Kremy uniwersalne

Iwostin NEPENTES sensitia krem nawilżający 150ml
Iwostin Hydro Sensitia

• 4 kwietnia 2024 o 15:21
    Rewelacja!
    Marka Iwostin mnie zachwyciła. Jestem bardzo zadowolona z tego produktu. Zakupu dokonałam w aptece w której pracuje i się nie zawiodłam. Moja cera jest bardzo wymagająca. Miejscami się przesusza tworząc suche placki a w strefie T tłuści się. Na codzień wykonuje makijaż do pracy i oczekuje ,że produkt , który nałożę przed pozwoli na długotrwały efekt nawilżenia co przełoży się na korzyść makijażu. Konsystencja kosmetyku jest bardzo delikatna. Krem jest biały, posiada delikatny zapach. Nie zapycha cery. Nie pozostawia ściągniętej skóry. Łatwo aplikuje się. Skóra jest miękka i przyjemna w dotyku. Przez cały dzień cera jest nawilżona. Makijaż trzyma się długo. Podkład się nie roluje jeśli zaaplikujemy chwilę po wchłonięciu się kremu. Krem mnie tak zachwycił ,że spróbował go mój partner i również zaczął go używać i jest zachwycony, co skutkuje tym ,że szybko się kończy. To już jest moje drugie opakowanie i z pewnością kupię go kolejny raz. Mimo swojej ceny jest on wart zakupu i polecam z czystym sumieniem. Analizując skład jest również dobry. Dodatkowo będzie chronić cerę przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi.
    Zalety:
    • świetnie nawilża
    • wydajny
    • nie zapycha cery
  • 1 kwietnia 2023 o 20:11
    Polecam dla cer wrażliwych
    Posiadam wrażliwą cerę, skłonną do przebarwień i trądziku. Kremu używam na zmianę z la roche posay cicaplast. Iwostin super sprawdza się na co dzień, także pod makijaż, chociaż ja rano zawsze używam kremu z filtrem:) Nie daje super nawilżenia, ale na pewno nie zapycha. Wraz z nawilżającym serum działa świetnie. Do codziennej pielęgnacji sprawdza się bardzo dobrze, dodatkowo ma świetną cene. Jest to moje już drugie opakowanie i na pewno kupie kolejne
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • cena odpowiednia co do jakości
    • bardzo wydajny
    • nie podrażnia
    Wady:
    • mógłby być delikatnie mocniej nawilżający, ale do codziennej i prostej pielęgnacji daje rade
    skara
    10 stycznia 2023 o 15:31
    Średni
    Spodziewałam się kremu o dość gęstej konsystencji, takiego faktycznie kojącego. Ten jest dość rzadk i lekki, owszem nie podrażnia, ale i nie koi. Zwyczajny, przeciętny krem. Nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • Opakowanie estetyczne i wygodne.
    Wady:
    • Nie koi.