Odżywki do włosów

Milk Shake Amazing, Lifestyling, Anti-humidity Protective Styling Spray Spray zabezpieczający przed wilgocią

hairstore.pl
Milk Shake Lifestyling Amazing 200ml
notino.pl
Milk Shake Lifestyling Amazing 200ml

• 15 stycznia 2025 o 13:10
    Nie robi NIC
    U mnie nie działa w ogóle. Po prostu nie robi nic. Nie nadaje blasku, nie ujarzmia, nie chroni przed warunkami atmosferycznymi, nie skraca czasu suszenia włosów, nie ułatwia stylizacji. Nie ma co się rozpisywać, równie dobrze mogłabym spryskać włosy wodą.
  • 31 maja 2024 o 17:25
    Dobrze działa, ale skład ma tragiczny
    Niestety mam duży problem z oceną tego typu produktów. Po spray od Milk Shake sięgnęłam niegdyś nieświadoma jego składu, z polecenia fryzjerki. Moje włosy są cienkie, falowane i się puszą. Mało co jest w stanie je ujarzmić. Ten spray akurat sobie świetnie z nimi radzi. Znacznie skraca czas suszenia i wygładza włosy. Do tego ułatwia rozczesywanie i zabezpiecza przed wilgocią. Nie obciąża przy tym ani włosów ani skóry głowy. Włosy są miękkie, lśniące i wygładzone. Wyglądają świeżo i lśniąco. Niestety jak dla mnie nie do przyjęcia jest DMDM Hydantoin w składzie. Nie jestem jakąś składową maniaczką, która przez jeden zły składnik przekreśla cały produkt, ale donory formaldehydu dla mnie to akurat dyskwalifikacja z miejsca. Jeśli komuś to nie przeszkadza to że względu na działanie polecam. Ocena: działanie na 5, skład na 1. Średnia: 3
    Zalety:
    • Likwiduje puszenie
    • Skraca czas suszenia
    • Nadaje blasku
    Wady:
    • DMDM Hydantoin w składzie
    • Wysoka cena
  • 31 marca 2023 o 20:46
    skuteczne zabezpieczenie przed wilgocią i puszeniem włosów
    Milk Shake, Amazing, Lifestyling, Anti-humidity Protective Styling Spray to rewelacyjny spray zabezpieczający przed wilgocią, który przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Jako osoba o kręconych włosach, często miałam problem z utrzymaniem ich w dobrej kondycji w czasie deszczowych dni lub w czasie, gdy powietrze jest wilgotne. Dzięki temu sprayowi, mój problem został rozwiązany. Spray ten działa skutecznie i chroni włosy przed wilgocią, zapewniając długotrwałe zabezpieczenie przed puszeniem i niesfornymi kosmykami. Co więcej, jego formuła jest bardzo lekka i nie obciąża włosów, dzięki czemu nie muszę obawiać się, że moje włosy będą wyglądać ciężko lub tłusto. Dodatkowo, spray Milk Shake, Amazing, Lifestyling, Anti-humidity Protective Styling Spray ma bardzo przyjemny zapach, który pozostaje na włosach przez długi czas. Nie zawiera szkodliwych substancji chemicznych, takich jak parabeny, co dla mnie jest ważne przy wyborze produktów do pielęgnacji włosów. Spray ten jest bardzo łatwy w użyciu - wystarczy spryskać nim włosy przed wyjściem z domu i cieszyć się świetnie ułożonymi włosami przez cały dzień. Jako osoba, która ma wiele obowiązków i ma niewiele czasu na stylizowanie włosów, jestem zachwycona tym produktem. Podsumowując, Milk Shake, Amazing, Lifestyling, Anti-humidity Protective Styling Spray to absolutny must-have dla każdej osoby, która boryka się z problemem niesfornych włosów w czasie wilgotnej pogody. To skuteczny i lekki produkt, który działa długotrwale i nie zawiera szkodliwych substancji chemicznych. Polecam go wszystkim, którzy chcą mieć pięknie ułożone włosy, niezależnie od warunków pogodowych.
  • 16 listopada 2020 o 19:42
    Z nim włosy są gładkie i się nie puszą
    Ten spray rzeczywiście jest "Amazing "tak jak się nazywa... Ma tyle zalet, że od razu skradł moje serce. Poleciła mi go znajoma fryzjerka i od razu zamówiłam. Spryskuję nim umyte włosy, sprawia że po wyschnięciu nie puszą się i nie elektryzują, jak mają w zwyczaju... Dodatkowo spray chroni je przed wysoką temperaturą podczas suszenia czy używania lokówki, prostownicy. Skraca on także czas suszenia i zwiększa podatność włosów na układanie. Gdy rano wyjdę z domu z ułożonymi włosami, z takimi samymi wracam wieczorem. Spray nie obciąża włosów, jest dla nich delikatny, a jednocześnie działa cuda. Nie pozostawia takiej mokrej tafli czy osadu, pod wpływem ciepła wnika we włosy i zaczyna działać. Według mnie cena jak najbardziej jest adekwatna do jakości tego produktu. Spray ma również właściwości zabezpieczające kolo włosów. Przyjemna mgiełka, wystarczy kilka razy nacisnąć atomizer a włosy są dobrze ochronione przed czynnikami zewnętrznymi. Używam codziennie i widać że włosy są w lepszym stanie.
    Zalety:
    • świetnie chroni włosy przed różnymi czynnikami zewnętrznymi
    • cena odpowiada jakości produktu
    • włosy się nie puszą i nie elektryzują
    • nie obciąża włosów
    • jest delikatna
    Wady: