WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Żele pod prysznic

Dove Nourishing Secrets, Indulging Ritual, Body Wash with Oat Milk & Maple Syrup Scent Żel pod prysznic `Mleko owsiane i syrop klonowy`

• 21 stycznia 2024 o 21:09
    Otulenie
    Przyznaję - produktom do mycia ciała Dove jestem wierna od lat. Kostka myjąca zaleczyła problemy skórne na twarzy, a żele do mycia ciała jako jedyne nie nasilają rogowacenia okołomieszkowego i pozostawiają skórę ciała w zasadzie bez dalszej potrzeby nawilżenia. Po wersję z mlekiem owsianym i syropem klonowym sięgnęłam po tym, jak poczułam z pokoju współlokatorki piękną, ciepłą, słodkawą woń. Zapytałam jaką zapaliła świeczkę. Gdy zdziwiona odpowiedziała, że aktualnie nakłada balsam Dove w wersji z mlekiem owsianym, wiedziałam już po jaką wersję zapachową żelu sięgnę przy okazji zakupu. Żel jest kremowy, nieprzezroczysty, perłowy, o brązowawym zabarwieniu. Bardzo wydajny - kropla wielkości orzecha włoskiego wystarcza na namydlenie ciała. Zapach jest intensywny, piękny i wszechobecny - podczas mycia, w łazience po kąpieli i na ciele - czuję go wszędzie, co bardzo mnie cieszy, po to właśnie go wybieram, aby go czuć! Działanie nawilżające wyróżnia moim zdaniem wszystkie żele Dove i nie inaczej jest w przypadku wersji z mlekiem owsianym. Powiedziałabym nawet, że pozostawia skórę bardziej nawilżoną niż wersje z ekstraktami owocowymi. Gorąco polecam poszukującym nawilżenia i zwolennikom zapachów cięższych, otulających, nienachalnie słodkich.
    • Nawilżenie
    • Kremowa, perłowa formuła
  • 18 lutego 2023 o 14:14
    Przyjemny i dla nosa, i w użyciu
    To kolejny z nielicznych żeli Dove nie zawierający SLSów. Kupiłam go mężowi w ramach implementowania pielęgnacji łagodniejszej dla skóry (wiadomo: facet delikatnym kwiatuszkiem jest) i zależało mi też, aby nie pachniał nadmiernie kobieco (poprzednio używał Dove z lotosem i mimo, że sam żel był fajny to słuchałam narzekania jak to pachnie kobiecymi kwiatkami). Żel kojarzy mi się z jogurtem z ziarnami:) Wiecie, jakim jogurtem z musli i owockami. Ma delikatną kremową konsystencję, białą barwę i pachnie mleczno-jogurtowo. Bardzo przyjemny produkt. Dobrze się pieni, przyjemnie myje, nie podrażnia skóry - spełnia wszystkie pokładane w nim nadzieje.
  • 15 listopada 2022 o 11:11
    Cudowny, otulający waniliowo-owsiany zapach umili każdy chłodny, ponury wieczór
    Żel kupiłam w dwupaku, w bardzo fajnej cenie. Żużyłam juz jedną 500 ml butelkę i z chęcią zużyję kolejną! Produkt ma przyjemną, gęstą, kremową konsystencję i słodki, otulający waniliowo-owsiany zapach. Jest wydajny, dobrze rozprowadza się po skórze, mocno sie pieni, doskonale oczyszcza, pozwala czuć się świeżo. Nie ma super idealnego składu, ale mojej skóry na szczęsice nie podraznia, nie wysusza. Skóra po prysznicu jest głądka i miękka, przyjemna w dotyku, nie jest spierchnięta i sucha. Zapach jest mega przyjemny, ale wyczuwalny jest w sumie tylko podczas prysznicu i dosłownie chwilke po nim. Po kapieli zapach się ulatnia. Dobrym pomysłem będzie zaopatrzenie się w balsam z tej serii. Taki duet na pewno umili nie jeden jesienno-zimowy wieczór. Ja jestem zadowolona z właściwości tego żelu i biorąc pod uwage jego przystępną cenę i dużą dostęponość na pewno kupię go jeszcze nie raz.
    • przystepna cena
    • nie wyszusza
    • nie podrażnia
    Wady:
    • Dove mógłby popracować nad składem
  • 7 czerwca 2022 o 18:15
    Dove
    Uwielbiam żele Dove, ale ten zdecydowanie należy do moich ulubieńców. Mega zapach. Chociaż przyznaje, że nie wypróbowałam jeszcze wszystkich. Wydajność, zapach i aksamitna skóra po użyciu to moim zdaniem największe zalety tego produktu. Polecam.
    Zalety:
    Wady:
    • przydałoby się opakowanie z dozownikiem/pompką
  • 7 czerwca 2022 o 17:50
    Ulubiony żel pod prysznic
    Żele do mycia od Dove są moimi ulubieńcami, ale ten konkretny zapach skradł moje serce! Za pojemność 400 ml na promocji zapłacimy tylko ok. 10 zł, a jest naprawdę wydajny i starcza na długo. Ma bardzo kremowa, dość gęsta konsystencje. Bardzo dobrze się pieni. Noi ten zapach - cudowny, słodki, owsiany. Idealny na wieczorna kąpiel. Skóra po umyciu jest dokładnie oczyszczona, wygładzona i pachnie przez długi czas. Warto go spróbować- nic dodać nic ująć.
    • skład
    • nawilża skore
    • dobrze się pieni
    Wady:

Zobacz także inne Żele pod prysznic