Pianki do golenia

Skino Shaving Cream Sensitive Aloe Vera Pianka do golenia

• 13 września 2024 o 19:52
    Ułatwia golenie
    Skino pianka do golenia kupiona w Biedronce, duże opakowanie, puszka ze sprejem, plastikowa nakrętką.Pojemnosc to 300 ml. Skusiła mnie niska cena, ale nie żałuję zakupu.Pianka po wstrząśnięciu opakowania jest gęsta, łatwo się ją aplikuje, dobrze ułatwia poślizg maszynki.Jest produktem przyjemnym w stosowaniu.Nie podrażnia skóry z nie uczula. Po goleniu skóra jest miękka i delikatna w dotyku. Pianka wystarcza na dlugo.jest bardzo wydajna. Nie zauważam wad produktu,a więc polecam wypróbować.
    Zalety:
    • Ułatwia golenie
    • Nie podrażnia skóry
    • Niska cena
    • Gęsta konsystencja
    • Dobry produkt
    Wady:
    • Nie zauważam wad produktu
    Inne
  • 31 lipca 2024 o 18:40
    Bardzo proszę, można naśladować
    Pianka jak Pianka każdy by pomyślał, ale tu dochodzi bardzo atrakcyjna cena. Zawsze mama powtarzała, jak nie widać różnicy-to po co przepłacać. Piankę dostajemy w dużym opakowaniu, ktirew działa bez zarzutu. Nakłada siw szybko i sprawsniw. Pianka rośnie do pięknego rozmiaru, który z łatwością się obsługuje. Zapach jest świeży i meski ale bardzo przyjemny.. Użyłam kilka razy na nogi....ale zgadzam się ze starym że żel do golenia jest wygodniejszy....szybciej się rozmarowuje i zostawia jakby poslizg. Pianka działa tak jak producent zaleca, nie ma z nią żadnych problemów. Maszynki różnych firm suną i tną jak trzeba....nie odnotowaliśmy zadnych zacięć, żadnego podroNiania itp. W tej cenie to jest genialana propozycja! I dla mężczyzn i dla kobiet
  • 27 lipca 2024 o 21:20
    Dobre golenie w niskiej cenie
    Często robię zakupy w Biedronce i równie często w moim koszyku lądują kosmetyki do pielęgnacji bardzo korzystne cenowo ale dobre jakościowo i jednym z nich jest ta pianka do golenia z której zastosowania mój mąż jest bardzo zadowolony.Golenie z użyciem niej przebiega bardzo dokładnie i bezpiecznie dla skóry twarzy a to dzięki zawartości naturalnych składników nawilżających oraz pielęgnacyjnych w tym wyciągu z łagodzącego aloesu oraz ekstraktu z rumianku który koi i redukuje podrażnienia i zaczerwienienia, zawartość opakowania to 300 ml a więc pianka wystarcza na bardzo dużą ilość zastosowań a konsystencja po nałożeniu na skórę nie leje się a maszynka sunie po skórze bezbłędnie, zawartość oleju kokosowego zmiękcza zarost więc mąż nie trudzi się pozbyciem twardego owłosienia, pianka wygładza i odświeża skórę więc nie jest koniecznością nakładanie kremu nawilżającego.Jest to produkt do polecenia i mówię to zarówno w imieniu męża jak i swoim bo kilka razy pożyczałam go do golenia nóg i jestem również zadowolona z rezultatów.
    Zalety:
    • Bardzo dobra jakościowo pianka do golenia w niskiej cenie
    Wady:
    • Nie wymienię bo mąż jest zadowolony
  • 5 września 2022 o 11:05
    Dla mężczyzn, ale mi też odpowiada
    Pianka w niskiej cenie (około 5 zł). Weszłam w jej posiadanie przypadkowo, ale pomimo tego, że jest to produkt przeznaczony dla mężczyzn, postanowiłam wypróbować go do depilacji nóg i pach. Opakowanie jest duże, w ciemnej kolorystyce, z przezroczystą zatyczką. Pianka wychodzi z łatwością i ma dobrą objętość, jest też gęsta. Zapach oczywiście męski, ale bardzo według mnie przyjemny. Długo utrzymuje się na skórze. Miewam problem z podrażnieniem skóry pod pachami po goleniu, kiedy robię to na szybko, bez używania jakichkolwiek pianek czy żeli. Dzięki tej piance o podrażnieniach na skórze nie ma mowy. Maszynka sunie po niej gładko i delikatnie. Na nogach nie mam problemów z depilacją, ale pianka na pewno ułatwia tą czynność. Nie widzę właściwie żadnych istotnych wad produktu i polecam wypróbować.
    • Zapach ładny męski
    • Nie podrażnia
    • Ułatwia golenie
    Wady:

Zobacz także inne Pianki do golenia