Odżywki do włosów

Redken Acidic Bonding Concentrate Preparat pielęgnacyjny bez spłukiwania

hairstore.pl
Redken Acidic Bonding Concentrate wzmacniająca ochrona 150 ml
Sephora
Redken - Acidic Bonding Concentrate Krem Bez Spłukiwania - Blondifier Acid Blondier Lot - Dla Kobiet

• 23 marca 2025 o 23:50
    Odżywka przed szamponem
    Koncentrat -balsam czy może odżywka przed szamponem. Nie do końca jestem przekonanan do takiego produktu, trudno ocenić jakie ma działanie. Produkt kremowej konsystencji, dobrze rozprowadza się po włosach, dobrze się spłukuje. Zapach raczej niewyczuwalny.
    mm2991
    23 marca 2025 o 22:10
    Super produkt poprawiający stan włosów
    Produkt charakteryzuje sie opakowaniem w postaci tubki, poręczna. Kolejne perełka z serii, charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem, kremową konsystencję. Łatwo się rozprowadza po włosach - szczerze przyznaję że byłam przekonana, że będzie mocno obciążać włosy - tak jak dużo produktów bez spłukiwania ale się myliłam. Produkt wzmacnia włosy, stają się zdrowsze, mniej wypadają oraz mniej się kruszą. Dzięki czemu wyglądają na zdrowsze, są gładkie, kolor wygląda na świeży . Chroni włosy przed zabiegami typu prostownica co jest zdecydowanie na plus. Dla mnie osobiście ciężko będzie się rozstać bez tego produktu. Dba o włosy, wyglądają zdrowo i przede wszystkim łatwa obsługa szybka bez spłukiwania jest mega.
    Aga3104
    23 marca 2025 o 20:31
    Wisienka na torcie
    Idealny produkt na końcowy etap pielęgnacji. Włosy są po nim sypkie, łatwo się rozczesują. Produkt pięknie pachnie i jest bardzo wydajny. Mam bardzo długie włosy i niewielka ilość produktu starcza żeby pokryć je w całości. Wody nie są po nim łamliwe są sprężyste i lśniące.
  • 23 marca 2025 o 19:28
    Idealne zakończenie pielęgnacji i miłość od pierwszego użycia ♡
    Jestem posiadaczką włosów rozjaśnianych od jakichś 25 lat, dlatego doskonale wiem, jak ważny jest dobór odpowiednich kosmetyków zarówno do ich pielęgnacji, jak i stylizacji. Zwłaszcza kiedy są cienkie i z natury swej kręcone, jak moje, a przy tym stylizowane przy użyciu suszarki, a czasem również prostownicy ;) Dlatego bardzo się ucieszyłam z możliwości przetestowania zestawu kosmetyków do włosów zniszczonych Redken Acidic Bonding Concentrate, w którym znalazł się również ten preparat pielęgnacyjny bez spłukiwania. Leave-in treatment marki Redken zamknięty jest w miękkiej, poręcznej, plastikowej tubie o pojemności 150 ml. Opakowanie ma minimalistyczny i estetyczny design, który bardzo mi się podoba. Oczywiście znajdują się na nim wszystkie niezbędne informacje na temat produktu, takie jak właściwości, skład, czy instrukcja obsługi ;) Kosmetyk ma aksamitną, lekko żelową konsystencję, dzięki której łatwo rozprowadza się na włosach. Pierwsze, co zauważyłam to to, że ułatwia rozczesywanie włosów. Natomiast jego działanie jest absolutnie fantastyczne! ♡ Już podczas pierwszego użycia pięknie ujarzmił, wygładził i dociążył moje włosy, bez zbędnego obciążania ich. I tak jest za każdym razem :) Dzięki niemu moje włosy rewelacyjnie się układają. Rzadko które kosmetyki sprawiają, że moje loczki mają ładny skręt, bez użycia dodatkowych stylizatorów, a ten gagatek właśnie to robi. W dodatku nie skleja ich, więc są sprężyste, wyglądają naturalnie i nie robią mi na głowie szopy :D Lepiej się też suszą i o wiele łatwiej prostują, gdy mam na to ochotę, a przy tym są gładkie, miękkie w dotyku i błyszczące. Dodatkowym atutem tego kosmetyku jest jego przepiękny zapach oraz wydajność. To była miłość od pierwszego użycia ♡ Ten treatment to prawdziwa wisienka na torcie w całym zestawie kosmetyków do włosów zniszczonych marki Redken. Stosuję go z ogromną przyjemnością i mogę z czystym sumieniem polecić! Było to moje pierwsze spotkanie z kosmetykami tej marki, ale na pewno nie ostatnie :)
  • 23 marca 2025 o 18:47
    GŁADKOŚĆ JAK PO WYJŚCIU Z SALONU
    Bardzo lubię produkty bez spłukiwania,bez spłukiwania Redken Acidic Bonding Concentrate Leave-In Treatment jest genialnym rozwiązaniem dla osób, którym zależy na ochronie włosów podczas codziennej stylizacji. Po aplikacji włosy są niezwykle miękkie, wygładzone i przyjemne w dotyku. Dzięki niej rozczesywanie stało się znacznie łatwiejsze, pasma mniej się plączą, a stylizacja zajmuje mniej czasu. Produkt idealnie zabezpiecza końcówki przed rozdwajaniem się, tworząc niewidoczną barierę ochronną. Ogromnym plusem jest fakt, że zupełnie nie obciąża włosów, dzięki czemu wyglądają lekko i naturalnie. Absolutny must-have w mojej pielęgnacji.