Serum do włosów

Isana Seidenglanz Haarserum Serum do włosów

• 17 kwietnia 2025 o 14:12
    Wysusza bardzo
    U niektórych nie zrobi nic a niektórym wysuszy wlosy. Ogólnie nic pozytywnego raczej nie da się powiedzieć. Odradzałabym każdemu komu zależy na zdrowych włosach.
    Zalety:
    Wady:
    • Wysusza włosy
    Aggi92
    14 marca 2025 o 0:52
    wersja produktu zakupiona w 2024
    Przeczytałam pozostałe opinie, spojrzałam na zdjęcie główne produktu oraz mój produkt i chyba mam inną wersję. Czarna pompka, napisy po niemiecku i tylko polska naklejka. Ten sam opis, alkohol jest daleko w składzie i ogólnie serum się spisuje całkiem dobrze ! Może dodam, że używam okazjonalnie, na przemian z silikonowymi preparatami (miałam nieprzyjemności z produktami ISANA do włosów, więc testuje z uwagą i w dni kiedy mogę dodatkowo umyć włosy w razie potrzeby). Moje włosy są cienkie i łatwo je obciążyć.
    Zalety:
    • wygładza
    • Nie obciąża (używam proporcjonalną do długości i grubości włosów ilość produktu)
    • baby hair" znacznie mniej odstają
    • nie musze nawet użyć prostownicy po aplikacji
    Wady:
    • na pewno nie naprawia włosów
  • 25 grudnia 2024 o 12:34
    Wysusza włosy i to bardzo
    Produkt zakupiłam w Rossmann na promocji. Staram się dbać i swoje włosy dlatego wiązałam z tym produktem duże nadzieję. Kosztuje niewiele ale niestety nie działa. Wręcz przeciwnie. Włosy są bardzo wysuszone i nieprzyjemne w dotyku. Jakiś połysk pozostaje na włosach. Chociaż nie wiem czy nie doszukuje się go na siłę. Podsumowując. Nie polecam. Szkoda kasy. Można mieć lepszy produkt.
    Zalety:
    • Dozownik
    Wady:
    • Wysusza
    rerith
    8 kwietnia 2024 o 20:28
    Wysusza włosy zamiat je wygładzać
    Kolejny produkt od Isany, na którym się nacięłam. Szukałam serum do włosów, które wygładzi i odżywi końcówki włosów. Niestety to serum wcale nie rozwiązało tego problemu. Tak na dobrą sprawę to jeszcze bardziej wysusza włosy (już przy nakładaniu produktu na dłonie czuć dużą ilość alkoholu zawartą w produkcie), przez co przy rozczesywaniu są jeszcze bardziej splątane niż zazwyczaj. Szkoda pieniędzy na ten produkt.
    Wady:
    • bardzo wysusza włosy
    eilen96
    6 października 2023 o 22:45
    Ta odżywka nie robi nic
    Trudno opisać działanie tej odżywki, bo ona dosłownie nie robi nic. Na dodatek jakoś dziwnie się pieni w dłoniach, jest klejącą i słodka. Nie obciążyła włosów, ale nie zauważyłam żadnych rezultatów.
    Zalety:
    Wady:
    • nie działa
    • dziwny zapach jak mydło
    • dziwnie się pieni w dłoniach podczas aplikacji