Wody perfumowane damskie

Tom Tailor Happy to Be EDP

• 14 marca 2025 o 20:54
    Coś pięknego
    Happy to Be od razu przyciągnęło mój wzrok wyglądem flakonu i zapachem. To zapach który przypadnie do gustu fankom zapachów kwiatowych z piżmowym wykończeniem. Czuć kwiatową mieszankę, przede wszystkim jaśmin, ale jest on przełamany nutami piżmowymi ???? Uwielbiam ten zapach. Utrzymuje się na skórze przez kilka godzin, najintensywniejszy jest oczywiście tuż po aplikacji. Ale przez cały czas gdzieś tam go czuję ????????
    Zalety:
    • Piękny prosty flakon
    • Piękny zapach
    W perfumerii
  • 7 kwietnia 2023 o 18:59
    Jaśminowy piżmak
    Lubię, gdy perfumy mają proste, minimalistyczne flakony, więc Happy to Be od razu przyciągnęło mój wzrok. Chwost przy nakrętce jest dla mnie akurat elementem zbędnym. Najważniejsze jest jednak to, co kryje opakowanie... A jest to woda perfumowana, która przypadnie do gustu fankom zapachów kwiatowych z piżmowym wykończeniem. Na początku dosyć mocno czuć kwiatową mieszankę, przede wszystkim jaśmin, ale jest on przełamany nutami piżmowymi i czymś, co przypomina mi w zapachu różowy pieprz. Dodaje to zapachowi nieco pikanterii. Całość jest moim zdaniem bardzo podobna do wody Oriflame - Signature for her. Zapach utrzymuje się na skórze przez kilka godzin, choć najintensywniejszy jest oczywiście tuż po aplikacji. Z czasem zapach staje się przyskórny i trzeba rozpylić go ponownie.
    Zalety:
    • zapach dla fanek nut kwiatowo-piżmowych
    • ładny flakon
    • dosyć przystępna cena
  • 19 stycznia 2023 o 22:04
    Ponętne i zmysłowe
    Już samo opakowanie przyciąga wzrok, niby zwykła kwadratowa butelka a jednak ma coś w sobie. Bardzo ładnie prezentują się na półce a malutki dodatek w formie breloku dodaje im uroku. Zapach słodki, ponętny i zmysłowy, przypominający inne drogie perfumy. Dość mocny, dodający pewności siebie. Wydaje mi się, że nie dla każdej kobiety będą odpowiednie, dla niektórych może być duszący zapach. Trwałość średnia, na początku są bardzo intensywne jednak z czasem zapach słabnie i staje się delikatniejszy. Utrzymują się z kilka godzin i w ciągu dnia trzeba ponownie ich użyć.
    Zalety:
    • Wygląd
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie