Kremy pod oczy

Isana Hyaluron Intense, Augencreme Krem pod oczy

Bulb24
    25 października 2024 o 23:02
    Bez cudów, idealny pod makijaż
    Jest to zwykły, nawilżający krem pod oczy. Nie robi żadnych cudów. Używam go pod makijaż, sprawdza się świetnie. Dzięki niemu korektor nie wygląda sucho, nic absolutnie się nie ciastkuje lub nie jest to wina tego kremu. Zostawia przyjemne satynowe wykończenie, nie tylko nawilżające, także natłuszczające (jak większość kremów). Od czasu gdy go używam nie miałam suchej skóry na powiekach czy pod oczami. Jest bardzo wydajny (mam prawie rok, a wydaje się że jest go jescze pełno), aplikator jednak nie nadaje się do rozsmarowywania kremu. Ludzie muszą zrozumieć, że nie warto kupować produktów, opisanych jako te stricte z kwasem hialuronowym, ponieważ praktycznie wszystkie kosmetyki go zawierają! A będzie on tylko nawilżał i w pojedynkę nie da żadnych niesamowitych efektów.
  • 17 lipca 2024 o 14:19
    Nic specjalnego
    Kupiony na promce w Rosmanie głównie ze względu na nawilżanie skóry pod oczami i aplikator który miałam nadzieję że będzie fajny chłodził. Niestety aplikator plastikowy i wcale to nie takie fajne uczucie. :( krem okej, nic specjalnego. Nawilża, pod makijaż jest okej. Cena adekwatna do produktu. Ja będę szukać dalej ze względu na inny aplikator. :)
    Zalety:
    • nawilża
    Wady:
    • plastikowy aplikator
  • 2 września 2023 o 23:15
    Zawód
    Klasyczna próba kremu pod oczy z promocji w rossmanie. Niestety tym razem nieudany zakup. Lubię produkty, które szybko się wchłaniają i nie zostawiają na skórze nieprzyjemnej warstwy, a ten krem niestety taki jest. Mam wrażenie, że zostawia uczucie nieprzyjemnej warstwy pod oczami, przy kontakcie z okiem wywołuje uczucie szczypania, jako plus muszę dodać że nie wpływa na soczewki po kontakcie i jest bardzo wydajny
  • 15 czerwca 2023 o 20:30
    Niezły, ale ciastkuje podkład
    Krem fajnie nawilża. Potrafi trochę przyszczypać. Ogólnie bardzo dobry. Ale dla mnie ma duża wadę która go dyskwalifikuje, mianowicie każdy podkład mi się przy nim ciastkuje i warzy. Wiem ze mogę stosować go np na noc tylko, ale nie jestem w stanie zużyć kremu w trzy miesiące, Wiec nie będę kupowała dwóch i magazynowala niepotrzebnego i produktu i plastiku.
    Zalety:
    • nawilżenie
    Wady:
    • nie współgra z makijazem
  • 3 maja 2023 o 16:28
    Bubel
    Po zapoznaniu się z opisem producenta i składem oczekiwałam spektakularnych efektów, ale nie było żadnych. Widocznie za tę cenę nie ma się co oszukiwać i trzeba celować w droższe, ale sprawdzone firmy produkujące kosmetyki. Szukałam czegoś mocno nawilżającego i odżywczego, co poprzez nawodnienie spowodowałoby napięcie skóry i zniwelowało (przynajmniej optycznie) drobne linie pod oczami, chociaż częściowo. Nie odczułam żadnego nawilżenia - ani długofalowego, ani chwilowego, nawet tuż po aplikacji produktu. Krem nie ma zapachu. Posiada dość rzadką (ale nie lejącą) konsystencję, ale nie rozprowadza się po skórze bardzo łatwo. Ma specjalny aplikator do wsmarowywania produktu, ale dla mnie wygodniej było wklepywać go opuszkami palców. Po nocy skóra pod oczami nadal wołała pić i nie wyglądała ani trochę lepiej. Przemęczyłam się miesiąc, licząc, że może z czasem pojawią się jakieś efekty, ale nic z tego, więc zmieniłam krem na inny, bo nie chciałam się już dłużej denerwować. Jak dla mnie ten krem nie robi nic. Nie polecam.

Zobacz także inne Kremy pod oczy