Odżywki do włosów

Anwen Odżywka bez Spłukiwania Emolientowa Morela 150ml
notino.pl
Anwen Anwen Emolientowa Morela Odżywka Bez Spłukiwania
Anwen Anwen Emolientowa Morela Odżywka Bez Spłukiwania

Nasi użytkownicy zostawili 94 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 kwietnia 2025 o 10:16
    W tej cenie znalazło by się coś lepszego
    Ogółem mówiąc odzywka fajna, dociąża włosy i pięknie pachnie. Niestety u mnie bardzo trzeba uważać z ilością bo jak nałoży się trochę więcej to odrazu włosy są tłuste i posklejane.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Ładne opakowanie
    • Duża dostępność
    Wady:
    • Cena dość wysoka
  • 7 kwietnia 2025 o 10:40
    Solidna, ale
    Buteleczka odżywki nie jest duża jak na swoją cenę, ale w zamian nadrabia wydajnością i czaruje od samego początku delikatnym, morelowym zapachem, chociaż ten nie jest przesadnie trwały. Odżywka nie skleja włosów, ale u siebie zauważyłam ich pewne obciążenie. Generalnie jest ok, ale w tej półce cenowej znalazłabym dla siebie lepsze produkty.
  • 2 kwietnia 2025 o 15:44
    Opinia
    Odżywka dosyć dobra, ale bardzo łatwo z nią przesadzić i obciążyć sobie nią włosy,nawet przy nie duzych ilościach, ale to sprawia że jest bardzo wydajna. Moim zdaniem trochę nie warta swojej ceny regularnej. Kupiłam drugie opakowanie, ale raczej to będzie już ostatnie
    • Działanie
    • Łatwo przeciążyć włosy
  • 29 marca 2025 o 15:12
    Lekka, wygładzająca i pięknie pachnie!
    Odżywka Anwen „Emolientowa Morela” bez spłukiwania okazała się naprawdę fajnym dodatkiem do mojej pielęgnacji. Używa się jej bardzo wygodnie – wystarczy niewielka ilość, żeby rozprowadzić na wilgotnych włosach. Nie obciąża ani nie skleja, co było dla mnie ważne. Włosy po wysuszeniu są gładsze, mniej się puszą i wyglądają zdrowiej. Zapach moreli jest delikatny i przyjemny, ale nie utrzymuje się długo, co akurat mi odpowiada. Plus za wydajność – naprawdę nie trzeba jej dużo, żeby zauważyć efekt.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja – nie obciąża włosów, wygładza i redukuje puszenie, nie skleja i nie zostawia tłustej warstwy, łatwa w użyciu – bez spłukiwania, przyjemny, morelowy zapach, bardzo wydajna – wystarczy niewielka ilość, dobrze sprawdza się na suchych i porowatych włosach.
    Wady:
    • Zapach szybko się ulatnia, może być za lekka dla bardzo suchych włosów.
  • 14 marca 2025 o 0:03
    Piękne pachnące, choć nieprzewidywalne maleństwo
    Odżywkę kupiłam w sklepie internetowym, nie doczytałam ile ma ml więc trochę zdziwiła mnie jej wielkość :) To co najbardziej mi się w niej podoba to jej zapach. Bardzo ładny, morelowy i rześki, kojarzy się z latem i pozostaje na włosach przez długi czas. Nieprzesadnie słodki, a to dla mnie bardzo duży plus. :) Działa fajnie jako bs przed stylizacją, albo użyta do reanimacji. Ma lekką konsystencję i nie skleja włosów. Myślę że lepiej będzie się sprawdzać na prostych włosach, ja oceniam jako posiadaczka kręconych. :) Wygładza i nawilża włosy pozostawiając na nich przepiękny letni zapach, często jednak lubi spuszyć dlatego nie jest moim ulubieńcem... niestety nie udało mi się odkryć, jak sprawić by zawsze osiągać super efekt. Dlatego ta maska to dla mnie taki zdradliwy mały szatan. Pewna mogę być tylko zapachu, ale często zrobi mnie w konia i chwilę po wyjściu z domu mam giga puch ???? Niestety nie zdążyłam zużyć całego opakowania, bo ten zapach który tak zachwalam zmienił się i boję się nałożyć ją na włosy, więc reszta pójdzie do kosza ☹️ Swoją drogą nigdy nie zapisuję dat otwarcia kosmetyku i to moja pierwsza taka niespodzianka. Podsumowując miałam z nią love- hate relationship :D Polecam zakupić w promocji i przetestować - szczególnie dla tego zapachu. :) ja raczej będę szukać dalej...
    Zalety:
    • Zapach, wydajność, konsystencja, wygodne opakowanie, ładny design
    Wady:
    • Nieprzewidywalność, potrafi spuszyć, wg mnie nie wyróżnia się w tej półce cenowej