Kremy i mleczka do włosów

OnlyBio Hair in Balance, Mgiełka odbijająca włosy od nasady (różne zapachy)

Nasi użytkownicy zostawili 34 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 kwietnia 2025 o 16:47
    Niestety nie odbija włosów od nasady
    Produkt niestety nie spełnił moich oczekiwań. Moje włosy bardzo szybko i łatwo uklepują się u nasady i liczyłam, że dzięki mgiełce odbiją się i nabiorą troszkę więcej objętości. Na pewno plusem jest delikatna konsystencja, która dodatkowo nie obciąża włosów. Nawet po aplikacji większej ilości na włosy suche i mokre, nie widać dodatkowego zastosowania. Dodatkowo miałam ją o zapachu malinowym z walentynkowej serii, więc świetnie pachniała. Traktowałam ją bardziej jak perfum do włosów niż kosmetyk pomagający.
    Zalety:
    • Długo utrzymujący się, delikatny zapach
    • Nie widać ingerencji w włosy po zaaplikowaniu
    Wady:
    • Nie odbija włosów od nasady
  • 26 lutego 2025 o 9:54
    Może być
    Zbytnio nie przypadła mi do gustu dlatego że nie za wiele podniosła moje włosy u nasady raczej bardzo delikatnie dałam ją na mokre włosy przy skórze głowy jak jest przy sposobie użycia i efekt mnie nie powalił
  • 24 stycznia 2025 o 10:12
    Lekkie uniesienie
    Spodziewałam się dokładnie tego co otrzymałam. Mgiełkę aplikowałam przy niemal wysuszonych włosach tuż przed suszeniem. Delikatnie unosi włosy u nasady, ale od czasu do czasu powodowała swędzenie i łupierz. Do stosowania raczej raz na jakiś czas, to moje drugie opakowanie przez 2-3 lata.
    • Aplikacja
    Wady:
    • Sporadycznie powoduje łupiez
    • Krótkotrwały efekt
  • 25 września 2024 o 17:13
    Super
    Mgiełka odbijająca włosy od nasady wydawała mi się świetnym pomysłem iż moje włosy są oklapnięte i bez objętości. To był strzał w dziesiątkę! Nie spodziewałam się takiego efektu jaki ona mi dała. Mgielkę aplikowałam na świeżo umyte, mokre włosy. Efekt odbicia od nasady jest widoczny po wysuszeniu. Włosy również od razu mają większą objętość przez co wydaje się jak by były gęstsze, są miękkie w dotyku. Ta mgiełka nie obciąża i nie skleja włosów co dla mnie jest ważnym aspektem. Mgiełka ma bardzo ładny, słodki zapach, który długo się utrzymuje na włosach. Łatwo i szybko się ją opłukuje na włosy. Jest to kolejny genialny produkt z marki onlybio, który mi się sprawdził. Spełnia moje oczekiwania w 100%. Gorąco polecam.
  • 7 sierpnia 2024 o 8:45
    Niewypał
    Totalny nietrafiony zakup- skusiłam się za namową mojej koleżanki u której podobno pojawił się fajny efekt uniesienia - jednak na moim przypadku zupełnie się nie sprawdził.... Jedynym plusem to całkiem przyjemny zapach jednak nie jest podatny na moje włosy, kosmetyk nie odbijał włosów od nasady.
    Zalety:
    • Ładny zapach
    Wady:
    • Nie działa