, bo przecież trzeba go zmyć z twarzy. Co do stosowania jako żel sprawdza się świetnie. Oczyszcza, odświeża, delikatnie nawilża i usuwa resztki makijażu. Bardzo przyjemnie pachnie, a poza tym nie podrażnia, nie uczula i nie wysusza. Minusem może być niska wydajność produktu no i jako peeling czy serum się nie sprawdzi.
  • 10 marca 2020 o 23:58
    Neutralny
    Przyjemny i orzeźwiający zapach. Kulki są zbyt "miękkie"by spełniał funkcję peelingu. Jest to żel do mycia do codziennego użytku. Nie uczula, ale też nie zauważyłam jakiegoś super działania owego serum. Dobry żel na szybkie mycie twarzy po usunięciu makijażu.
    • Nie uczula
    • Delikatny
    Wady:
    • Brak efektów serum
    • Nie sprawdza się jako peeling
  • 19 września 2019 o 13:36
    dobry żel, słaby peeling
    Jako żel sprawdza się naprawdę dobrze. Oczyszcza, nawilża, dba o skórę. Nie podrażnia, nie powoduje powstawania niedoskonałości, nie zatyka porów. Dzięki niewielkim drobinkom pozwala nam na dokładnie oczyszczenie skóry czy resztek makijażu. Ładnie pachnie, łagodzi podrażnienia, dodaje energii. W roli peelingu nie sprawdza się u mnie w ogóle. Jako peeling ma moim zdaniem za mało i za małe drobinki, żeby pozwoliło mi to na zrobienie porządnego peelingu. Niestety jak widać produkty 3w1 nie zawsze się sprawdzają. Osobiście wolę kupić 3 osobne produkty niż rozczarować się jednym, który miał być multi-funkcyjny.
    Zalety:
    • zapach, oczyszczenie, nie podrażnia, nie wysusza, dobrze domywa resztki makijażu, posiada przyjemne małe drobinki, które pozwalają na dokładnie oczyszczenie
    Wady:
    • jako peeling się nie sprawdza, drobinek jest zbyt mało i są zbyt małe
  • 12 lipca 2019 o 18:30
    Żel i (NIE)peeling/ Bielenda
    Szukając mojego ulubionego żelu i peelingu od Garniera napotkałam w Auchan ten produkt. Z początku wydawał się identyczny jak tamte, poza zapachami. Spodziewałam się dużej ilości grubych grudek, które pełniłyby funkcję peelingu, jednakże się przeliczyłam. W opakowaniu faktycznie znajdował się żel do mycia twarzy i... w sumie na tym by się skończyło. Drobinek, które byłyby peelingiem było tyle, co kot napłakał. Mimo dobrego żelu nie kupię tego produktu ponownie, ponieważ nie jest to to, czego szukałam.
    Zalety:
    • Żel był sam w sobie dobry, ale tylko jako żel. Produkt miał ładny zapach i przyjemną konsystencję. Opakowanie było wygodne do używania.
    Wady:
    • Mała ilość drobinek sprawiała, że do peelingu produktowi daleko, do tego nie zauważyłam dobroczynnego wpływu używania go jako serum. Nie uważam, żeby był to zakup godny polecenia, ponieważ mamy dużo lepszych żeli do mycia twarzy.
  • 20 lutego 2019 o 19:46
    Dobry produkt.
    Bielenda jest moja ulubiona marka produktów do twarzy. Żel kupiłam na spróbowania i jestem zadowolona z efektu. Żel ma przyjemny zapach i dobrze zmywa resztki makijażu A także oczyszcza twarz z zanieczyszczeń. Peeling jest drobny i nie ppsraznua skóry co również jest plusem. Serum nie wypróbowałam
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    • Dobrze oczyszcza
    • Nie wysusza
    • Nie podrażnia