Kredki do oczu

Clinique Quickliner for Eyes Intense Intensywny eyeliner w wysuwanej kredce

sussuri
    13 października 2024 o 23:02
    Droga, ale warta ceny
    Zawsze używałam tanich konturówek i zawsze każda której użyłam lądowała na dnie szuflady na zawsze, bo niestety mnie uczulają i zaczęłam ich omijać w makijażu do kiedy kupiłam właśnie tą. Kredkę kupiłam w zestawie z tuszem Lash Power, w który się naprawdę opłacał. Jest to kredka wysuwana co jest sporą zaletą, sztyft się blokuje i nie wysuwa. Kolor 03 Intense Chocolate jest piękny, idealnie współgra z miedzianym cieniem z czwórki 03 Morning Java tej samej firmy. Kredka jest miękka, łatwo się nakłada i rozciera. Jest trwała. Niestety wadą jest brak ostrzałki, a zaostrzenie wkładu by pomogło w kreśleniu cieńszych kresek. Nie uczula mnie, tak jak reszta kosmetyków do oczu Clinique.
    • intensywność koloru
    • miękkość
    • wysuwany wkład, który się blokuje i nie wysuwa dalej
    Wady:
    • brak ostrzałki
    W perfumerii
  • 25 października 2023 o 16:42
    Bardzo trwała
    Warto dołożyć i kupić tę kredkę. Robię nią sobie kreski na oku. Mam opadające powieki, do tego tłuste, a ta kredka trzyma się na nich bardzo dobrze. Nie odbija się i nie rozmazuje, no chyba że sami zaczniemy ją pocierać. Do tego nie podrażnia oczu, a jej aplikacja jest łatwa. Jedyne ALE to pojemność - mogłaby jednak starczać na dłużej, jakoś wyjątkowo szybko się skończyła. Kolor 03 intense chocolate jest bardzo intensywny, czekoladowy. Naprawdę super.
  • 19 maja 2021 o 14:49
    bardzo dobry eyeliner w kredce
    Wydajny, dobrze napigmentowany, prosty w rozcieraniu i samej aplikacji eyeliner, ktory nie odbija sie na gornej powiece i utrzymuje caly dzien. Dzieki cienkiej koncowce mozna nim namalowac zwykla kreske albo rozblendowac gabczasta koncowka. Idealnie prowadzi sie na upudrowanej jak i pokrytej baza/ korektorem powiece. Jest to miekka kredka, ktora nie lamie sie przy mocniejszym wysunieciu- pod warunkiem, ze nie cisnie sie jej na sile. Mozna go spokojnie stosowac na linie wodna oka bez zadnych podraznien. Owszem cena troszke zwala z nog, ale wychodze z zalozenia, ze lepiej dolozyc i kupic cos porzadnego niz dokupowac cos, poniewaz poprzedni produkt sie nie sprawdzil. Polecam
    Zalety:
    • dobra pigmentacja,
    • wydajnosc.
    • cienka koncowka, ktora nie trzeba temperowac,
    • latwy w aplikacji,
    • latwy w blendowaniu/ rozcieraniu,
    • nie odbija sie,
    • trwaly
  • 18 stycznia 2021 o 20:00
    Świetna i trwała
    Kredka ma głęboki odcień czerni, idealną miękkość i bardzo precyzyjnie można nią narysować kreskę. Utrzymuje się w nieskazitelnym stanie cały dzień, bez rozmazywania. Jednocześnie bez żadnych komplikacji możemy ją zmyć. Nie podrażnia oka, nie uczula. Jest bardzo wydajna. Dodam, że opakowanie jest bardzo estetyczne, a załączona gąbeczka praktyczna.
    • praktyczne opakowanie
    • wydajna
    Wady:
    tamtumi
    18 stycznia 2021 o 15:20
    Jedna z lepszych kredek
    Kredka jest intensywnie czarna i długo się utrzymuje. Idealna do rozcierania. Super utrzymuje się na linii wodnej. Jedna z moich ulubionych. Choć mozna znaleźć podobne w niższej cenie. Dlatego nie wiem czy kupię ponownie. Gdyby była tańsza, nawet bym się nie zastanawiała.