Odżywki do włosów dla dzieci

OnlyBio Hair in Balance Kids, Odżywka do włosów dla dzieci ułatwiająca rozczesywanie, bez spłukiwania

• 15 marca 2025 o 23:13
    Najleosza odzywka
    Kupilam ja z polecen z tiktoka, mimo ze byłam sceptycznie nastawiona co do niej, to bardzo dobrze mi sie sprawdzila, wlosy byly gladsze, nie plątały sie tylko ładnie i latwo rozczesywały,zapach ma bardzo ladny, pachnie troche jak syrop nurofen.chetnie ja zakupie ponownie
    Zalety:
    • ladny zapach
    • ułatwia rozczesywanie
    • wygladza
    Wady:
  • 5 marca 2025 o 10:58
    Zdecydowanie nie tylko dla dzieci ;)
    Jakiś czas temu skusiłam się na zestaw szampon plus odżywka od marki OnlyBio Kids. Tutaj mamy odżywkę do włosów bez spłukiwania. Co prawda dedykowana jest dla dzieci ale ja również z niej korzystam. Za zadanie ma pomóc w rozczesywaniu włosów a dodatkowo wygładzać i zapobiegać puszeniu. I to właśnie robi to odżywka. Dodatkowo potrafi wydobyć skręt włosów u mojej najmłodszej córki, której włosy mają tendencję do kręcenia się. Moje córki uwielbiają tą odżywkę ponieważ nie wymaga spłukiwania a także możemy ją używać na suche włosy. Trzeba uważać z dozowaniem bo już jej niewielka ilość jest wystarczająca. Zapach bardzo przyjemny, taki owocowy/kiwi. ???? ????
  • 22 listopada 2024 o 22:15
    Mega zaskoczenie
    Kupując odżywkę myślałam o plączących się włosach mojej córki która ma lekko falowane włosy i przy każdym umyciu plączą się i są trudne do rozczesania i po pierwszym zastosowaniu odżywki mega pozytywnie zostałam zaskoczona tym jak rewelacyjnie się wchłania we włosy i nie potrzeba spłukiwania jej a włosy są rewelacyjne przy rozczesywaniu i nie ciągnie dziecka każde pociągnięcie szczotki. Pozazdrościłam córce i sama jej wypróbowałam i szczerze zakochałam się w niej i podbiera mi odżywkę do swoich włosów które były na końcach suche i żywiące się po zastosowaniu już takie nie są są mega mięciutkie proste łatwe do rozczesania a zapach jest nieziemski ja i moja córka zakochałyśmy się w nim i co najważniejsze długo się utrzymuje świeży zapach na włosach
    Zalety:
    • Opakowanie jest wygodne wydajna odżywka niewielka ilość jest potrzebna do aplikacji zabójczynie ziemskich zapach no i efekt WOW
    Wady:
    • Żadnych.
  • 11 listopada 2024 o 9:42
    Pięknie pachnie i cudownie wygładza niesforne wlosy
    Kosmetyki do włosów dla dzieci to kosmetyki których używam również dla siebie :) odżywka bez spłukiwania od OnlyBio jest naprawdę świetnym produktem, nawet dla długich i wymagających uwagi włosów średnioporowatych. Odżywkę kupiłam na dziale dziecięcym w drogerii Rossmann. Kosztuje około 23 zł/200 ml i jest niesamowicie wydajna. Idealnie nadaje się do włosów płaczących sie oraz trudnych do rozczesania - dokładnie tak jak opisuje producent. Ma bardzo wygodne opakowanie w postaci tuby, dzięki czemu wydobywany dokładnie tyle produktu ile aktualnie potrzebujemy. Nie obciąża włosów, a zdarzyło mi się nałożyć jej więcej. Cudownie pachnie, choć nie wiem czy jest to zapach kiwi :) bardzo dziecięco, dziewczynki o długich włosach powinny być zadowolone :) Ja pewnie jeszcze nie raz wrócę do tego produktu. Myślę, że z powodzeniem sprawdzi się również na włoskach mojej córeczki. Serdecznie polecam!
    Zalety:
    • działanie
  • 19 maja 2024 o 10:58
    Pomoc w rozczesaniu
    Nie mam dzieci, ale muszę przyznać ze sama używałam tej odzywki. Radziła sobie bardzo dobrze z moimi zniszczonymi wtedy rozjaśnianiem włosami. Były swietnie nawilżone, bardzo łatwo się rozczesywaly a do tego miały świetne wygładzenie. O zapachu, który był mega delikatny i przyjemny chyba nie muszę wspominać.