Serum do włosów

Stars from the stars Serum na końcówki bezsilikonowe `Aurora Shine`

• 10 stycznia 2025 o 18:29
    Jako serum beznadzieja, do olejowanie super
    Serum w wygodnym opakowaniu, z pompka, także przyjemnie się je dozuje, nic nie tryska itd. Duży plus za brak silikonów w składzie. Niestety przy moich średnioporowatych włosach się nie sprawdziło, serum bardzo mocno tłuscilo końcówki, bez względu na to ile produktu nałożyłam. Mimo wielu prób, za każdym razem było tak samo. Ostatecznie zużyłam je po prostu do olejowanie włosów, tutaj sprawdziło się idealnie, włosy były ładnie wygładzone, nie spuszone itd. Może kiedyś kupię ponownie, biorąc pod uwagę całkiem przystępną cenę, może być to produkt alternatywny do olejowania.
    Zalety:
    • Idealnie sprawdził się do olejowania
    • Bez silikonowe
    • Wygodne opakowanie
    • Wydajne
    Wady:
    • Zbyt mocne na końcówki, tłuści je
  • 7 grudnia 2024 o 23:23
    Trzeba uważać przy nakładaniu
    Produkt niestety nie nadaje się do zabezpieczania końcówek, a tymbardziej po myciu. Nawet jedna pompka obciąża włosy i sprawia, że wyglądają źle i nie świeżo(jak tłuste). Gdzie przy niektórych serum kilka pompek nie robiło mi krzywdy. Dosyć gęsta konsystencja i może w tym problem. Zapach dosyć ładny, słodki. Produkt wydajny, niedrogi. Nie miałam pomysłu co zrobić, żeby zużyć ten produkt, a nie lubię wyrzucać, więc dodaję go przy olejowaniu włosów, albo odrobinę nakładam na dłonie i rozcieram przed kremem, ponieważ ładnie pachnie i błyszczy się.
  • 21 czerwca 2024 o 16:43
    Kompletna klapa, włosy wyglądają jak tłuste
    Kupiłam to serum skuszona ładnym opakowaniem. Niestety, produkt mocno obciąża włosy. Nawet jedna pompka dobrze nałożona na końcówki nie zdaje egzaminu, bo kosmyki wyglądają jak tłuste, sklejone strąki. A co dopiero nakładać na cała długość włosów. Bardzo się zawiodłam. Mam włosy niskoporowate, długie. Jedyną zaletą był zapach.
    Zalety:
    Wady:
    • włosy wyglądają jak tłuste
  • 20 września 2023 o 19:54
    Nie nadaje się na codzień
    Po wielu opiniach jakoby sera silikonowe są nie najlepsze do włosów, skusiłam się na ten produkt myśląc, że faktycznie, czas przerzucić się na coś bardziej „naturalnego”, ale niestety, jak dla mnie jest to mega nie wypał, jeśli chodzi o zabezpieczenie włosów na codzień. Olejek mimo tego że mam włosy wysokoporowate i kręcone, to nie sprawdził się w ogóle. Bardzo tłuści włosy, oraz robią się strąki. Próbowałam używać go na wilgotne włosy, na suche, małą ilość, dużą ilość i zawsze efekt jest ten sam - strąki. Po nałożeniu również włosy w dotyku są dziwne, nie przyjemne. Na plus to ładne opakowanie oraz zapach. Aby go nie wyrzucać postanowiłam używać go jako olejek do olejowania i tutaj sprawdza się zdecydowanie lepiej. Włosy po umyciu są w dobrej kondycji, ładnie wyglądają, są trochę obciążone, przez co nie pojawia się puszenie i raczej w takiej wersji będę go używać. Raczej nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • Ładna szata graficzna na opakowaniu
    Wady:
    • Bardzo ciężki
    • Tłuści i strączkuje włosy
  • 26 marca 2023 o 21:57
    Za ciężki
    Gdy w Rossmanie były wykupione wszystkie sera na końcówki z Isany, postanowiłam skusić się na to. Praktyczne opakowanie, nic się nie wylewa. Piękny zapach <3 Ale niestety serum samo w sobie ciezkie i łatwo przesadzić z ilości, przez co mogą zrobić się strąki. Już nauczyłam się nakładać odpowiednią ilość, dla mnie to 1,5 pompki na mokre włosy. Nie kupię ponownie, wolę lżejsze olejki z Isany