WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy pod oczy

Perfecta Neo-Elixir Młodości, Rozświetlający krem pod oczy

• 18 marca 2025 o 18:42
    Ukojenie oczu
    Krem zakupiłam bodajże przy okazji zakupów przez internet, był w bardzo korzystnej cenie. Krem pod oczy i na powieki marki Perfecta okazał się być fantystycznym kremem, gęstym, treściwym, masełkowatym. W kolorze budyniowym. Odrobinka wystarczy, aby dobrze wklepać w skórę wokół oczu jak i na powieki. Kosmetyk wg mnie bez zapachu. Zamknięty w złotej tubeczce z zakrętką. Wyciska się idealną ilość kosmetyku, bo dzięki temu, że jest tak gesty, nie wydostaje się dużą ilość i tym samym strata kremu. Krem po stosowaniu go około 2 miesięcy, wyraziście mi rozjaśnił skórę wokół oczu, była dobrze napięta i nawilżona przed długi czas. Moj problem to bardzo wrażliwa strefa pod oczami, sucha skóra i widoczne zmarszczki, jak i cienie. Jedynie co, to nie zauważyłam zmian w wyglądzie zmarszczek, ale nie przeszkadza mi to, bo trzeba się starzeć z godnością a ja szukałam przede wszystkim nawilżenia. Krem okazał się być jednym z lepszych, jeżeli chodzi o konsystencje. Bardzo lubię takie bogate kremy, dzięki temu mam wrażenie ciągłego nawilżenia, zregenerowania jak i otulenia. Nie szczypał po nałożeniu, jak to mają niektóre kremy a miałam wrażenie, że czułam ulgę pod oczami, dawał mi dozę relaksu przed snem, był to mój rytuał. Wklepywałam dość dużą ilość kosmetyku i nieśpiesznie pozwalałam mu działać i przekazywać mi najlepsze składniki aktywne, których ma nie mało, bo m.in. peptydy. Zużyłam tylko 1 opakowanie, ale już wiem, że będą kolejne i polecam go spróbować każdej kobiecie, niezależnie od wieku.
    Zalety:
    • Bezzapachu
    • Bardzo wydajny
    • Gęsta konsystencja
    • Dozował idealną ilość kremu
    • Ładne opakowanie
    • Uczucie nawilżenia i regeneracji
    Wady:
    • Słabo dostępny
  • 27 stycznia 2023 o 16:31
    Polecam
    Neo-Elixir firmy Perfecta wpadł mi w ręce dość przypadkowo w jednej z drogerii. Szukając kremu pod oczy mój wybór padł właśnie na niego. Muszę powiedzieć że jestem na prawdę miło zaskoczona. Krem nie podrażnia,jest delikatny,a co najważniejsze spełnia swoje zadanie. Worki pod oczami są mniejsze a cienie mniej widoczne! Z czystym sumieniem mogę go polecić!
    Zalety:
    • skuteczny
    • nie podrażnia
    Wady:
  • 22 stycznia 2022 o 10:22
    Świetny
    Uwielbiam kremy pod oczy marki Perfecta dlatego za każdym razem kiedy pojawia się nowa seria z ciekawością kupuję nowość. Krem pod oczy z serii Neo-Elixir Młodości ma działanie rozświetlające. Idealnie sprawdził się u mnie jako krem na dzień pod oczy, ponieważ jego lekka formuła sprawia, że bardzo dobrze się wchłania. Krem według opisu producenta ma za zadanie rozjaśnić cienie i zredukować zmarszczki. W pełni mogę się zgodzić, że krem przy regularnym stosowaniu sprawia, że cienie pod oczami stają się mniejsze a drobne linie zniwelowane. Krem jest bardzo delikatny i nie podrażnił w żaden sposób mojej wrażliwej skóry skłonnej do alergii. Krem jest bardzo wydajny. Niewielka ilość wystarczy na aplikację pod oczami. Skóra po aplikacji jest gładka, rozświetlona i dobrze nawilżona. Opakowanie jest estetyczne i wygodne w aplikacji. Cena produktu jest adekwatna do jakości.
    Zalety:
    • nawilża skórę
    • rozświetla
    • niweluje cienie i drobne linie pod oczami
    • szybko się wchłania