WIZAŻ logo

Bodyland.pl
Dr.Max.pl

• star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    7 czerwca 2026 o 21:11
    Nie nadaje się pod makijaż
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Krem sam w sobie jest świetny, na no make-up wyjścia polecam bardzo, jednakże nie radzi sobie z innymi kosmetykami. Przez drobinki brokatu faktycznie dosłownie rozświetla okolice pod oczami, a żółty kolor pomaga zamaskować cienie pod oczami. Kiedy próbowałam nałożyć ten krem przed makijażem, mimo tego, że dałam mu dużo czasu na wchłonięcie, zważył mi się na nim korektor, nie mogłam go dobrze rozprowadzić. Generalnie jedna wielka masakra. Co do opakowania - nakładanie produktu jest bardzo wygodne, polecam go również schłodzić w lodówce przed aplikacją. Podobnie jak fluid z tej serii, krem nie nadaje się do współżycia z innymi kosmetykami, ale sam w sobie całkiem dobrze radzi sobie z cieniami pod oczami.
    Zalety:
    • Wygodny aplikator
    • Rozświetlenie okolicy pod oczami
    • Wygładzenie
    Wady:
    • Nie nadaje się do użytku pod makijaż bądź z innymi kosmetykami
  • 5 czerwca 2026 o 18:16
    Spojrzenie odzyskuje blask 👁️☀️
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Długo się zastanawiałam nad zakupem tego kremu, ale z perspektywy czasu - to był strzał w 10-tkę! Zmagam się na co dzień z widocznymi cieniami i efektem zmęczenia pod oczami. Po regularnym systematycznym stosowaniu efekty są naprawdę zauważalne. Cienie pod oczami wyraźnie się zmniejszyły, a cała okolica oka wygląda na znacznie wypoczętą i zdrowszą. Krem ma bardzo przyjemną konsystencję o żółtym kolorze. Co ważne - szybko się wchłania i nie zostawia po sobie tłustej poświaty ani lepkości.
    Zalety:
    • Realnie zmniejsza widoczność cieni
    • Nadaje świeży, wypoczęty i zdrowy wygląd
    • Przyjemna konsystencja
    • Szybko się wchłania
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    20 maja 2026 o 11:03
    Garnier Skin Naturals, Vitamin C, Rozświetlający krem pod oczy
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Bardzo przyjemny krem pod oczy o lekkiej konsystencji, który szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Już po kilku dniach stosowania skóra pod oczami wygląda na bardziej rozświetloną i świeżą. Dobrze nawilża, pomaga zmniejszyć oznaki zmęczenia i sprawia, że spojrzenie wydaje się bardziej wypoczęte. Dodatkowym plusem jest delikatna formuła oraz wygodne opakowanie. Świetny produkt do codziennej pielęgnacji.
    Zalety:
    • Idealnie rozświetla
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    20 maja 2026 o 9:01
    Świetny krem
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Super produkt do codziennej pielęgnacji. Krem ma lekką konsystencję, szybko się wchłania i dobrze nawilża skórę pod oczami. Po regularnym stosowaniu zauważyłam, że okolica oka wygląda na bardziej świeżą, rozświetloną i mniej zmęczoną. Duży plus za brak uczucia lepkości i za to, że dobrze współpracuje z korektorem i makijażem. Nie podrażnia oczu ani skóry. aplikator jest wygodny. Świetnie sprawdza się rano u mnie. Jak na swoją cenę daje naprawdę bardzo dobry efekt 😊
    Zalety:
    • Lekka konsystencja
    • Szybko się wchłania
    • Nie lepi się
    • Wygodny aplikator
    • Nie podrażnia skóry
    • Fajnie nawilża
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    26 lutego 2026 o 20:42
    Dość dobrze nawilża
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Od kremu pod oczy wymagam nawilżenia delikatnej skóry pod oczami i taki efekt uzyskałam. Krem pomimo swojej delikatnej konsystencji świetnie nawilża moją newralgiczną okolicę, która lubi się przesuszać. Często mam takie nieestetyczne suche skórki, które dzięki niemu zniknęły zupełnie. Rozjaśnia i mam wrażenie pozostawia delikatne glow, co fajnie współgra z korektorem i przede wszystkim ładnie na tym kremie wygląda makijaż okolic oka. Szybko się wchłania, ma żółtą konsystencję bezzapachową. Widziałam w jednym komentarzu, że komuś trafił się o zapachu owoców, no ja mam na szczęście bez jakiegokolwiek perfumu. Opakowanie wygodne, choć kiedy krem mi się kończył musiałam nieźle się nawciskać żeby wydostać resztki. Dosyć wydajny, ponieważ 15 ml wystarczyło mi na miesiąc. uważam to za niezły wynik. Wystarczy mała ilość tego kremu, by rozprowadzić na oczkach a stosuję zawsze codziennie rano i wieczorem.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Mega nawilżający
    • Idealny pod makijaż
    • Szybko się wchłania
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Zobacz także inne Kremy pod oczy

szukaj