Kremy uniwersalne

Bielenda Professional SUPREMELAB Sensitive Skin, 5% Regulujący krem do twarzy z kwasem azelainowym

• 26 lutego 2025 o 17:12
    Wspaniały produkt, który polecam
    Krem, który uwielbiam dosłownie za wszystko. Opakowanie z pompką, która jest mega wygodne i bardzo higieniczne. Krew koi przynosi mojej suchej i szorstkiej skórze ulga, eliminuje ściągnięcie, a także łagodzi podrażnienia. Ma lekką bym powiedziała konsystencję, która bardzo szybko wchłania się skóra bez uczucia lepkości. Świetnie nawilżam, ujędrnie i uelastyczna skórę.
    Zalety:
    • Opakowanie, działanie, wydajność, skład
    Wady:
  • 14 lipca 2024 o 16:54
    Nie kupię go ponownie
    Ten produkt nie zrobił na mnie efektu wow. Jest w porządku, nie podrażnił mnie ani nie uczulil, jednak niechętnie po niego sięgam. Jest to krem, którego nie nakładam bez serum, ponieważ w moim odczuciu nie robi on nic z moją cerą.
    Ixip11
    20 czerwca 2024 o 13:46
    krem bielenda
    Jako fanka firmy Bielenda i kwasu azelainowego postanowiłam wykupić kremik, dla przetestowania go. Jestem bardzo zadowolona, fajnie sie wchłania, chociaż potrzebuje chwili. Plus za opakowanie, przez pompkę która jest bardzo fajnie się nabiera krem a jego pojemność 50ml jest idealna. Nie podrażnia skóry i jest idealny w przypadku cery trądzikowej. Ważność od otwarcia wynosi 6 miesięcy. Ładnie łączy się z makijażem oraz kremami spf
    • działanie
    • skład
    Kica.
    20 marca 2024 o 10:59
    Dobry krem
    Dobrze się rozprowadza i wchłania, dobrze współgra z kremami SPF oraz makijażem. Mam cerę mieszaną, krem sprawiał, że tłuste partie były mniej błyszczące, nie przetuszczały się. Plus za pompkę - moje ulubione opakowanie dla kremów :) Nie podrażnia. Nawilża.
  • 12 marca 2024 o 13:16
    Warto spróbować
    Krem kupiłam gdyż jestem posiadaczką cery naczynkowej, wrażliwej a do tego tradzikowej,mocniejsze kwasy powodują podrażnienia, dlatego szukam czegoś delikatnego. Ten krem jest po prostu ok, nie podrażnia, wycisza, uspokaja zmiany zapalne,myślę że spełnia swoje zadanie, zużyłam jedno opakowanie i myślę że kupię kolejne ale na promocji, jeżeli kremy apteczne takie jak acnederm, czy skinoren są za mocne to można spróbować właśnie tego kremu jest on delikatniejszy, stosuje go na noc, 2-3 razy w tygodniu, w promocji można go kupić za około 30 zł i myślę że jest wart tej ceny
    Zalety:
    • Wycisza, nie podrażnia, uspokaja zmiany zapalne,
    Wady:
    • Potrzebuje chwili żeby się wchłonąć, tępa konsystencja