Kremy na dzień

Ziaja Kuracja po zabiegach medycyny estetycznej i wysuszających skórę siemię lniane, Krem do twarzy SPF 20 łagodzący

e-ZikoApteka.pl
Ziaja Med Siemię Lniane Krem łagodzący do twarzy SPF 20, 50 ml
Ziaja med Kuracja Po Zabiegach

catsowa
    1 marca 2024 o 8:17
    Cudo!
    Moja skóra jest… mało problematyczna, umiarkowanie sucha, z tendencją do zapychania. Krem kupiłam z polecenia koleżanki. Krem ma lekką konsystencje i bardzo delikatny zapach. W moim przypadku idealnie sprawdził się w zimie, ponieważ nawilżał i koił skórę. Nie spowodował żadnego wysypu wyprysków na twarzy. Ogromny plus to SPF20 :)
    U konsultantki
  • 13 listopada 2023 o 9:35
    Coś, czego szukałam.
    Krem dostałam jako próbkę i zachęcona konsystencją kupiłam pełny produkt. Krem jest lekko tłusty ale bez wrażenia "lepienia" się twarzy, szybko się wchłania i bardzo dobrze działa jako baza pod makijaż. Skóra jest przyjemnie nawilżona i gładka. Krem pomimo tego że jest lekko tłusty nie spowodował u mnie wyprysków. Dużym plusem jest średnia ochrona przed promieniami UV.
    Zalety:
    • Filtr spf
  • 29 października 2023 o 21:17
    Świetny
    Kiedy potrzebuję ukojenia, nawilżenia mojej skóry sięgam po ten krem. Działa super. Jako, że zawiera siemię spodziewałabym się czegoś w rodzaju gluta. Nic z tych rzeczy. krem ma dość gęstą ale bardzo dobrze rozprowadzającą się konsystencję. Nawilża i otula natychmiast. Zostawia na twarzy lekką niebłyszczącą się okluzję i do tego zawiera filtr. czego chcieć więcej? Jest bezzapachowy.
  • 11 stycznia 2023 o 16:57
    Krem do twarzy łagodzący.
    Krem wybrałam po dłuższym namyśle i to był strzał w 10. Okazał się świetnym na moje dolegliwości z bardzo wysuszoną i podrażnioną skórą twarzy, sprawdził się rewelacyjnie. Na pewno jeszcze po niego sięgnę.
  • 11 stycznia 2023 o 16:51
    Krem SPF 20
    Krem do twarzy SPF 20 łagodzący ochrona średnia z serii Ziaja Med kuracja siemieniem lnianym to kosmetyk uprzednio zamknięty w papierowy kartonik, natomiast sam krem to prosta, miękka tubka o prostej szacie graficznej z wyraźnymi napisami w kolorze fioletu z zamknięciem na klik. Pojemność kremu to 50 ml, krem posiada białą, rzadką konsystencję, nie posiadający zapachu. W składzie kremu znajdziemy glicerynę roślinną, masło shea (karite) oraz siemię lniane. Jest to produkt wegański. Krem jest kosmetykiem, który chroni skórę przed czynnikami zewnętrznymi, działa anty-pollution. Krem przeznaczony jest do stosowania na dzień. Sprawia, że skóra jest nawilżona, łagodzi wszelkie podrażnienia. Jest kosmetykiem idealnym dla skóry wrażliwej na słońce, posiada średnią ochronę. Krem do twarzy z SPF 20 jest wydajnym produktem.
    Zalety:
    • bezzapachowy