Płyny do demakijażu

Christian Laurent Royal flowers, Ekskluzywny płyn micelarny z wodą różaną i królewską peonią 3 w 1

Christian Laurent Płyn Micelarny z Wodą Różaną 500ml
notino.pl
Christian Laurent Ekskluzywny płyn micelarny z wodą różaną i królewną peonią 500 ml

• 27 maja 2025 o 8:00
    polecam
    Zmywa makijaż w kilka sekund, nawet ten najbardziej trwały i robi to bez podrażnień. Skóra po nim jest miękka, ukojona i wygląda zdrowo. Fajnie, że nie trzeba go spłukiwać. Idealny, kiedy chcę szybko oczyścić twarz po długim dniu. ma same zalety
  • 22 maja 2025 o 9:04
    fajny
    Ten produkt to prawdziwy hit! Świetnie sobie radzi nawet z mocnym makijażem, który jest z brokatowymi cieniami. Dodatkowo, świetnie sprawdza się do codziennego oczyszczania, nie zostawiając tłustego filmu. Idealny wybór dla skóry, która potrzebuje delikatnej, ale skutecznej pielęgnacji!
  • 17 maja 2025 o 18:31
    dobry kosmetyk
    Mój najlepszy zakup w ostatnim czasie. Jest mega delikatny dla skóry. Nie szczypie w oczy, nie wysusza, nie zostawia lepkiej warstwy. Po użyciu twarz jest czysta, świeża i przyjemnie nawilżona. Używam go codziennie i nie zamieniłabym na żaden inny!
  • 13 maja 2025 o 19:26
    genialny
    Jestem wręcz zakochana w tym płynie micelarnym! Szybko i skutecznie radzi sobie nawet z kosmetykami wodoodpornymi. Nie trzeba mocno pocierać wacikiem. Po jego użyciu skóra jest odświeżona, nawilżona i nie ma uczucia ściągnięcia ani podrażnienia
  • 25 lutego 2025 o 19:26
    Kwiatowy demakijaż
    Ekskluzywny Płyn Micelarny Royal Flowers z wodą różną i peonią. Według producent płyn ma usuwać wodoodporny makijaż bez pocierania. Uważam, że ten płyn micelarny wypada cała dobrze jeżeli chodzi o skład bo i są humektanty i nawilżacze. Są też ekstrakty roślinne takie jak woda różana, ekstrakt z piwonii. Kolejny składnik to bakuchiol który wspomaga regenerację skóry. Mam też kilka składników nie tak dobrych trochę konserwantów które dla wrażliwej skóry mogą być drażniące , składniki zapachowe które mogą być potencjalnym alergenem, czy też substancje drażniące które wspomaga przenikanie składników co w przypadku konserwantów i składników zapachowych może być drażniące. Zapach produktu bardzo mi się podoba jest kwiatowy delikatny subtelny. Opakowanie produkty przezroczysta butelka z przyjemna dla oka szata graficzną, która ma być nieco luksusowa przez złote dodatki. A także znajduje się tutaj trochę różowego koloru nawiązującego do kwiatów. Działanie poprawne. Niestety ten płyn nie przekonał mnie do końca. Oczywiście ścierał makijaż ale niestety mam wrażenie że nie radził sobie z tym tak dobrze bez pocierania. Po użyciu moja skóra była niestety trochę zaczerwieniona mimo, że nie mam skóry wrażliwej. Zaczerwienienie też nie było bardzo duże czy uciążliwe. Na plus jest to że nie pozostawia lepkości na skórze. Podsumowując fajny płyn jeżeli chodzi o skład bo i bakuchiol, ekstrakty roślinne, łagodne substancje myjące czy składniki nawilżające.
    Zalety:
    • W miarę dobry skład
    • Ładny zapach
    Wady:
    • Po użyciu skóra jest zaczerwieniona
    • Trochę słabo radzi sobie z mocnym makijażem