Serum do twarzy

Glow Recipe Watermelon Glow Niacinamide Dew Drops Serum z niacynamidem

Sephora
Glow Recipe - Watermelon Glow Dew Drops - Serum Rozświetlające Z Niacynamidem - 15ml - Dla Kobiet

• 16 kwietnia 2025 o 22:37
    Za mała wydajność
    Serum to nadaje konkretny glow na twarzy, lekka konsystencja, która szybko się wchłania. Ma bardzo przyjemny choć lekko chemiczny zapach, nie roluje się i bardzo dobrze nawilża. Produkt dostępny w sieci perfumerii Sephora jest bardzo zachwalany choć moim zdaniem mało wydajny jeśli chodzi o stosunek do ceny. Poważną wadą jest źle zaprojektowane opakowanie przez co pompka nie wydobywa 1/3 zawartości.
    Zalety:
    • Dobrze nawilża
    • Rozświetla
    • Nie rolluje się
    • Ładnie pachnie
    Wady:
    W perfumerii
  • 3 listopada 2024 o 18:22
    Zapychacz
    Wszyscy zachwalali ten produkt, ale niestety się zawiodłam. Zapach arbuzowy, ale chemiczny. Serum szybko się wchłania, przez pierwsze kilka dni wydawało się bardzo fajne. Makijaż dobrze wyglądał, nie zauważyłam zwiększenia jego trwałości ani niczego więcej specjalnego, na co mogłoby wpływać serum. Lecz po pewnym czasie zaczęłam dostrzegać jego wady. Zauważyłam, że zatyka mi pory, a na mojej cerze pojawiło się kilka nieestetycznych wyprysków. Winię ten produkt, ponieważ przed jego używaniem nie miałam takich problemów skórnych, a był to jedyny nowy kosmetyk w mojej rutynie pielęgnacyjnej. Po odstawieniu serum sytuacja się poprawiła, jedynie pozostało wyleczyć do końca wypryski. Dobrze, że zdecydowałam się na mniejszą wersję, bo z pewnością nie kupię go ponownie.
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • zapycha pory
    • powoduje wypryski
    • wysoka cena
    W perfumerii
  • 3 października 2024 o 11:08
    arbuz
    Marka Glow Recipe jest raczej nowością, z tego co wiem jest chyba tylko dostępna w perfumeriach Sephora. Jak na firmę dostępną w jest całkiem przystępna cenowo, do tego nie da się nie zwrócić uwagi na przepiękna i owocową grafikę kosmetyków. -ładna szata graficzna -przystępna cena -przyjemny zapach -szybko się wchłania -nie roluje się -dobre nawilżenie -rozświetla cerę -nadaje się świetnie pod makijaż U tego produktu zauważyłam niestety dwie wady: 1. opakowanie jest źle zaprojektowane, pompka nie wydobywa całego produktu, około 1/3 opakowania trzeba wyciągnąć innymi sposobem 2. trochę mało wydajne
  • 15 lipca 2024 o 11:41
    Świetny produkt
    Świetne serum, sprawdza się idealnie nawet pod makijaż. Nadaje niesamowite glow. Pięknie wygładza cerę, co widać po regularnym stosowaniu. Wizualnie prezentuję się pięknie, pudrowy róż idealnie pasuje do tego serum. Buteleczka w ładnym kształcie, poręczna i wygodna, aplikator bardzo dobry. Serum ma lekką konsystencję, która szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Rozświetlenie gwarantowane. Jedynie te cena mogłaby być niższa, bo jednak pojemność produktu nie jest zbyt duża.