Olejki do włosów

Sol de Janeiro Brazilian Glossy Nourishing Anti-Frizz Hair Oil Odżywczy olejek do włosów przeciw puszeniu

notino.pl
Sol de Janeiro Brazilian Glossy Nourishing Hair Oil (60 ml)
Sephora
Sol De Janeiro - Brazilian Glossy – Odżywczy Olejek Do Włosów Zmniejszający Puszenie - Brazilian Glossyanti-frizz Hair Oil - Dla Kobiet

• 1 lutego 2025 o 17:55
    Super wygładza włosy
    Produkt jest cudowny pięknie pachnie pistacją i karmelem jest troszeczkę gęsty ale mi to nie przeszkadza super nadaje włosom blask są miękkie w dotyku i gładkie opakowanie też się pięknie prezentuje napewno jeszcze go kupię
    W perfumerii
  • 16 grudnia 2024 o 15:33
    Świetny produkt!
    Od pierwszego użycia poczułam różnicę – włosy stają się jedwabiście gładkie, pełne blasku i w końcu ujarzmione, nawet w najbardziej wilgotne dni. To, co wyróżnia ten olejek, to jego wielozadaniowość. Nie tylko eliminuje puszenie, ale też głęboko odżywia i regeneruje włosy, nadając im zdrowy wygląd. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam, że moje końcówki są mniej suche, a włosy wyglądają na zdrowsze i mocniejsze. Formuła jest lekka, nie obciąża nawet cienkich włosów, co dla mnie jest ogromnym plusem – można go używać zarówno na mokre, jak i suche włosy, a efekt zawsze zachwyca. Nie sposób nie wspomnieć o zapachu – to prawdziwy tropikalny raj w butelce! Ciepłe, kremowe nuty przypominają wakacje na brazylijskiej plaży, a ten aromat pozostaje na włosach przez cały dzień, co jest cudownym bonusem. Dla mnie to produkt, który nie tylko pielęgnuje, ale też sprawia, że czuję się bardziej pewna siebie, bo moje włosy wyglądają pięknie i są pełne życia. Sol de Janeiro Brazilian Glossy Hair Oil to prawdziwy must-have, jeśli chcesz ujarzmić puszenie, dodać swoim włosom blasku i jednocześnie otulić się luksusowym zapachem.
  • 18 sierpnia 2024 o 12:44
    Odżywczy olejek do włosów przeciw puszeniu
    Ten olejek do hit pachnie przepięknie mgiełką Sol de Janeiro 62!!!! ???? Sprawdziła mi się świetnie ponieważ zmagam się z puszącymi włosami a po regularnym używaniu tego produktu zauważyłam że ciągłe puszeniu wlosów nie zostało śladów. Wspaniale regeneruje scala włosy nawet przy wysokiej temperaturze działa świetnie. Nie jest to produkt na niski budżet lecz uważam że jak za tą cenę jest warto dlatego że zapach utrzymuje się bardzo długo a sama jakość jest wspaniała
    Zalety:
    • Produkt zregenerował moje włosy zauważyłam że nie puszam się one tak jak przed wypróbowaniem tego produktu. Olejek pachnie przepięknie
    Wady:
    • Używam olejku miesiąc i nie zauważyłam żadnych wad
  • 16 maja 2024 o 21:41
    Rewelacyjny!
    Produkt bardzo mi się sprawdził. Zredukował puszenie się moich włosów ,a także dokładnie nawilżył końcówki. Olejek nie obciąża ,lecz trzeba uważać na ilość kosmetyku, który nakładamy na włosy. Produkt pachnie obłędnie i o dziwo dość długo utrzymuje się na włosach.
  • 25 lutego 2024 o 0:23
    Karmelowe cudo
    Jest to olejek, zapakowany w prostą, szklaną buteleczkę z plastikową nakrętką. W środku znajduje się oleisty produkt, który moje włosy bardzo polubiły. Produkt jest gęsty. Łatwo się go nakłada, ja najbardziej lubię na jeszcze lekko mokre kosmyki. Włosy są po nim wygładzone i miękkie. I pięknie pachnące karmelem.
    Zalety:
    • łatwo się nakłada