Serum do twarzy

Bielenda Blue coctail serum – serum nawilżająco-kojące

P_atk_a
    8 marca 2025 o 0:39
    Nie ma miłości
    Serum dostałam w prezencie ale niestety nie jest to produkt dla mnie. Uwielbiam kosmetyki nawilżające, wszelkie sera ale to niestety nie zostanie ze mną na dłużej. Po pierwsze - forma podania - ten stik to jakieś nieporozumienie. Jeżdzę tym po twarzy, mam taką tłustą warstewkę, po rozsmarowaniu nadal wyczuwalne. NA pewno nie na dzień, stosowany na noc też nie wiele dawał.
    milqaaa
    4 lutego 2025 o 17:23
    Super
    Bardzo fajne serum nawilżające, idealnie koi i nie podrażnia skóry. Jedynym minusem, jak dla mnie jest opakowanie, które nie jest dość higieniczne, bo stickiem bezpośrednio dotykamy skóry, ale można nałożyć na rękę i wklepać.
    Zalety:
    • Efekt nawilżenia
  • 8 października 2024 o 9:33
    Forma przyciąga i to tyle!
    Jeśli kusi Cię aby go kupić ze względu na formę nie kupuj, nie popełniaj moich błędów. ???? Bielenda stworzyła coś wyjątkowego, nawilżający dezodorant do twarzy (super określenie z innych opinii). Produkt się nie kończy i choć już chciałam się z nim pożegnać to nie dało się. Działanie jest dosyć słabe, nie robi to efektu wow. Dlatego gdzieś po miesiącu używania i braku efektów na twarzy i braku efektu użycia w opakowaniu to serum zostało wykorzystane do nawilżania nóg. :D Mi osobiście szkoda było go wyrzucić, na końcu ciężko było go wykorzystać w stu procentach. W moim odczuciu produkt nie robi nic po za tym że dobrze wygląda. Miałam okazję stosować inne produkty z tej serii i chyba tylko na tym się zawiodłam, a najbardziej kusił ze względu na formułę.
    Zalety:
    • wygląd i formuła
    Wady:
    • cała reszta brak działania, użytkowanie,
  • 27 sierpnia 2024 o 18:56
    Denerwująca forma sztyftu
    Serum niezbyt przypadło mi do gustu, faktycznie nawilża i koi, ale nie podoba mi się jego forma sztyftu, ciężko jest dobrze je rozprowadzić np. przy nosie lub pod oczami, w dodatku taka forma jest bardzo nie higieniczna. Produkt ma ładne niebiesko białe opakowanie, pasuje graficznie do reszty serii, niestety nie jest zapakowany w dodatkowy kartonik, przez co nie wiadomo czy ktoś nie otworzy kosmetyku już w sklepie... Serum można używać do 6 miesięcy od momentu otwarcia oryginalnego opakowania. Ma bardzo delikatny, przyjemny zapach. Nie kupię ponownie
    Zalety:
    • delikatnie nawilża i koi
    Wady:
    • forma sztyftu
    • brak dodatkowego kartonika
  • 27 sierpnia 2024 o 15:22
    Bardzo polecam
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Bielenda Blue Matcha okazała się strzałem w dziesiątkę! Serum ma lekką konsystencję, która szybko się wchłania i nie obciąża mojej skóry, co jest dla mnie bardzo ważne, bo mam cerę mieszaną. Już po kilku dniach zauważyłam, że skóra stała się bardziej promienna i gładka. Produkt pomógł mi uporać się z drobnymi niedoskonałościami i zmatowił cerę, co sprawia, że wygląda na bardziej świeżą i wypoczętą. Dodatkowo, serum ma przyjemny zapach, który sprawia, że codzienna pielęgnacja to czysta przyjemność. Polecam, szczególnie jeśli szukasz czegoś, co odświeży skórę i przywróci jej blask.