Suche szampony

Syoss Anti - grease Dry Shampoo Suchy szampon do włosów przetłuszczających się (nowa wersja)

• 30 stycznia 2025 o 16:01
    Super między myciami
    Uwielbiam ten szampon między myciami. Mam grzywkę, która bardzo szybko się przetłuszcza, dlatego ten szampon jest idealny do codziennego stosowania oraz odświeżenia włosów. Nie bieli włosów. Nie potrzeba go dużo, więc jest bardzo wydajny. Ma przyjemny lekki zapach, który nie jest odczuwalny podczas dnia.
    _Leah_
    30 marca 2023 o 12:48
    Suchy szampon na 5+
    Mam włosy dość szybko przetłuszczające się dlayego używam suchego szamponu kilka razy w tygodniu Przyznam że miałam już wiele różnych produktów tego typu i ten jest jednym z lepszych jakie miałam. Jest to już moje kolejne opakowanie i napewno jeszcze po niego sięgnę (: Produkt który jest używany w poprawny sposób nie pozostawia na włosach białego osadu. Wygląda naprawdę bardzo naturalnie i nie skleja włosów. Nie trzeba nałożyć go dużo żeby uzyskać zamierzony efekt, dzięki czemu jest bardzo wydajny (: Odbija też włosy od nasady i dodaje im objętości Zapach jest bardzo ładny, świeży i nie "duszący". Utrzymuje się ładnie na włosach przez cały dzień, jednak jest delikatny i nie powinien nikomu przeszkadzać Jedyną "wada" jest taka, że jeśli ktoś lubi błyszczące włosy to niestety efekt może mu nie przypaść do gustu bo pozostawia włosy zmatowione, ale mi akurat to odpowiada (:
    Zalety:
    • nie pozostawia białego osadu
    • dobrze radzi sobie z przetłuszczonymi włosami
    • odbija od nasady i dodaje objętości
    • wydajny
    • wygodne opakowanie
    Wady:
    • włosy pozostają po nim matowe więc nie sprawdzi się osobom które lubią mocno lśniące włosy
  • 26 października 2022 o 12:46
    Slaby
    Rozczarowanie, jakoś nie mogę w ni znaleźć plusów jakikolwiek. Odświeża na krótko i bardzo specyficznie - nie ma tego voluma i powiewu świeżego zapachu. Włosy są suche, takie tępe... Osad z jasnego to norma- jak i w każdym innym lakierze ale jednym ruchem tego nie zgarniemy. Włosy wracają szybko do poprzedniego stanu i są bardzo delikatne mówiąc brzydkie. Cena nie jest niska, dostępność podejrzewam, że każda drogeria.
  • 25 października 2022 o 21:44
    Niewypał
    Czasami w krytycznych momentach lubię użyć suchego szamponu, mam włosy szybko przetłuszczające się, często nie mają objętości, więc szukam pomocy w takich produktach. Niestety, zapach chemiczny, zostawia białe ślady - po prostu widać, że włosy nie są świeże po jego użyciu. A efekt? No nie powala, włosy są "zbite", odrobinę odzyskują objętość, ale po prostu nie wygląda to dobrze, czasami po użyciu wolałam już pójść i umyć włosy. Może na innych włosach, na moich blond, cienkich totalnie się nie sprawdził.
    Zalety:
    • Ilość
    Wady:
    • Bardzo słaby efekt
    • Włosy się nie lepią, ale po prostu nie wyglądają naturalnie i delikatnie
    • Widoczne plamy po użyciu
  • 4 października 2022 o 7:53
    Jeden z gorszych, których używałam
    Jestem z osób, które czasem po prostu potrzebują tego ratunku. Mam włosy przetłuszczające się, dlatego nie jestem za bardzo w stanie kontrolować tego, jak będą wyglądały po nocy. Dlatego bywa, iż budzę się z lekko tłustymi włosami, a do wyjścia niewiele czasu. Wtedy sięgam właśnie po tego typu produkty. Zapach jest w porządku, mało przyjemny, ale ja osobiście rzadko trafiam na suche szampony, które dobrze pachną. Pozostawia na włosach biały ślad, który da się w większości wyczesać, aczkolwiek i tak widać ten biały osad, chociaż w mniejszych ilościach. Efekt jest w porządku, jednak nie utrzymuje się zbyt długo i po powrocie do domu moje włosy nie wyglądały najlepiej. Do tego produkt jest średnio wydajny.

Zobacz także inne Suche szampony