Emulsje, esencje i boostery

Phlov by Anna Lewandowska Booster odmładzający z bakuchiolem i witaminą C

• 28 stycznia 2025 o 18:53
    Idealny booster
    Miałam ogromną przyjemność przetestować Booster odmładzający z bakuchiolem i witaminą C od PHLOV, i jestem absolutnie oczarowana jego działaniem! Produkt zachwycił mnie już od pierwszego użycia – ma lekką, aksamitną konsystencję, która doskonale się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. Po regularnym stosowaniu zauważyłam, że moja skóra stała się wyraźnie gładsza, bardziej elastyczna i pełna zdrowego blasku. Bakuchiol, będący roślinnym odpowiednikiem retinolu, działa niezwykle delikatnie, ale skutecznie – cera wygląda młodziej, a drobne linie i zmarszczki są mniej widoczne. Dodatek witaminy C w boosterze wspaniale rozjaśnia cerę, wyrównuje jej koloryt i dodaje energii. Ogromnym plusem tego produktu jest także jego naturalny skład, który idealnie wpisuje się w filozofię świadomej pielęgnacji. Stosowanie Boostera to prawdziwy rytuał piękna, który przynosi zauważalne efekty i sprawia, że cera wygląda zdrowo i promiennie. Polecam każdemu, kto marzy o odmłodzonej, pełnej blasku skórze – to prawdziwy hit w mojej pielęgnacyjnej rutynie!
  • 10 stycznia 2025 o 22:35
    Lekka formuła i widoczne efekty
    Booster odmładzający Phlov z bakuchiolem i witaminą C bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Mam cerę mieszaną, która czasem bywa kapryśna, ale ten produkt świetnie się sprawdził. Ma lekką konsystencję, która szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy, co dla mnie jest dużym plusem. Używam go zarówno rano, pod krem i makijaż, jak i wieczorem. Skóra po kilku tygodniach jest wyraźnie bardziej elastyczna, gładka i rozświetlona. Zauważyłam też, że drobne linie mimiczne są mniej widoczne. Zapach jest bardzo delikatny, prawie neutralny, co uważam za dużą zaletę. Opakowanie z pipetą jest wygodne i pozwala na precyzyjne dozowanie. Dodatkowo cenię naturalny skład i obecność bakuchiolu jako łagodniejszej alternatywy dla retinolu. Polecam każdemu, kto szuka lekkiego, ale skutecznego produktu!
  • 8 stycznia 2025 o 18:52
    Naturalna alternatywa dla retinolu z witaminą C w gratisie
    Odmładzający booster z bakuchiolem i witaminą C to propozycja Phlov dla tych, którzy pragną połączyć naturalną pielęgnację z zaawansowaną technologią. Bakuchiol, znany jako łagodniejsza alternatywa dla retinolu, działa na skórę regenerująco, wspomagając procesy naprawcze i zapobiegając powstawaniu drobnych zmarszczek. Dodatek witaminy C sprawia, że skóra staje się jaśniejsza i bardziej promienna. Formuła boostera jest lekka, niemal wodnista, co ułatwia aplikację i sprawia, że szybko się wchłania. Już po kilku dniach stosowania zauważyłam, że moja skóra wygląda bardziej świeżo. Nie zauważyłam jednak rozjaśnienia przebarwień, zapewne to kwestia czasu, a więc cierpliwość popłaca. Jest to produkt idealny na dzień, zwłaszcza pod krem nawilżający. Jednym z minusów może być intensywny zapach, który nie każdemu przypadnie do gustu, oraz fakt, że przy wrażliwej skórze może wystąpić delikatne mrowienie. Mnie jednak produkt nie uczulił. Zawsze stosuję krem z filtrem spf. Cena również jest wyższa, co może stanowić barierę dla osób poszukujących budżetowych rozwiązań. Mimo to, jest to produkt warty uwagi, jeśli szukasz naturalnej alternatywy dla retinolu.
  • 8 stycznia 2025 o 17:56
    Skóra stała się bardziej jędrna
    Phlov by Anna Lewandowska Odmładzający Booster z bakuchiolem i witaminą C to lekka formuła, która szybko się wchłania i nie zostawia tłustego filmu. Konsystencja jest wodnista, ale nie zbyt rzadka – serum dobrze się rozprowadza i super się wchłania. Zapach jest delikatny, subtelnie cytrusowy. Opakowanie jest estetyczne i funkcjonalne, z pompką, która ułatwia dozowanie odpowiedniej ilości serum. Serum nie obciąża skóry i nie powoduje jej nadmiernego świecenia. Po kilku tygodniach stosowania skóra stała się bardziej jędrna ale równiez przyczyniło się do poprawy kolorytu mojej cery.
  • 7 stycznia 2025 o 12:21
    Bardzo fajny produkt!
    Booster odmładzający Phlov by Anna Lewandowska to produkt, który z pewnością przyciąga uwagę dzięki swoim obiecującym składnikom – bakuchiolowi oraz witaminie C. Przeznaczony do pielęgnacji skóry dojrzałej, ma na celu poprawę jędrności, wygładzenie zmarszczek i rozświetlenie skóry. Opakowanie i konsystencja Booster zamknięty jest w eleganckiej buteleczce z pipetą, co ułatwia aplikację i dozowanie odpowiedniej ilości produktu. Konsystencja jest lekka, ale wystarczająco nawilżająca, co sprawia, że kosmetyk dobrze się wchłania, nie zostawiając tłustego filmu. Działanie Po kilku dniach stosowania zauważyłam, że skóra stała się bardziej napięta, a zmarszczki wydają się mniej widoczne. Dzięki zawartości bakuchiolu, który działa podobnie do retinolu, skóra jest wygładzona i zregenerowana. Witamina C natomiast poprawia koloryt skóry, nadając jej zdrowy blask. Produkt działa skutecznie, ale jest delikatny, co sprawia, że nadaje się nawet do skóry wrażliwej. Wrażenia Booster Phlov ma przyjemny, subtelny zapach, który nie jest nachalny. Skóra po jego użyciu staje się gładka, nawilżona, a po dłuższym stosowaniu wygląda na młodszą i bardziej promienną. Produkt nie powodował podrażnień ani zaczerwienień, co jest dla mnie ważne, zwłaszcza przy skórze wrażliwej. Podsumowanie Booster odmładzający Phlov by Anna Lewandowska to świetny wybór dla osób szukających delikatnej, ale skutecznej pielęgnacji z anty-agingowym działaniem. Dzięki połączeniu bakuchiolu i witaminy C produkt skutecznie poprawia wygląd skóry, nadając jej młodszy i bardziej zdrowy wygląd. Zdecydowanie polecam go osobom, które pragną poprawić kondycję skóry bez ryzyka podrażnień.