Kremy uniwersalne

Bodyland.pl
Ziaja Krem bionawilżający do cery tłustej i mieszanej Biała herbata 50ml
Ziaja Krem bionawilżający do cery tłustej i mieszanej Biała herbata 50ml

• 26 lutego 2025 o 9:56
    Tani, dobry, lekki krem do twarzy
    Krem przeznaczony jest do każdego rodzaju cery, ja posiadam mieszaną, ze skłonnością do przesuszania oraz przetłuszczania. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona tym kremem, gdyż jest to lekki i dobrze nawilżający kosmetyk. Dobrze się rozprowadza, szybko się wchłania. Nawilża intensywnie, skóra po nim jest widocznie gładka, miękka w dotyku. Dosłownie moja cera, po jego użyciu, "czuła" ulgę. Używałam go zwykle na noc, ale czasami także na dzień, gdy moja cera potrzebowała mocnego nawilżenia. Zgadzam się z producentem, że nadaje się pod makijaż. Naprawdę to tani, dobry, lekki krem do twarzy. Opakowanie 50 ml. Kosmetyk wydajny. Pachnie delikatnie, rzeczywiście jak herbata, ale jaśminowa. Wydaję mi się, że jakość przewyższa niską cenę. Po raz kolejny jestem mile zaskoczona marką Ziaja!
    Zalety:
    • Działanie
    • Efekty
    • Konsystencja
    • Jakość
  • 2 stycznia 2025 o 13:53
    bardzo fajny krem
    Tani a zarazem bardzo fajny! Opakowanie standard dla marki Ziaja. Dostępny w hipermarkecie . Zapach bardzo ładny - wyczuwalna zielona herbata. Konsystencja taka bardzo delikatna i kremowa - bardzo fajnie się rozprowadza i szybko wchłania. Bardzo lekki krem idealny jako baza pod makijaż ale oprócz niego nakładam dodatkowo serum z filtrem bo niestety on go nie zawiera. Jak dla mnie bardzo fajny krem wart uwagi.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie, lekka formuła, szybko się wchłania, ładnie nawilża skórę, nie uczula, nie podrażnia
    Wady:
    • brakuje mi w nim filtrów
  • 2 lipca 2024 o 9:35
    Opinia kremu
    Ziaja Krem Nawilżający z ekstraktem z białej herbaty to uniwersalny produkt przeznaczony do codziennej pielęgnacji każdego rodzaju skóry. Poniżej znajduje się szczegółowa recenzja tego kremu. Krem Ziaja "Biała Herbata" jest dostępny w prostym, eleganckim białym słoiczku z zielonymi napisami, które odwołują się do jego głównego składnika - białej herbaty. Opakowanie jest estetyczne i funkcjonalne, choć niektórzy mogą preferować bardziej higieniczne rozwiązania, takie jak tubki czy pompki. Krem ma lekką, kremową konsystencję, która łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. Nie pozostawia tłustej ani lepkiej warstwy, co sprawia, że doskonale nadaje się pod makijaż. Zapach jest delikatny, świeży i lekko herbaciany, co sprawia, że aplikacja jest przyjemna i relaksująca. Głównym składnikiem kremu jest ekstrakt z białej herbaty, który jest bogaty w polifenole i ma silne właściwości antyoksydacyjne. Pomaga chronić skórę przed szkodliwym działaniem wolnych rodników, wspomaga jej regenerację oraz działa kojąco. Dodatkowo krem zawiera prowitaminę B5 (d-pantenol), która łagodzi podrażnienia i nawilża skórę, oraz witaminę E, która wspiera regenerację skóry i zapobiega jej przedwczesnemu starzeniu się. Krem nawilżający z białą herbatą jest przeznaczony do codziennego stosowania na dzień i na noc. Jego lekka formuła doskonale nadaje się do każdego rodzaju skóry, w tym skóry wrażliwej. Regularne stosowanie kremu pomaga utrzymać odpowiedni poziom nawilżenia skóry, poprawia jej elastyczność oraz zapewnia zdrowy wygląd. Krem łagodzi podrażnienia, działa kojąco i pomaga chronić skórę przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. Ziaja Krem Nawilżający do Każdego Rodzaju Skóry "Biała Herbata" to uniwersalny produkt, który świetnie sprawdzi się w codziennej pielęgnacji. Jego lekka konsystencja, przyjemny zapach i skuteczne działanie nawilżające oraz odżywcze sprawiają, że jest to produkt godny polecenia. Pomimo kilku drobnych wad, takich jak brak filtrów UV i mniej higieniczne opakowanie, krem oferuje świetny stosunek jakości do ceny i jest idealnym wyborem dla osób szukających skutecznego i przystępnego cenowo kremu nawilżającego.
    Zalety:
    • 1. **Lekka konsystencja**: Szybko się wchłania, idealny pod makijaż.
    • 2. **Nawilżenie i odżywienie**: Ekstrakt z białej herbaty, witamina E i prowitamina B5 nawilżają i odżywiają skórę.
    • 3. **Przyjemny zapach**: Delikatny, świeży herbaciany zapach.
    • 4. **Antyoksydacyjne działanie**: Ekstrakt z białej herbaty chroni skórę przed wolnymi rodnikami.
    • 5. **Łagodzenie podrażnień**: Prowitamina B5 łagodzi podrażnienia i działa kojąco.
    • 6. **Przystępna cena**: Dobrej jakości produkt w przystępnej cenie.
    Wady:
    • 1. **Opakowanie**: Słoiczek może być mniej higieniczny niż tubki czy pompki.
    • 2. **Brak filtrów UV**: Nie zapewnia ochrony przeciwsłonecznej, co może wymagać stosowania dodatkowego produktu z filtrem UV.
    • 3. **Nawilżenie może być niewystarczające**: Dla bardzo suchej skóry, lekka formuła może okazać się zbyt lekka.
  • 14 grudnia 2021 o 0:14
    Hit!
    Ten krem ratuje moją cerę zimą. Jest leciutki ale bardzo dobrze nawilża. Nie zapycha i nie roluje się pod makijażem. Nie świeci się też za bardzo co jest dla mnie ważne. Po nałożeniu wydaje się być tłusty ale szybko się wchłania. Ładnie pachnie, ale całkiem mocno, więc niektórym mogłoby to przeszkadzać. Jednym słowem - skarb za grosze!
    Zalety:
    • Dobre nawilżenie
    • Nie zapycha
    • Nie świeci się i nie roluje
    • Ładnie pachnie
  • 7 kwietnia 2021 o 22:49
    Rewelacja!
    Hit! Hit! Hit! Mega niedoceniany kosmetyk a szkoda. Po zimie miałam meeeega wysuszoną skórę. Na krem trafiłam przypadkiem - i żałuję że tak późno. Mega nawilża skórę, ma przyjemny zapach - a mało tego, doskonale nadaje się jako baza pod makijaż! Oczy nie łzawią - często mi się to zdarza przy perfumowanych kremach. Nie szczypie, nie podrażnia skóry. Dla mnie jest numerem jeden na mojej półce kosmetycznej. Do tego jego cena nie przekracza 10 zł. No sztos!
    Zalety:
    • Zapach, cena, konsystencja, wydajność