Pudry do twarzy

Lovely White Chocolate, Rice Loose Powder Utrwalający puder sypki ryżowy

Lovely White Chocolate Loose Powder utrwalający puder ryżowy do twarzy dla każdego typu cery 8g
Lovely White Chocolate Utrwalający Puder do Twarzy
Lovely Chocolate Loose Powder

• 12 kwietnia 2025 o 11:33
    Puder
    Produkt ma przepiękne opakowanie zakrętka jest różowa a dół przezroczysty przez co mamy wgląd ile jeszcze nam go zastało. Zapach ma słodki białej czekolady. Jest drobno zmielony nie ma żadnych grudek i jest biały ale po nałożeniu na twarz robi się transparentny więc nie robi żadnych plam. Jeśli chodzi o działanie to po kilku godzinach trzeba go dołożyć szczególnie u mnie w miejscach który lubią się wyświecać czyli nos, czoło, broda.
    val_389
    4 kwietnia 2025 o 14:20
    Matujący hit
    Używałam kiedyś pudru ryżowego i byłam zachwycona, dlatego postanowiłam wypróbować propozycję od Lovely. Jedyne czego oczekuję od pudru to dobre i długotrwałe zmatowienie twarzy. Kupiłam go na promocji za 16,99 i pierwsze co przykuło moją uwagę to urocze opakowanie. Średnicę ma ciut mniejszą niż zwykłe pudry przez co mój wacik się nie mieści w opakowaniu. Jeśli ktoś używa pędzla to nie będzie problemu, albo po prostu kupić mniejszy rozmiar wacików. Konsystencja jest drobna, a żeby puder był dobrze nałożony trzeba dokładnie go wklepać. Ani razu nie miałam problemu, żeby się ciastkował. Bardzo lubię ryżowe pudry, ponieważ są delikatne i dobrze matują. Po aplikacji pudru, skóra jest matowy cały dzień ani nie wysusza skóry. Na duży plus jest też zapach białej czekolady. Po nałożeniu w ciągu dnia czuję ciągle ten przyjemny zapach. Co potwierdza, że trwałość jest bardzo dobra.
  • 9 listopada 2024 o 18:43
    Słaby puder
    Przy suchej skórze prawie od razu po nałożeniu czułam ściągnięcie. Ma słabą trwałość - po kilku godzinach ciastkował się i wyświecał. Bardzo nieładnie wyglądał pod oczami i w załamaniach skóry
    Zalety:
    Wady:
    • Mała trwałość
    • Wysuszenie
  • 1 sierpnia 2024 o 16:47
    Mega przyjemny w użytkowaniu, a i robi co do niego należy
    Zakupiłam ten puder poszukując czegoś, co utrwali makijaż i nieco zmatowi -ale nie nadmiernie -moją mieszaną cerę. Moja strefa T nieco wyświeca się w ciągu dnia, ale nie narzekam na to specjalnie i wolę, aby było tam nieco sebum niż uzyskiwać efekt płaskiego matu. Puder przyciągnął moje spojrzenie uroczą szatą graficzną, zachowaną w odcieniach pudrowego rózu i brązu. Opakowanie, jak to w przypadku sypkich pudrów, to okrągłe pudełeczko z zakrętką wyposażone w sitko. Ogromnym atutem głównie pod względem przysparzania przyjemnych wrażeń jest zapach pudru -niczym rzeczona w nazwie biała czekolada. Zapach jest obłędny, utrzymuje się na skórze, ale w sposób absolutnie nieuciążliwy i oczywiście też nie supertrwały. Konsystencja produktu to odpowiednio zmielony, bardzo drobny i aksamitny puder o białym zabarwieniu. Kosmetyk bardzo dobrze współpracuje ze wszystkimi podkładami, które mam obecnie w użyciu, a także ze wszystkimi produktami, których używam do makijażu. Nie zmienia on koloru podkładu, nie wpływa negatywnie na jego strukturę. Za sprawą swojej mięciutkiej konsystencji ładnie osiada na twarzy, wszystko pięknie ujednolicając. Cera sprawia wrażenie gładszej, świeżej, nieobciążonej, makijaż zachowuje swoje właściwości i kolory. Utrwalenie nie jest spektakularne, ale też nie odstaje w porównaniu do innych pudrów z podobnego pułapu, które znam. Oczywiście znam kilku tytanów trwałości, ale zazwyczaj są też tytanami matu, a ja wolę jednak tę poczciwą satynkę. Z pozostałych ważnych info -produkt jest mocno wydajny, nie ma negatywnego wpływu na stan cery, nie zapycha, a opakowanie utrzymuje się w świetnym stanie przez cały czas użytkowania. Lubię ten puder i dzięki tej sympatii, przyjemności stosowania, ale także naprawdę fajnym efektom -zdecydowanie jeszcze do niego wrócę.
  • 26 czerwca 2024 o 22:02
    Puder satynowo matujący
    Produkt ma bardzo ładne opakowanie- zakrętka jest różowa a dół przezroczysty dzięki czemu na bieżąco widzimy zużycie. Ma bardzo ładny słodki zapach. Puder ma 8 gram ale jest wydajny więc starczy na długo. Używam go koło 2 miesięcy i jest go jeszcze koło połowy. Jest drobno zmielony i ma białą barwe ale po nałożeniu na twarz robi się transparentny więc nie bieli. Jeśli chodzi o działanie to zmatowienie utrzymuje się dość krótko(mam cerę mieszaną) i po kilku godzinach trzeba go dołożyć.
    Zalety:
    Wady: