WIZAŻ logo
Odżywki do włosów

Pantene Pro-V, Intensive Repair Conditioner Odżywka do włosów

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full

Zawsze ratuje moje włosy ❤️
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ta odzywka z Pantene zawsze ratuje moje włosy gdy są przesuszone czy łamliwe. Jest bardzo wydajna oraz pięknie pachnie 🥰 Szczerze niewiem ile opakowań jej zużyłam bo jest totalnym hitem. Wlosy po niej są sypkie, miękkie i nawilżone. Tani hit za dosłownie grosze. Polecam
    Zalety:
    • Tania
    • Nawilża
    • Odbudowywuje włosy
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    24 marca 2026 o 22:46
    Dobra odżywka
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Odżywkę stosuję naprzemiennie z innymi odzywkami czyli wykorzystuję dany produkt do końca i po jakimś czasie wracam do Pantene Repair jest to mój pewniak. Zużyłam już kilka opakowań tej odżywki. Przede wszystkim mam ją sprawdzoną i wiem czego się spodziewać. Włosy po użyciu stają się miększe, miłe w dotyku, nawilżone (mniej suche) łatwiej się rozczesują Dobry produkt za przystępną cenę.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Przyjemny zapach
    • Dobrze nawilża
  • 13 lutego 2026 o 11:36
    Cudownie wygładza, pięknie pachnie
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Odżywkę zakupiłam w drogerii Rossmann. Była w promocji więc postanowiła wypróbować coś nowego. Mam włosy długie, farbowane, niskoporowate. Odżywka sprawdziła się u mnie bardzo dobrze :) Opakowanie: Odżywka zapakowana jest w typową tubę charakterystyczną dla marki Pantene - praktyczną, plastikową i łatwą w użyciu. Kształt opakowania sprawia, że produkt dobrze leży w dłoni i łatwo wydobyć go nawet przy końcówce. Tubka o pojemności 275ml. Plastik jest standardowej jakości - nie wygląda „premium”, ale jest solidny i odporowy na upadki. Zakrętka zamyka się pewnie i nie mamy problemu z przypadkowym otwarciem w łazience. Zapach i konsystencja: Zapach odżywki jest przyjemny, lekko słodki i typowy dla produktów Pantene - nie nachalny, ale wyczuwalny podczas aplikacji. Utrzymuje się na włosach chwilę po spłukaniu, ale nie jest intensywny ani duszący, więc raczej nie przeszkadza nawet osobom wrażliwym na aromaty kosmetyków. Mi się bardzo podoba :) Konsystencja jest kremowa i dość treściwa - taki „miękki krem”, który łatwo rozprowadza się po mokrych włosach. Nie spływa od razu z dłoni, co ułatwia aplikację. Nakładając odżywkę, czuć, że włosy zostają otulone, ale produkt nadal jest rozczesywalny i nie tworzy zbitej warstwy. Działanie: Gdy chodzi o efekt działania, Pantene Pro-V Active Nutri-Plex Classic Conditioner dobrze radzi sobie z włosami osłabionymi i suchymi - odżywienia oraz nadaje zdrowy wygląd. Po zastosowaniu włosy są przede wszystkim miękkie w dotyku, łatwiejsze w rozczesywaniu i mniej splątane. Regularne stosowanie sprawia, że włosy wyglądają na bardziej nawilżone, lśniące i „zdrowsze”. Produkt nie obciąża włosów, jeśli nie zostanie użyty w nadmiarze, więc jest ok nawet do częstego stosowania. Włosy cięższe lub bardzo gęste mogą wymagać większej ilości kosmetyku, ale i wtedy efekt jest zadowalający.
    Zalety:
    • wygodne w użyciu opakowanie
    • piękny zapach
    • lekka konsystencja
    • włosy po aplikacji są miękkie i przyjemne w dotyku
    • łatwo się rozczesują i nie plączą się
  • 5 listopada 2025 o 7:06
    Spełnił moje oczekiwania
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW hipermarkecie
    Kupując tę odżywkę sięgnęłam po nią świadomie — wiedziałam, że zawiera silikony i chciałam uzyskać efekt „śliskości” włosów w czasie wakacji spędzonych przy basenie, kiedy to moje włosy stały się bardzo matowe i tępe od chloru. Odżywkę stosuję po myciu włosów: nakładam ją od połowy długości aż po końce, zostawiam chwilę i spłukuję. Po zastosowaniu zauważyłam, że włosy są bardziej wygładzone, łatwiej się rozczesują i odzyskują połysk, który wcześniej straciły. Efekt „śliskości” jest widoczny – włosy mają przyjemniejszą w dotyku strukturę. Zauważyłam także, że silikonowy skład pomógł zamknąć łuski włosa i ograniczyć tę matowość. Choć nie wszystkie zniszczenia zniknęły od razu, odżywka dała mi widoczną poprawę – włosy wyglądają zdrowiej, są mniej spuszone i lepiej się układają. Zawiera silikony typu dimethicone/amodimethicone (np. Bis-Aminopropyl Dimethicone) oraz składniki pielęgnujące jak gliceryna, panthenol czy kwas glutaminowy. Działa głównie powierzchniowo – silikony wygładzają włos, ale niekoniecznie odbudowują je „od środka”. Jeśli zniszczenia są bardzo głębokie, może być konieczna mocniejsza kuracja lub maska regenerująca. Cena jest umiarkowana jak na drogeryjny produkt, więc stosunek efektu do kosztu wypada dobrze.
    Zalety:
    • cena, dostępność, wygładza, zapach
    Wady:
    • działa powierzchniowo
  • 29 października 2025 o 20:24
    Bardzo fajna odżywka
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Moje włosy bardzo polubiły się z tym produktem. Odżywka jest bardzo wydajna, włosy po niej są wygładzone, mięciutkie i ładnie pachną. Myślę, że poradziłaby sobie z bardziej przesuszonymi włosami

szukaj