WIZAŻ logo

allegro

• 18 kwietnia 2026 o 11:13
    super krem
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    pieknie pachnie - delikatnie i swiezo. bardzo szybko sie wchlania, dobrze nawilza i nie klei sie. polecam jesli lubicie czuc sie swiezo i lekko po kapieli🩵
    Zalety:
    • pieknie pachnie
    • szybko sie wchlania
    • nawilza
  • 21 marca 2026 o 23:21
    przepiękny zapach
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Balsam ma przepiękny zapach, od razu się w nim zakochałam. Konsystencja jest ok, balsam szybko się wchłania i pozostawia na skórze długo utrzymujący się zapach. Nawiża skórę, ale efekt jest dość delikatny, więc może nie sprawdzić się przy mocno przesuszonej skórze.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 13 lutego 2026 o 13:52
    Fajny krem ale nie nawilża za mocno
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Krem testowałam w formie miniaturki, ale był dość wydajny. Zapach bardzo przyjemny, czysty, świeży. Krem całkiem dobrze nawilżał, ale nie jest to jakieś super extra nawilżenie. Fajne domknięcie pielęgnacji. Zapach długo się utrzymuje na skórze.
    Zalety:
    • Konsystencja
  • 8 lutego 2026 o 15:55
    Przyjemny w używaniu, ale czy warto?
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Przyjemny, dobrze wchłaniający się, aksamitny w konsystencji, łatwy w użyciu. Przede wszystkim nawilża i subtelnie odżywia. Zapach lotosu z białą herbatą jest odświeżający,czysty i przyjemny, ale to fioletowa wersja jest moją ulubioną. Zapach długo utrzymuje się na skórze i ubraniach. Mimo że jest to bogaty krem, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej, lepkiej warstwy. Jest wydajny, gęsty, więc niewielka ilość wystarcza na posmarowanie całego ciała, mi jeden słój zszedł tak mniej więcej po niecałych 2 miesiącach. Skóra staje się od razu miękka i gładka w dotyku, jest też złagodzona, o ile dobrze tolerujemy olejki zapachowe. Zawiera składniki, które pomagają utrzymać barierę ochronną skóry ciała. Jest bardzo dobrym rozwiązaniem dla skór suchych po porannym prysznicu, bo skóra szybko go zassa, da optymalne nawilżenie i subtelne odżywienie, ale na noc dla takich skór może być za delikatny. Ja suchej skóry nie mam, dla mnie na noc bywał wystarczający, ale czasem był niedosyt. Z racji tego, że ma w składzie trójglicerydy starałam się nie używać go na ramiona i dekolt, bo to może skończyć się u mnie krostkami. Duży plus ma za to, że mozna dokupić refill, który jest tańszy, niż wersja właściwa, a nie da się ukryć, że ceny Rituals są całkiem wysokie. Czy za wysokie? Kwestia dyskusyjna, jesli spodoba się nam wyjątkowo ich forma, a przede wszystkim zapach, to podejrzewam, że będziemy wracać po refill i będziemy skłonni zapłacić więcej. Ma u mnie 4, taniej znajdą się podobne, tylko w mniej efektownym opakowaniu ;).
  • 23 grudnia 2025 o 22:47
    Piękny zapach
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Balsam do ciała pieknie pachnie, jest wydajny, konsystencja jest gęsta. Szybko się wchłania i nawilża, pielęgnuje skórę, jestem zadowolona z efektów bardzo. Moze nie jest tani.

szukaj