Serum do twarzy

Gift of Nature Prebiotyczne serum do cery mieszanej

eilen96
    14 lutego 2024 o 16:43
    Całkiem przyjemne
    Serum kupiłam na wyprzedaży krótkich terminów. Jest lekkie i dobrze się wchłania. Stosowałam je zazwyczaj na noc i rano miałam delikatnie świecącą i tłustą skórę w strefie T. Dobrze nawilża i daje natychmiastowe ukojenie dla suchej skóry. Nie zauważyłam jednak efektu matowienia, a wręcz przeciwnie bardziej świecenie. Nie zauważyłam wpływu na przebarwienia, ale też ich za bardzo nie mam. Opakowanie szklane z pipetą. Wystarczyło mi na ok 1,5 miesiąca codziennego używania. Miało delikatny zapach.
    Zalety:
    • delikatny zapach
    • szybko się wchłania
    • wygodna aplikacja
    • dość wydajne
    Wady:
    • nie zauważyłam efektu matowienia
    Deeea
    8 września 2023 o 11:23
    Zwęża pory
    Naprawdę zwęża pory - już po tygodniu stosowania! Mam cerę mieszaną, z tendencją do błyszczenia w strefie T. Używam go od prawie miesiąca, kilka razy w tygodniu na noc, pod krem. Od tego czasu owa strefa T mniej się przetłuszcza i nie muszę wykonywać kilku poprawek makijażu w ciągu dnia - wystarczą zwykle dwie trzy (samo odciśnięcie bibułki matującej lub cienkiej chusteczki hihienicznej). Nie szczypie, nie podrażnia, mimo iż mam wrażliwą skórę. Wyprysków przed miesiączką też jest mniej. Do tego niska cena i piękne, szklane, minimalistyczne opakowanie.
  • 8 listopada 2022 o 19:25
    Przyjemne serum
    Bardzo fajne serum z dobrym składem. Zapach trochę nie przypadł mi do gustu ale po pewnym czasie się do niego przyzwyczaiłam. Bardzo szybko się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy. Idealny na dzień i pod makijaż. Moja skłonna do wyprysków cera bardzo je polubiła.
    Zalety:
    • skład