Balsamy do ust

Alterra Lippenpflege Bio- Kamille Pomadka ochronna Bio Rumianek (nowa wersja)

• 18 marca 2025 o 18:49
    Kocham te pomadkę!
    Od lat niezastąpiona pomadka. Miałem już kilkadziesiąt opakowań ( nie żartuje ). Dobrze nawilża, nie jest zbytnio tłusta, i ma przystępną cenę + dobry skład. Jedno opakowanie starczy mi na 3-4tyg, ale to ze względu na częstą aplikację.  10/10 kupię kolejne kilkadziesiąt opakowań!
    Zalety:
    • dobry skład, zapach, działanie
  • 18 marca 2025 o 11:10
    opinia
    Pomadka Alterra z rumiankiem to naprawdę fajna opcja na co dzień. Świetnie nawilża usta, nie zostawiając tłustego filmu, a efekty nawilżenia są odczuwalne przez długi czas. Ma delikatny, naturalny zapach, który nie jest przytłaczający, ale przyjemny. Jest dość lekka, więc idealna na poranne i wieczorne stosowanie, a także w ciągu dnia, kiedy chcemy zadbać o usta bez ciężkiego filmu. Przystępna cena to duży plus – jak na produkt o naturalnym składzie, jest naprawdę niedroga. Dobrze się sprawdza nawet przy przesuszonych ustach. Jeśli szukasz czegoś prostego, naturalnego i skutecznego, to ta pomadka będzie świetnym wyborem!
    Zalety:
    • delikatny naturalny zapach
    • naturalny sklad
    • lekka konsystencja
    • przystepna cena
    Wady:
    • brak intensywnego nawilżenia
  • 3 marca 2025 o 12:11
    Uwielbiam
    Naprawdę bardzo lubię tą pomadkę. Kupiłam ją wsumie całkiem przypadkiem. Była na promocji, a że potrzebowałam coś naprawdę nawilżającego po tym jak pomadka innej marki zniszczyła mi usta, to bez zastanowienia ja wzięłam. Jeśli chodzi o opakowanie jest przyjemne, jak każdej innej pomodki nawilżającej. Niczym się nie różnic. Zapach nie jest cudowny, ale nie jest zły. Wsumie nie zwracam na ogół uwagi na ten zapach. Sama pomadka jest bardzo przyjemna na ustach. Długo się utrzymuje na ustach co jest ogromnym plusem, bo dzięki temu nie muszę co chwilę smarować na nowo i jest dużo bardziej wydajna. Wykorzystałam ja całą, co na mnie jest naprawdę dziwne bo zawsze gubię gdzieś te pomadki, ta nie zgubiłam bo miałam cały czas przy sobie. Była zbyt super aby ją zgubić. Jednym słowem naprawdę polecam i zdecydowanie kupię ponownie. Ps. Widziałam że niektóre dziewczyny stosują ja na rzęsy czy brwi i wspomaga wzrost ale nie próbowałam
    P_atk_a
    2 marca 2025 o 16:58
    Fajna, tania pomadka do ust
    Kupiłam na promocji w rossmanie. MAm problem z suchymi ustami więc pomadki ochronne mam praktycznie wszędzie. Nawilża, natłuszcza. Działa tak jak powinna. Ma bardzo dobry skład. Jedynie trochę zapach mnie drażni.
    Zalety:
    • skład
    • działanie
    Wady:
  • 21 lutego 2025 o 22:00
    Najlepsza pomadka jaką miałam
    Używałam już wielu pomadek do ust, zarówno tych z wyższej półki, jak i tych drogeryjnych, ale muszę przyznać, że pomadka Alterra to zdecydowanie mój faworyt! Moje usta mają tendencję do przesuszenia i pękania, zwłaszcza w okresie zimowym. Ta pomadka genialnie radzi sobie z tym problemem. Już po pierwszym użyciu czułam, że moje usta są nawilżone i miękkie. Efekt ten utrzymuje się przez długi czas, dzięki czemu nie muszę co chwilę sięgać po pomadkę. Szczególnie podoba mi się jej naturalny skład. W końcu mogę mieć pewność, że moje usta są pielęgnowane bez zbędnej chemii. W składzie znajdziemy m.in. bio rumianek i cenne oleje roślinne, które działają kojąco i regenerująco. Dodatkowo, pomadka nie zawiera silikonów, parafiny i innych szkodliwych substancji. Pomadka Alterra ma delikatny, przyjemny zapach i łatwo się aplikuje. Jej konsystencja jest idealna - nie za twarda, nie za miękka. Pomadka nie pozostawia na ustach lepkiej warstwy i nie rozmazuje się. Podsumowując, pomadka Alterra to najlepsza pomadka do ust, jaką kiedykolwiek używałam. Gorąco polecam ją wszystkim, którzy borykają się z problemem suchych i spierzchniętych ust. Jestem przekonana, że tak jak ja, pokochacie ją od pierwszego użycia!
    Zalety:
    • Delikatny zapach
    • Przyjemna konsystencja
    • Genialnie pielęgnuje usta
    • Świetna na zime

Zobacz także inne Balsamy do ust