Toniki i hydrolaty

Less is More Tonik `Final Love`

• 25 listopada 2022 o 22:35
    Bez szału natomiast cena powala
    Tonik z atomizerem oj jak kocham takie rozwiązania. Pojemność 250ml jest naprawdę wydajny Szata graficzna prosta estetyczna dobrze prezentuje się w łazience. Cieszy oko. Zapach kwiatowy z mocno wyczuwalna róża osobiście nie jestem fanką tego zapachu ale to kwestia gustu. Atomizer działa bez zarzutu wyrzut produktu jest satysfakcjonujący. Tonik tonizowal nie powodował ściągnięcia lecz specjalnie też nie odczułam nawilżenia. Dobrze odświeżał szczególnie wyjęty z lodówki ale nic w tym nadzwyczajnego. Efektu łagodzenia czy nawet poprawy z ujednoliceniem niezauwazylam. Produkt jest dobry w tonizowaniu ale nic poza tym, w tej cenie spokojnie mogłabym kupić dwa tańsze toniki które być może dałyby mi większą satysfakcję. Podsumowując przetestowałam zużyłam lecz więcej nie kupię czy polecam? Nieszczególnie.
  • 14 listopada 2022 o 14:08
    O tak!
    Tonik dostałam w prezencie razem z żelem do mycia twarzy z tej samej serii. Używałam tych dwóch produktów jako duet jak i indywidualnie żeby sprawić co daje tak świetny efekt. Zachwyciła mnie szata graficzna. Widząc ten produkt w sklepie na pewno wylądowałby w koszyku. Wygodne opakowanie z psikadełkiem i możliwość sprawdzenia ile produktu zostało w środku dodatkowo jest dla mnie dużą zaletą. Tonik jest bardzo wydajny. Zapach różany, nienachalny, ale bardzo przyjemny. Krótko utrzymuje się na skórze. Produkt nie robi krzywdy. Fajnie rozświetla skórę i wygładza ją. Dodatkowo zauważyłam, że jest ona lepiej napięta. Drobne niedoskonałości zniknęły. Na pewno kupię podobnie!
    • rozświetla skórę
    • niweluje drobne niedoskonałości
    • wydajny
    padga
    10 lutego 2022 o 11:27
    Ekonomiczny tonik
    Tonik od Less is More zakupiłam pod wpływam impulsu, ponieważ skończył się mój inny, ukochany. Skusił mnie skład - róża, jaśmin, limonka, kwas mlekowy, dla mnie bardzo na plus. Na oklaski zasługuje atomizer. Nie pryska zbyt agresywnie, i nie musze marnować produktu, wylewając go na dłoń (w pielęgnacji nie używam żadnych wacików). Kolejny, olbrzymi plus to wydajność. Używam już go baaardzo długo, a on się nie kończy! Używam toniku rano i wieczorem, jestem z niego bardzo zadowolona. Wrażliwcy nie musza się martwić o podrażnienie, mogą oczekiwać wręcz ukojenia.
    • skład
    • pojemność
    Gabyyy
    29 czerwca 2021 o 22:04
    Fajny podstawowy tonik
    Tonik super, że ma atomizer, który faktycznie działa i dobrze pryska. Nie jest zbyt agresywny, jest w sam raz. Co do działania? Uwielbiam róże damasceńską, między innymi dlatego go kupiłam. Nie zawiodłam się, tonik super pachnie, jego używanie to sama przyjemność. Daje lekkie uczucie nawilżenia i odświeżenia, ale żadnych cudów nie robi, jest poprawny, to co od toniku wymagam, spełnia. Myślę, że jeszcze kiedyś się na niego skuszę jak będzie znowu na promocji, bo starcza na długo i jest naprawdę przyjemny w użytkowaniu ❤️ Mam cerę tłustą, skłonną do zapychania, w tej kwestii również się sprawdził, bo nie zapycha ❤️ Polecanko ❤️
  • 3 maja 2021 o 22:59
    Świetny tonik w dobrej cenie
    Kupiłam go razem z dwoma pozostałymi produktami z tej serii, nie ukrywam, że 'kupiły' mnie opakowania obok których nie mogłam przejść obojętnie :) Super, że tonik ma atomizer dzięki czemu nie muszę marnować wacików. Pięknie pachnie, kwiatowo, delikatnie. Ja uwielbiam różę w kosmetykach i tu widzę także jej dobre działanie dla mojej skóry. Skóra jest ukojona, nawilżona, mam wrażenie, że jej koloryt jest poprawiony, a zmiany trądzikowe uspokojone. Zostanie ze mną na dłużej :)
    • nawilżenie
    • ukojenie
    • ładny wygląd skóry
    • atomizer
    • dostępność (kupiłam w Hebe)
    • wegański
    • 98%naturalny