Płyny do płukania jamy ustnej

Eludril Classic, Płyn do płukania jamy ustnej (nowa wersja)

Eludril Classic Płyn do płukania jamy ustnej 200 ml
Eludril Classic
stomatologicznysklep.pl
Pierre Fabre ELUDRIL płyn do płukania jamy ustnej, 200 ml Wysyłka kurierem tylko 10,99 zł

• 11 kwietnia 2025 o 16:09
    Świetne antybakteryjne działanie
    Dostałam polecenie od dentysty do używania tego produktu po wyrywaniu ósemek. Świetnie sprawdził się w działaniu antybakteryjnym i gojącym bardzo naruszone dziąsło. Smak jest początkowo dziwny, ale potem można się do niego przyzwyczaić. Produkt starcza na długo (kilka tygodni regularnego stosowania 2x dziennie).
    Zalety:
    • przyspieszona regeneracja dziąseł
    • działanie antybakteryjne
  • 9 kwietnia 2025 o 7:45
    Ukojenie i regeneracja dziąseł
    Płyn kupiłam po wizycie skalingu zębów, ponieważ dostałam takie zalecenie od mojej dentystki. Płyn Eludrin Classic zamknięty jest w pladtikowej buteleczce z metalowym korkiem i dołączoną do niego miarką, która ułatwia dozowanie odpowiedniej porcji produktu. Płyn jest koloru czerwonego, ma intensywny zapach, pewnie ze względu na właściwości antybateryjne. Po zużyciu butelki mogę śmiało stwierdzić, że zauważyłam mniejszą tendencje do osadzania się resztek kamienia nazębnego, jama usta była odświeżona, zmiejszyło się krwawienie z dziąseł. Ja stosowałam produkt doraźnie, raczej nie jest on przeznaczony do długotrwałego użytku. Sprawdził mi się zgodnie z przeznaczeniem, łagodzenie również było zauważalne.
  • 17 grudnia 2024 o 0:25
    Wybawienie
    Eludril Classic to płyn, który polecił mi dentysta po zabiegu usuwania kamienia nazębnego. Szukałam produktu, który skutecznie zadba o higienę jamy ustnej i przyspieszy regenerację dziąseł, więc postanowiłam spróbować. Płyn ma bardzo intensywny smak, co może być dla niektórych minusem, ale dla mnie to zaleta – daje uczucie naprawdę dogłębnego oczyszczenia. Stosuję go zgodnie z zaleceniami, rozcieńczając z wodą, co sprawia, że nie podrażnia śluzówki. Już po kilku dniach zauważyłam znaczną poprawę stanu moich dziąseł – były mniej zaczerwienione i przestały krwawić. Eludril świetnie sprawdza się też jako wsparcie przy aftach czy podrażnieniach. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam, że moja jama ustna jest w znacznie lepszej kondycji. Dodatkowo daje długotrwałe uczucie świeżości, czego nie zapewnia każdy płyn do płukania. Opakowanie jest duże i wydajne, więc mimo wyższej ceny starcza na dłużej. Ważne jest jednak, żeby trzymać się proporcji rozcieńczania, bo nie jest to produkt gotowy do użycia bezpośrednio.
    Zalety:
    • Skutecznie wspiera regenerację dziąseł
    • Pomaga przy krwawieniu i stanach zapalnych
    • Daje długotrwałe uczucie świeżości
    • Wydajne opakowanie
    • Pomocny przy aftach i podrażnieniach
  • 8 grudnia 2024 o 19:49
    Bardzo lubię
    Płyn poleciła mi moją ortodontka, gdy jeszcze nosiłam aparat ortodontyczny. Celem było zniwelowanie, bądź zmniejszenie wrażliwości dziąseł i ich krwawienia. Muszę przyznać, że płyn świetnie się w tej kwestii sprawdził. Dziąsła przestały krwawić i opuchlizna się zmniejszyła. Odkąd wypróbowałam płyn Eludril, nie chce sięgać już po inne znane marki takich produktów. Super odświeża oddech, można kupić małą lub dużą pojemność.
    Zalety:
    • Pomaga na krwawiące dziąsła
    • Dba o szkliwo
    • Odświeża oddech
    Wady:
    dhajka
    5 grudnia 2024 o 14:41
    Oczyszcza moje zęby i skutecznie chroni je przed odkładaniem płytki nazębnej
    Płyn do płukania jamy ustnej ELUDRIL ma dużą pojemność i jest wydajny. Płyn nie powoduje podrażnień w jamie ustnej. Jego stosowanie jest komfortowe. Wydajność oceniam bardzo dobrze. Używam od dwóch miesięcy codziennie. Płyn posiada specjalną formułę o łagodnym świeżym smaku. Oczyszcza moje zęby i skutecznie chroni je przed odkładaniem płytki nazębnej. Znakomicie sprawdza się oczyszczając trudno dostępne przestrzenie międzyzębowe.

Zobacz także inne Płyny do płukania jamy ustnej