Kremy pod oczy

Isana Lift Triple, Augencreme Krem pod oczy z peptydami

anikxx
    26 lutego 2025 o 21:11
    Przyzwoity produkt za tą cene
    Ten krem to przyzwoity produkt w swojej kategorii, choć ma pewne drobne niedoskonałości. Jego konsystencja jest dość gęsta, przez co rozprowadzanie go na delikatnej skórze pod oczami wymaga chwili cierpliwości – nie sunie po skórze tak lekko, jak niektóre bardziej żelowe formuły. Jednak po wklepaniu dobrze się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu, co jest dużym plusem, zwłaszcza jeśli stosujemy go pod makijaż. Po 30. roku życia zaczęły pojawiać się u mnie pierwsze zmarszczki, dlatego zależy mi na produktach, które zapewniają nawilżenie i bardziej widoczne działanie wygładzające. Ten krem daje przyjemne uczucie odżywienia i delikatnie napina skórę, dzięki czemu okolice oczu wyglądają na bardziej wypoczęte. Nie zauważyłam jeszcze spektakularnych efektów w redukcji zmarszczek, ale jako element codziennej pielęgnacji sprawdza się całkiem dobrze. Myślę, że dla osób szukających przystępnego cenowo kosmetyku do nawilżania i podstawowej pielęgnacji skóry pod oczami będzie to dobra opcja.
  • 18 lutego 2024 o 18:25
    Jak za taką cenę jest to naprawdę dobry krem pod oczy
    Krem, który nabyłam w miejscowym sklepie Rossman, stanowił dla mnie kuszącą ofertę, szczególnie w kontekście promocyjnej ceny w wysokości około 15 zł. Motywacją do zakupu były obietnice producenta dotyczące spłycenia zmarszczek i efektu liftingu. W miarę nieuchronnego zbliżania się do 30. roku życia, zaczęłam zauważać coraz bardziej widoczne zmarszczki w okolicach oczu, co skłoniło mnie do poszukiwania skutecznych rozwiązań. Opakowanie kremu przyjęło formę podłużnej tubki o pojemności 15 ml z dołączonym aplikatorem. Pomimo dostępności tego narzędzia, osobiście preferuję wyciskanie kremu na dłoń, aby następnie aplikować go wokół oczu, obejmując również powieki. Konsystencja produktu jest stosunkowo gęsta, a barwa biała. Krem jest praktycznie bezzapachowy co osobiście mnie cieszy bo nie lubię intensywnych zapachów kosmetyków. Korzystam z niego regularnie od dwóch miesięcy, aplikując go codziennie wieczorem. W tym krótkim okresie zauważyłam już zdecydowane pozytywne zmiany. Jedną z istotnych cech kremu jest jego wydajność, a także szybkie wchłanianie się przez skórę. Warto jednak zachować umiar w ilości aplikowanego produktu, ponieważ na początku przesadziłam, co sprawiło, że rozsmarowanie kremu było utrudnione. Mimo tej drobnej uwagi, efekty stosowania są widoczne. Skóra w okolicy oczu stała się bardziej rozświetlona i naprężona, a nawet po nocy snu, oczy są mniej opuchnięte. Podsumowując, jestem bardzo zadowolona z rezultatów, jakie udało mi się osiągnąć po dwóch miesiącach regularnego użytkowania tego kremu. Jego skuteczność oraz przyjemna konsystencja sprawiają, że na pewno sięgnę po kolejne opakowanie po jego wyczerpaniu.
    Zalety:
    • Skuteczność działania - po dwóch miesiącach stosowania kremu zauważalne są pozytywne efekty, takie jak spłycenie zmarszczek, rozświetlenie skóry pod oczami i zmniejszenie opuchnięcia.
    • Wydajność - produkt jest bardzo wydajny, co przekłada się na dłuższy okres użytkowania z jednego opakowania.
    • Szybkie wchłanianie - krem szybko się wchłania, co sprawia, że nie pozostawia uczucia ciężkości na skórze.
    • Praktyczne opakowanie - podłużna tubka z aplikatorem ułatwia aplikację, choć istnieje możliwość korzystania z tradycyjnego sposobu poprzez wyciskanie na dłoń.
  • 9 lutego 2024 o 13:48
    Rewelacja!
    Mam pierwsze zmarszczki pod oczami, wcześniej używałam kremów pod oczy z clinique. Isanę kupiłam na promocji za 17zł. Efekty widać już po 3tyg stosowania, skusiłam się po pozytywnych recenzjach produktu i jestem w szoku, działa lepiej jak kremy za100zl. Korektor nie wchodzi w zmarszczki, okolica oka jest rozświetlona, nawilżona i bardziej napięta, zmarszczki są lekko płytsze i mniej widoczne. Myślę że dłuższe stosowanie da jeszcze lepsze efekty.

Zobacz także inne Kremy pod oczy