Serum do twarzy

Resibo Heyday, Triple C and Antiox Light Face Serum Lekkie serum z potrójną witaminą C i antyoksydantami

Resibo Lekkie Serum z Potrójną Witaminą C 30ml
Resibo Heyday

• 25 marca 2025 o 7:49
    Świetne na dzień dobry
    Bardzo przyjemne serum :) Nawilża skórę, wygładza, rozjaśnia przebarwienia :) Nie zapycha ani nie uczula. Pachnie lekko pomarańczowo, bardzo przyjemnie się wsmarowuje. Buteleczka sprawdza się w użyciu, dobrze działająca pompka, łatwo dozować sobie odpowiednią wielkość a dzięki temu, że opakowanie jest przezroczyste, widać, ile kosmetyku zostało.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Odżywia
    • Pozostawia skórę promienną
    Wady:
    • brak :)
    Velille
    25 listopada 2024 o 19:59
    Bardzo przyjemne serum
    Długo szukałam produktu z witaminą c, który sprosta wymaganiom mojej problematycznej cery. Dopiero Heyday okazało się strzałem w 10! Serum ma bardzo praktyczne opakowanie, które pozwala na higieniczne aplikowanie produktu i zużywanie go do ostatniej kropli. Konsystencja jest lekka, bardzo szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiej warstwy. To idealna baza pod krem czy makijaż - bez rolowania i ścinania. Zapach jest subtelny, orzeźwiający, co dodaje przyjemności podczas aplikacji. Produkt stosuję codziennie rano od ponad roku. Efekty nie są być może spektakularne od razu, ale przy dłuższym stosowaniu cera widocznie zyskała blask i jednolity koloryt. Przebarwienia stały się mniej widoczne, a skóra wygląda na wypoczętą. Jest zdecydowanie bardziej miękka i elastyczna. Co ważne Heyday jest produktem na tyle delikatnym, że nie boje się o zapychanie, czy niespodziewane wypryski, co często pojawiało się w przypadku wcześniej stosowanych kosmetyków.
    Zalety:
    • Lekkie, łatwo się wchłania
    • Idealne pod makijaż
    • Redukuje przebarwienia
    • Praktyczne, estetyczne opakowanie
  • 13 sierpnia 2024 o 16:47
    Niestety meh
    Do tej pory używałam kwasu askorbinowego, niestety kwas askorbinowy w połączeniu z retinoidami bywa bardzo drażaniący, dlatego postanowiłam przejść na bardziej stabilną formę witaminy C - wybór padł na Resibo. Serum ma genialne opakowanie, naprawdę, ta wysuwana i chowająca się pompka jest bardzo wygodna, nic się nie wylewa w podróży, produkt jest super zabezpieczony, brawo, chciałabym by więcej kosmetyków na rynku miało takie opakowanie. Serum ma emulsyjną konsystencję i intensywnie pachnie pomarańczą, podobnie do pomarańczowej Mamby. Szczerze mi ten zapach zupełnie nie pasuje, mam jakiś dysonans, gdy pielęgnacja pachnie jak guma do żucia, ale ok, jeśli produkt jest dobry, to zapach jest do przeżycia. Niestety, serum Resibo nie zachwyca. Zużyłam dwa opakowania i oto moje główne zarzuty: - cena w teorii jest bardzo dobra, serum znajdziemy na częstych promocjach za około 50zł, tylko co z tego, to serum jest po prostu niewyobrażalnie niewydajne. Dawno nie miałam tak niewydajnego produktu. Jeśli aplikujecie serum na twarz, szyję i dekolt starczy Wam ono na 10, w porywach do 14 dni. - działanie też nie powala. Nie zauważyłam by serum w jakikolwiek sposób rozjaśniło, napięło cerę tak, jak robi to kwas askorbinowy. Wydaje mi się, że to wynika nie tyle z innej formy witaminy C, co z tego, że stężenie witaminy C w tym produkcie jest niskie. Zauważcie, że takie marki jak Skintra, Basiclab podają zawsze stężenie witaminy C w produkcie, tutaj Resibo tego nie robi czyli stężenie jest niskie i efekty finalnie są słabe. Ten produkt nie był zły, nawilżał na pewno cerę, ale nic poza tym, nie zauważyłam żadnych pozytywnych efektów, jakie normalnie powinna dawać witamina C. Zrobiłam już zapasy Skintry i Basiclab i porównam, tego serum na pewno nie kupię ponownie.
  • 9 sierpnia 2024 o 18:50
    3x na TAK! Jedyny minus to cena
    Kupiłam zestaw z komsetykiem bardziej dla znanego żelu do mycia twarzy z Resibo a trafiłam z przypadku na kosmetyk idealny. Witaminę C zawsze stosuję ran w parze z SPF. Ten kosmetyk mieści się w plastikowej butelce z wykręcanym aplikatorem w postaci pompki. Bardzo wygodna fomra aplikacji, opakowania coś w formie kosmetyków od marki Drunk Elephant. Konsystencja jest bardzo lekka, jak dla mnie w postaci lekkiego kremu. Ekstremalnie szybko się wchłania, lekko się klei co dla mnie jest plusem bo lepiej trzyma SPF i makijaż na twarzy. Po zużyciu jednego opakowania przebarwienia były lekko mniej widoczne. Wiadomo, że całkiem nie zlikwiduje ale zawsz coś. Dzięki konsystencji produkt też nie zmienił swojego koloru. Dla mnie ekstra i tak naprawdę jedyny minus to cena, reszta jest idealna!
    • szybko się wchłania
    • wydajny
    • aplikator
    • rozjaśnia przebarwienia
  • 23 maja 2024 o 15:18
    Ulubione serum z witaminą C
    Kupiłam z poleceń na Instagramie. Bardzo długo szukałam idealnego serum z witaminą C dla mojej mieszanej, dojrzałej cery. Nie zawiodłam się. Ma przyjemną konsystencję, delikatny zapach, pięknie rozprowadza się na buzi. Nie zauważyłam żadnych minusów a używam już kolejne opakowanie. Serum aplikuje rano na suchą twarz po oczyszczaniu. Pięknie się wchłania, nie pozostawia lepiącej warstwy. Kocham ????
    • Konsystencja