Kremy pod oczy

Pariens Wonder Eye Cream Cudowny krem pod oczy

• 25 marca 2025 o 22:09
    W porządku, ale znam lepsze
    Podobno flagowy produkt marki, mnie jednak nie zachwycił. Dwa inne kosmetyki marki, które stosowałam znacznie bardziej przypadły mi do gustu. Ma dziwną kleistą konsystencję, daje fajną okluzję, ale nie czuję oszałamiającego nawilżenia i komfortu. Ten obszar, jak wiadomo, jet bardoz trudny, nie stosuję botoksu, więc mimo ogólnie zadbanej skóry, strefa pod oczami bezlitośnie zdradza metrykę (36 lat!). Pachnie delikatnie, choć nie do końca rozumiem po co zapach w kremie pod oczy, nie uczula jednak i nie podrażnia. Opakowanie jest super higieniczne i całkiem estetyczne, choć ogromne jak na pojemność. Nie zauważyłam długotrwałych efektów, choć jest to poprawny nawilżający krem, który zużyję z przyjemnością. Za tę cenę oczekiwałabym więcej.
    • uczucie okluzji,
    • nawilża
    Wady:
    • brak długotrwałych efektów,
    • wygórowana cena
  • 15 października 2024 o 9:58
    Świetny krem pod oczy
    Ostatnio wpadł w moje ręce ten cudowny krem, choć już w nowym opakowaniu z pompką. Myślę, ze stare opakowanie mogłoby mnie bardzo rozczarować, ponieważ nie lubię taplać palców w kremie, za to kocham pompki i uważam, że do tej konsystencji pompka to idealny zwrot akcji Zachwyciło mnie od początku opakowanie, butelka z ukrytą pompką, świetnie wygląda i jest fajnym gadżetem. Pompka wysuwa się bardzo łatwo, nie zacina się a i aplikacja kremu też jest higieniczna, precyzyjna i łatwa. Kolor buteleczki przecudowny, pudrowy róż i samo opakowanie wydaje się naprawdę porządne. Kolejna rzecz jaka mnie zachwyciła to konsystencja. No tak gęstej się nie spodziewałam i jeszcze z taką się nie spotkałam. Ale zdecydowanie jest fantastyczna i niespotykana. I nie jest to typowy krem pod oczy, maznę i idę o nie...dzięki tej konsystencji trzeba naprawdę lekko wklepywać krem a nie wcierać, aby nie rozciągać delikatnej skóry okolic oczu i uważam, że to jest świetne, bo okolice oczy dostają dodatkowy, lekki masaż. No i kolejna fantastyczna rzecz to zapach. Jest bardzo lekki, ledwo wyczuwalny ale zdecydowanie pachnie ekskluzywnie i naprawdę pięknie. Działanie również mnie zachwyciło. Krem przepięknie otula okolice oczu. Po aplikacji czuć wręcz takie oczucir ukojenia, okolice oczu są gładkie, świetnie nawilżone i odżywione. Opuchlizna jest zminimalizowana a koloryt skóry zdecydowanie poprawiony. Świetnie sprawdza się zarówno na noc jak i na dzień pod makijaż. Makijaż super współgra z kremem, dobrze się na nim trzyma, okolice oczu wyglądają cały dzień zdrowo, świeżo i jędrnie. Nic się nie wałkuje. Może na mały minus zasługuje cena, ponieważ do najniższych nie należy, a patrząc na to, ze krem jest bardzo gęsty, nie jest tez bardzo wydajny. Natomiast skład i działanie zdecydowanie zasługują na tą cenę
    Zalety:
    • Nowe opakowanie jest rewelacyjne
    • Konsystencja
    • Nawilżanie
    • Niweluje opuchliznę
    • Otula okolice oczu
  • 23 lutego 2024 o 11:47
    Jestem zachwycona!
    Krem ma bogatą konsystencję i jest bardzo gęsty! Trzeba o tym pamiętać przy aplikacji :) jedna pompka wystarczy w zupełności na aplikacje pod dwoje oczu. Idealnie się wchłania, przyjemnie pachnie. Makijaż wygląda rewelacyjnie, nic się nie roluje, oko wygląda promiennie. Jestem bardzo wymagająca jeśli chodzi o kremy pod oczy, bo dość ciężko mnie zadowolić, ale uważam, że nad tym kremem nie ma co sie zastanawiać. Bardzo polecam!
    • szybko się wchłania
    • super aplikator
  • 14 grudnia 2023 o 18:17
    Bardzo dobry krem
    Kupiłam ten krem ze względu na sympatię do założycielki marki, ale postanowiłam podejść jak najbardziej krytycznie do jego oceny :) Jednak pierwsze wrażenie - przecudowne opakowanie. Wiem, że to nie jest najważniejsza rzecz, ale prezentuje się naprawdę jak produkt premium. Później pierwsze użycie kremu także na ogromny plus. Meeega konsystencja, chyba jedna z fajniejszych jakie miałam okazję testować. Plus piękny, ale delikatny zapach. Fajnie nawilża i koi skórę pod oczami. Świetnie nadaje się pod makijaż, tak jak zapewnia producent. Korektor wygląda pod okiem ''gładziej'', nie zauważyłam jednak żeby krem przedłużał jego trwałość. Jeżeli chodzi o wydajność to jest okay, ale nie jest to najbardziej wydajny produkt jakiego w życiu używałam. Do tego cena nie jest najniższa...
    Zalety:
    • nadaje się pod makijaż
    • wygładza i nawilża
    Wady:
    • wydajność mogłaby być większa
    • wbrew zapewnieniom producenta nie przedłuża trwałości korektora
  • 2 lipca 2023 o 20:32
    Świetny krem pod oczy
    Kupiłam ten krem zachęcona tą niespotykaną konsystencją - a przynajmniej tak wszyscy głoszą w opiniach i opisach tego kremu. No i faktycznie - nie miałam jeszcze kremu pod oczy o takiej konsystencji. Jest bardzo gęsty, zbity. Krem wchłania się bardzo szybko, ale najlepiej jest go wklepać niż wsmarowywać. Ja jestem bardzo zadowolona z działania tego kremu. Mocno nawilża, odżywia skórę, po prostu czuć i widać, że krem działa mocno pielęgnująco na tę okolicę. Po nałożeniu skóra się błyszczy, czuć delikatnie lepką warstewkę. Na pewno będą z niego zadowolone osoby, które lubią takie gęste i bogate formuły w kosmetykach. Zapach ma bardzo delikatny, nie wiem do czego można go porównać, jest po prostu kosmetyczny choć faktycznie jeszcze nigdy wcześniej nie spotkałam się z taką nutą zapachową w kosmetyku. Jest przyjemny, delikatny, kosmetyczny. Ma bardzo wygodne, plastikowe opakowanie z praktyczną pompką. Super że producent wycofał się z słoiczka. Jest to jeden z najlepszych kremów pod oczy jakie miałam.

Zobacz także inne Kremy pod oczy