Balsamy do ciała

Nacomi Next Lvl Dermo, Salicylic Acid Body Cream Odżywczo-łagodzący krem do ciała z kwasem salicylowym i niacynamidem

Nacomi Next Level Dermo
Nacomi Next LvL Salicylic Acid Oczyszczająco-Łagodzący Krem do Ciała 100ml
Bodyland.pl
Nacomi Oczyszczająco-Łagodzący Krem do Ciała z Kwasem Salicylowym i Niacynamidem 100 ml

• 6 kwietnia 2025 o 12:35
    Fajny, ale efekt powolny
    Krem ma świetną konsystencję, łatwo się wchłania i nie zostawia tłustego filmu. Zapach jest słodki, ale w porządku. Po kilku tygodniach stosowania widzę powolne zmiany w trądziku, skóra staje się gładsza. Polecam, ale warto dać mu więcej czasu.
    Zalety:
    • Szybko się wchłania
    • Łatwo dostępny
    • Często w promocji
    Wady:
    • Czas działania
  • 10 grudnia 2024 o 10:50
    Mehh...
    Borykam się z niedoskonałościami na przedramionach. Używałam kremu dłuższy czas, ale nie zauważyłam żeby krostki się zmniejszyły chociaż trochę. Dla mnie produkt bez sensu, już wolę zwykły balsam, który przynajmniej nawilży te okolice.
  • 12 listopada 2024 o 15:22
    Idealny krem do ciała dla skóry skłonnej do niedoskonałości
    Nacomi Next Lvl Dermo, Salicylic Acid Body Cream to prawdziwe odkrycie dla osób z problematyczną skórą ciała. Krem zawiera kwas salicylowy, który skutecznie pomaga w walce z niedoskonałościami, zaskórnikami i nierównościami skóry, a jednocześnie jest delikatny i nie podrażnia. Po kilku zastosowaniach zauważyłam, że moja skóra stała się gładsza, a problematyczne obszary, takie jak plecy czy ramiona, zyskały zdrowszy wygląd. Kwas salicylowy działa tutaj złuszczająco i oczyszczająco, ale dzięki dodatkowym składnikom nawilżającym, nie przesusza skóry, tylko pozostawia ją miękką i dobrze nawilżoną. Krem ma lekką konsystencję, która szybko się wchłania, co sprawia, że jest idealny do stosowania na co dzień. Jest również wolny od drażniących substancji, co czyni go bezpiecznym nawet dla wrażliwych partii ciała.
  • 6 września 2024 o 0:05
    Must have na trądzik na ciele
    Ten krem do ciała to prawdziwy hit, jeśli chodzi o pielęgnację skóry z trądzikiem na ciele, zwłaszcza na plecach. Produkt działa niezwykle skutecznie, pomagając w walce z niedoskonałościami, nie wysuszając przy tym skóry. Jego formuła szybko się wchłania, co czyni go idealnym do codziennego użytku – bez uczucia lepkości czy tłustego filmu na skórze. Dodatkowo krem jest bezzapachowy, co sprawia, że jest odpowiedni nawet dla osób, które nie przepadają za intensywnymi zapachami w kosmetykach. Kwas salicylowy i niacynamid tworzą tutaj doskonały duet, który nie tylko pomaga oczyścić skórę z zanieczyszczeń, ale także łagodzi podrażnienia. Efekty widać już po kilku aplikacjach – skóra staje się gładsza, wypryski znikają, a plecy wyglądają na zdrowo oczyszczone.
  • 21 lutego 2024 o 18:31
    Daje delikatny efekt
    Mam problem z wysypem małych krostek, małych pryszczy na ramionach. Delikatnie przypomina zapalenie okołomieszkowe. Słyszałam, że kwas salicylowy może zdziałać cuda na ten problem dlatego zdecydowałam się na ten kosmetyk. Krem jest dostępny stacjonarnie w Hebe. Opakowanie mamy w formie plastikowej tubki o pojemności 100ml. Krem jest wydajny, starcza na długo, chyba że smarowałybyśmy całe ciało to mogłoby być inaczej. Bezzapachowy. To jest produkt z grupy, który trzeba stosować regularnie. W momencie gdy stosowałam go kiedy mi się przypomniało, to niestety efektów nie było żadnych. Wypryski przy regularnym stosowaniu były zdecydowanie bardziej wygładzone, zmniejszone. Nie nadaje niestety efektów długotrwałych. Gdy zaprzestałam jego stosowania, to wypryski powróciły. Myślę, że jeśli nic nie znajdę z tego typu produktów to wrócę do tego kosmetyku, ale ze świadomością, że bedę musiała stosować go codziennie.
    Zalety:
    • daje efekty przy regularnym stosowaniu
    • bezzapachowy
    Wady:
    • po zaprzestaniu stosowania wypryski powracają