Szampony do włosów

OnlyBio Powerful Colors, Chroniący kolor micelarny szampon do włosów

Hjsnis
    7 kwietnia 2025 o 19:46
    Uczulił mnie
    Ogólnie uwielbiam kostemtyli od onlybio ale niestety ten mi tak zaszkodził że zaczęłam się dusić, dosłownie prawie się udusiłam myjąc włosy nim. Dostałam takiej reakcji alergicznej a nawet nie wiem od czego bo moja skóra bardzo dobrze przyjmuje kostemtyli od onlybio:/ uczulił mnie po pierwszym stosowaniu, a po drugim prawie trafiłam na sor z mocnym duszeniem się, a nie jestem alergiczka
    Seyli
    8 września 2024 o 18:02
    Świetny szampon do włosów farbowanych
    Kilka miesięcy temu pofarbowałam włosy na rudo, czyli najszybciej zmywalny kolor ze wszystkich możliwych odcieni. Z polecenia fryzjerki zakupiłam szampon do włosów farbowanych od OnlyBio, który miał delikatnie myć i przede wszystkim bardzo łagodnie obejść się z kolorem. I muszę powiedzieć że spełnił wszystkie moje oczekiwania. Szampon dostajemy w estetycznej sporej tubie, z której łatwo możemy wycisnąć odpowiedną ilość produktu. Zapach jest delikatny, dość neutralny, więc dla nosowych wrażliwców będzie w sam raz :). Pieni się średnio, choć zapewne to zasługa braku ostrzejszych składników. Porządnie czyści skórę głowy i rzeczywiście nie powoduje szybszego zmywania koloru ani przetłuszczania. Przy długotrwałym stosowaniu nie wysusza włosów ani skalpu. Jest dość wydajny, choć używałam już wydajniejszych produktów tego typu. Polecam wszystkim posiadaczkom farbowanych lub rozjaśnianych kosmyków, które szukają delikatnego, ale skutecznego szamponu do częstego mycia :)
    Zalety:
    • Delikatny
    • Dobrze oczyszcza
    • Chroni kolor
    • Neutralny zapach
    • Wygodne opakowanie
    Wady:
    • Średnia wydajność
    • Słabo się pieni