Lakiery do włosów

Balea Professional, Keratin & Volumen, Haarspray Lakier do włosów nadający objętość z keratyną

5 na 51 opinię

• 14 września 2022 o 10:12
    Jak mgiełka.
    Totalnie zakochałam się w tym lakierze do włosów. To jeden z najlżejszych i chyba najlepszych lakierów jakie używałam. Właśnie zaczynam drugie opakowanie, a trzecie mam już kupione na zapas. Atomizer rozpyla lakier drobną mgiełką otulając włosy. Nie jest to hardcorowo mocny lakier, który utrwali nam włosy na tydzień czy wytrzyma mocny deszcz ... Nie zrozumcie mnie źle, on utrwala fryzure i robi to bardzo dobrze, ale w bardzo fajny sposób. Widzę same plusy: nie skleja, nie pozostawia tego dziwnego osadu na włosach, co niektóre lakiery mają w zwyczaju robić bardzo przyjemnie pachnie utrwala można go kilkukrotnie aplikować bez efektu skorupy na głowie super przystępna cena wydajność jest superlekki, totalnie nie czuć go na włosach, to bardzo nowoczesny lakier (tak może to określę :)) Co do efektu dodawania objętości - tutaj chyba trochę przesadzili, ale ja też nie oczekuje tego od lakieru, więc dla mnie to nie jest ani zaleta ani wada. Ogólnie bardzo polecam.

Zobacz także inne Lakiery do włosów