Olejki i masła do demakijażu

FaceBoom Superstar, Makeup Remover Butter Masło do demakijażu `Oczyszczający Maestro`

Bodyland.pl
hairstore.pl
Pachnidelko

• 29 października 2024 o 21:16
    CUDO
    Te masełko skusiło mnie dobra cena i promocja w drogerii, potem kupiłam kolejne 5 opakowań bo bardzo sie polubiliśmy. Pięknie oczyszcza buzie z makijażu, a do tego pachnie PRZEPIĘKNIE.
    Zalety:
    • domywa makijaż,
    • pięknie pachnie,
    • dobra cena
    njouk
    27 października 2024 o 20:32
    Takie sobie
    Szału nie robi, krzywdy też nie. Jak dla mnie kosmetyk zwyczajnie średni i słabo wydajny. Skuteczność - całkiem dobrze rozpuszczało makijaż, jednak przy oczach potrzebne były dodatkowe kroki. Jest łagodne dla oczu, nie czułam podrażnienia, jedynie chwilowe zamglenie, które jednak jest typowe przy takich produktach z emulgatorem. Jak to kosmetyki FaceBoom - pachną intensywnie i słodko, dla mnie na plus. Dość mała pojemność, słoiczek wystarczył mi na niecały miesiąc używania. Zdecydowanie lepszym wyborem będzie olejek tej samej marki.
    Zalety:
    • Łagodny dla oczu
    • Działanie
    Wady:
    • Niewydajny
    • Nie do końca zmywał makijaż oczu za pierwszym razem
    • Wysoka cena jak na taką pojemność
    • Dostępność
  • 22 października 2024 o 18:23
    Niezłe, ale sporu mu brakuje do ideału. Jest zbyt twarde, mało wydajne, nie radzi sobie z tuszem do rzęs, no i ten mocny zapach.
    Masła do makijażu bardzo polubiłam. A właściwie polubiłam z jednej firmy. I zamiast się tego trzymać postanowiłam spróbować czegoś nowego. Masło Face Boom nie jest złe, ale idealne też nie jest. OPAKOWANIE OK. Tak chyba wszystkie masła są pakowane. Nie lubię natomiast tych infantylnych opisów i instrukcji. Nie wiedziałam, że FaceBoom to Bielenda. Dowiedziałam się z opakowania. KONSYSTENCJA i ZAPACH Masło jest fioletowe. OK. Niech będzie. Konsystencja mocno zbita. Za mocno. Zapach owocowy, bardzo intensywny i po jakimś czasie zaczął mnie drażnić. Nie bardzo wydajne (ziarenko groszku rekomendowane przez producenta nie wystarcza). STOSOWANIE Masło wyjmuje się słoiczka niechętnie. Rozprowadza się opornie i wymaga tarcia skóry. Chyba, że dodamy trochę wody. Dobrze usuwa makijaż, za wyjątkiem tuszu do rzęs. Tu sobie nie radzi. Zmywam zawsze pozostałości żelem lub pianką. Z pozytywów - nie podrażnia, nie mgli oczu. PODSUMOWUJĄC Stosowanie tego masła nie sprawia mi przyjemności. A to ważne pod koniec dnia. Spełnia swoją rolę tak na 3 plus. Czyli działa, szkód nie robi, ale działanie nie jest perfect. Wracam z podkulonym ogonem do cudownego Bandi.
    Zalety:
    • nie podrażnia
    • nie mgli oczu
    • dobrze się zmywa
    Wady:
    • nie usuwa tuszu
    • męczący zapach
    • zbyt zbite
    • średnio wydajne
  • 3 września 2024 o 13:46
    Idealne pod wieloma względami
    Masełko jest boskie! Rozprowadza się bardzo łatwo i szybko. Świetnie domywa makijaż, w ogóle nie szczypie w oczy. Zostawia skórę miękką, gładką i czystą. Jest niesamowicie delikatne i łagodne. Jeśli chodzi o zapach jest on bardzo przyjemny, nie chemiczny, delikatny. Mogłabym go porównać do gumy balonowej. Nie jest niestety bez skazy… największym minusem jest wydajność. Jako, że produktu jest stosunkowo mało to nie starcza on na zbyt długo. Ja nie maluję się codziennie + często sam bronzer, maskara, róż i brwi, więc mi starczy na miesiąc. Wiadomo, jeśli mam na sobie podkład muszę użyć produktu więcej. Niemniej jednak jeśli malowałabym się codziennie wątpię, że starczyłby na chociażby ten miesiąc. W porównaniu z innymi produktami akurat w tym aspekcie wypada słabiej niż inne, przez co obniża moją ocenę o jedną gwiazdkę. Nie zmienia to jednak faktu, że opakowanie masełka, które mam teraz w swojej kosmetyczce nie będzie ostatnie i na pewno będzie ich więcej.
    • nie szczypie w oczy
    • delikatne i łagodne
    • zostawia skórę gładką
    • super domywa makijaż
    Wady:
    • mało wydajne
  • 9 lipca 2024 o 21:42
    Nie zawiedziesz się!
    Topowy produkty używany na zmianę z balsamem fluff. Świetnie oczyszcza, nie zapycha, wydajny. Używam go zawsze jako pierwszy etap aby rozpuścić makijaż - nie miałam problemu z żadnym kosmetykiem, następnie korzystam z żelu do twarzy aby mieć pewność że wszystko jest zmyte. Działa :) jest bardzo proste i nie ma na co narzekać. Konsystencja produktu uzależniona od warunków pogodowych jednak to mi nie przeszkadza. Dzięki formie balsamu nie trzeba go zbyt dużo nakładać co daje nam bardzo wydajny produkt. Fajny zapach. Moja cera poprawiła się diametralnie od momentu oczyszczania twarzy w ten sposób + wycieranie tylko w jednorazowe ręczniki. Produkt wart każdej złotówki, ja kupuje zawsze na promocji w Rosmanie. :)
    Zalety:
    • formuła produktu
    • oczyszczanie i działanie