Kremy na noc

Ziaja NATURALNIE KREM DO TWARZY REGENERUJĄCY NA NOC 50ML

Yose13
    21 marca 2025 o 18:28
    Całkiem przyjemny produkt
    Krem dobrze mi się stosowało. Nie był on może jakiś fenomenalny, ale utrzymywał skórę w dobrej kondycji. Nie uczulał. Całkiem nieźle się wchłaniał. Plus za opakowanie, które jest przezroczyste. Pewnie jeszcze kiedyś wrócę.
    Zalety:
    • utrzymanie skóry w dobrej kondycji
  • 20 marca 2025 o 18:19
    Dobry krem do rąk
    Za te cenę, jest to fajny krem do rąk. Warto wziąć pod uwagę, że ma on dobry skład! Szybko się wchłania. Moim zdaniem jest to krem średnio nawilżający...
  • 19 stycznia 2025 o 23:54
    moje nowe ale doskonałe odkrycie!
    Kupiłam ten krem przypadkowo nie czytając żadnych opinii ani nic, szukałam jedynie czegoś co nedzie nawilżać moją skórę na codzień i regenerować ją. Weszłam do sklepu Ziaja i uznałam że przetestuję ponieważ ma bardzo dobrą cenę. Mam ten produkt od jakiś 2 miesięcy i używam codziennie na noc a niekiedy zdarza się i rano. Od początku używania widzę że moja skóra szybciej się regeneruję a szczególnie pryszcze rano są mniej widoczne i mniej zaostrzone. Krem nie jest najbardziej nawilżającym jakim znam lecz mi to całkowicie wystarcza gdyż używam jeszcze innych rzeczy do nawilżania. Szybko się wchłania i nie ma zapachu co jest dla mnie bardzo dużym plusem. Jego konsystencja nie jest lejąca ale również nie jest jakoś bardzo gęsta. Polecam przetestować!
    Zalety:
    • nawilża
    • regeneruje skórę
    • szybko się wchłania
    • nie ma zapachu
    • jest tani
    • łatwo dostępny w wielu drogeriach
    fatasia
    4 grudnia 2024 o 12:07
    regeneracja!!
    jeden z niewielu kosmetyków, do których wracam - nawilża i regeneruje, w dodatku nie podrażnia i nie uczula. Po nałożeniu grubszej warstwy na noc, rano cera jest dobrze odżywiona. Jest to stały element mojej wieczornej rutyny. Plusy: -skład -działanie -cena -zapach -konsystencja
  • 30 listopada 2024 o 16:50
    Świetna regeneracja
    Kremik ziaja, o świetnej i bogatej formule,myślę że sprawdzi się niemal każdej zna do codziennej pielęgnacji na dzień jak i na noc. Krem ma dosyć gęsta konsystencje, jest delikatnie tłusty, ale dzięki temu genialnie nawilża naszą skórę. Regeneracja po używaniu bez przerwy przez 2 tygodnie kest widoczna gołym okiem. Przyjemnie pachnie, subtelnie i atrakcyjnie. Rozprowadza się bez problemu. Opakowanie niczym się nie wyróżnia. Produkt w dobrej cenie, po prostu jest tani. Pod makijaż nie do końca mi się sprawdził więc za to mały minus. Oraz ja osobiście wolę kremy o innej formule ale to nie zmienia faktu że jest bardzo fajny, tylko moje wymagania się nieco inne.

Zobacz także inne Kremy na noc