Pianki do mycia twarzy

Swederm Face Cleanser Kremowa pianka do oczyszczania twarzy

• 28 sierpnia 2024 o 12:29
    Trafiony prezent pod choinkę
    Dostałam tą piankę jako jeden z kosmetyków na gwiazdkę. Pianka ma cudowną konsystencję, zapach nie drażniący a opakowanie mega estetyczne. Robi to co ma robić. Każdy typ skóry ją pokocha z małymi wyjątkami oczywiście!
    Erniss
    1 grudnia 2023 o 10:19
    Swietna pianka
    świetna pianka, cudownie oczyszcza, nie pozostawia napiętej i przesuszonej cery, plus za ładny zapach i wygodne i ładne opakowanie Jedynym minusem jest w sumie słaba dostępność
  • 5 października 2022 o 21:54
    Bardzo lubię
    Z marką Swederm znam się już od kilku lat, lubię i cenię jej filozofię oraz podejście do zwierząt. Posiada organiczne formuły, produkcję ze składników uprawianych przy laboratoriach oraz składniki, które realnie można zjeść ;) Piankę do mycia twarzy otrzymałam w prezencie wraz z zestawem innych produktów. Nie jest ona najtańsza, dlatego podejrzewam, że sama bym sobie jej raczej nie zakupiła (traktuję to jako któryś z etapów oczyszczania twarzy). Po otrzymaniu paczuszki ukazuje się nam różowa, plastikowa butelka wraz z przyjemną, gęstą i bogatą pianką w środku. Zapach jest typowy dla różowej serii- kto zna ten skojarzy, ciężko mi go jednak określić gdybym miała rozłożyć go na czynniki pierwsze. Sama pianka dobrze domywa, bardzo przyjemnie rozprowadza się na twarzy, nie powoduje uczucia ściągnięcia. Niby to kolejny produkt do mycia, a jednak może formuła, a może sama marka, a może jednak ten prezent powodują, że traktuję ją dość luksusowo :) Uważam, że to udany produkt marki, jednak cena jest troszkę za wysoka jak na tą kategorię. Może skuszę się na promocji
    Zalety:
    • Konsystencja gęstej pianki
    • Przyjemny zapach
    • Ładnie domywa
    Wady: