Szampony do włosów

Yope YOPE SZAMPON DO WŁOSÓW 300ML BALANCE 5903760202996
Yope Szampon Balance Włosy Przetłuszczające Się 300 ml
YOPE Balance Szampon do Przetłuszczającej się Skóry Głowy 300ml
Yope YOPE SZAMPON DO WŁOSÓW 300ML BALANCE 5903760202996

Nasi użytkownicy zostawili 106 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

IvanaLi
    13 kwietnia 2025 o 16:48
    Delikatne oczyszczenie
    Bardzo lekki, oczyszczający szampon. Doskonale oczyszcza moją skórę głowy z nadmiaru sebum. Włosy po użyciu są miękkie, nie puszą się i nie są oklapnięte. Szampon nie plącze włosów i nawet kiedy nie mam czasu nałożyć odżywki włosy dobrze się rozczesują. Szampon łatwo się aplikuje, bo ma wygodną pompkę. W dodatku na przepiękny subtelny zapach. To jeden z moich ulubionych szamponów.
  • 11 kwietnia 2025 o 10:41
    Fajny przyjemny szampon
    Przyznaje do zakupu zachęciłonie opakowanie, bardzo podobają się mi kolory z tej linii kosmetyków. Sam szampon ma ładny, przyjemny zapach, konsystencję żelową niezbyt gęstą. Pieni się słabo, dopiero przy drugim myciu czuć,że skóra głowy jest oczyszczona. Za to później nawet bez użycia odżywki włosy są mięciutkie, gładkie i pełne blasku i za to właśnie go polubiłam. Nie zauważyłam żeby poprawiło się przetłuszczanie moich włosów, nadal muszę je myć codziennie. Pomimo tego, chętnie wrócę do tego szamponu.
  • 28 lutego 2025 o 20:26
    Tragedia
    Zachęcona opiniami w internecie kupiłam. Jest to jeden z gorszych szamponow jakie miałam okazję użyć. Bardzo się męczyłam by umyć tym porządnie włosy, nie chce się pienić, często nie domywal mi skóry głowy mimo użycia 2x i wylania sporej ilości, nie mogłam się doczekać aż to zuzyje do końca, włosy po nim to też jaka tragedia była, puszyly się, brzydkie i w dotyku nie fajne. Jak dla mnie to był bubel
    Zalety:
    Wady:
    • słabo domywa
    • duża ilość produktu żeby umyć włosy
    • brzydkie włosy po umyciu
    Mvrtwv
    20 lutego 2025 o 17:22
    Ten szampon okazał się świetnym wyborem!
    Ma żelową konsystencję i przyjemny zapach. Bardzo dobrze się pieni, dzięki czemu niewielka ilość produktu wystarcza do dokładnego umycia skóry głowy. Nie obciąża ich, a skóra jest po nim wyraźnie odświeżona. Podoba mi się też opakowanie z pompką – to duże ułatwienie w codziennym użytkowaniu. Szampon nie podrażnia, nie powoduje swędzenia ani łupieżu, a moje włosy po nim są miękkie i mniej się przetłuszczają. Dla moich średnioporów sprawdza się bardzo dobrze. Jest wydajny i w dobrej cenie, szczególnie na promocji.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie z pompką
    • wydajny
    • nie obciąża włosów u nasady
    • dobrze oczyszcza
  • 7 lutego 2025 o 8:20
    Nie poradził sobie
    Szampon zamknięty jest w ładnym opakowaniu z porządnego plastiku, aplikator jest w formie pompki. Zapach bardzo przyjemny, nie drażni. Nie mam większych problemów ze skórą głowy dlatego zaskoczyło mnie to,że szampon tak jakby i tak jej nie oczyszczał ponieważ wlosy u nasady po jego zastosowaniu nie miały tej świeżości jak przy innych szamponach. Pieni się średnio dlatego musiałam używać trochę więcej produktu niż w przypadku innych szamponów. Jest to produkt wydajny ale u mnie się nie sprawdził.
    Zalety:
    Wady:
    • nie spełnia obietnic producenta