Wszystkie składniki:
snowball: mica, boron nitride, kaolin, diphenyl dimethicone/vinyl diphenyl dimethicone/silsesquioxane crosspolymer, triethylhexanoin, divinyldimethicone/dimethicone/phenylsilsesquioxane crosspolymer, peg-10 dimethicone, isostearyl isostearate, caprylic/capric triglyceride, hdi/trimethylol hexyllactone crosspolymer, polymethyl methacrylate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, [+/- ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499],
cinnamon: mica, polyethylene, nylon-12, hdi/trimethylol hexyllacetone crosspolymer, polymethyl methacrylate, kaolin, silica, synthetic fluorphlogopite, cyclohexasiloxane, octyldodecanol, phenoxyethanol, caprylic/capric triglyceride, ethylhexylglycerin, cyclopentasiloxane, alumina, glycerin, [+/- ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499],
first star: synthetic fluorphlogopite, mica, calcium aluminum borosilicate, dimethicone, talc, isopropyl palmitate, polysorbate 20, silica, isocetyl stearoyl stearate, cetearyl ethylhexanoate, isododecane, lauroyl lysine, phenoxyethanol, sorbitan isostearate, tin oxide, isopropyl myristate, ethylhexylglycerin, [+/- ci 77491, ci 77891],
pudding: mica, polyethylene, nylon-12, hdi/trimethylol hexyllacetone crosspolymer, polymethyl methacrylate, kaolin, cyclohexasiloxane, silica, octyldodecanol, caprylic/capric triglyceride, phenoxyethanol, cyclopentasiloxane, ethylhexylglycerin, [+/- ci 77491, ci 77492, ci 77499, ci 15850],
reindeer: talc, mica, nylon-12, boron nitride, silica dimethyl silylate, magnesium stearate, octydodecyl stearoyl stearate, ethylhexyl palmitate, dimethicone, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, tocopheryl acetate, alumina, glycerin, [+/- ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499],
gingerbread: mica, synthetic fluorphlogopite, ethylhexyl hydroxystearate, octyldodecanol, zinc oxide, phenoxyethanol, pentaerythrityl tetraisostearate, magnesium stearate, ethylhexylglycerin, alumina, glycerin, [+/- ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499],
bauble, candy cane: talc, mica, pentaerythrityl tetraisostearate, nylon-12, paraffinum liquidum, silica, polymethyl methacrylate, zinc oxide, theobroma grandiflorum seed butter, phenoxyethanol, polyethylene, avena sativa meal extract, lauroyl lysine, ptfe, propylene glycol, camellia sinensis leaf extract, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, ethylhexylglycerin, parfum, diethylhexyl syringylidenemalonate, caprylic/capric triglyceride, [+/- ci 77491, ci 77492, ci 77499, ci 45430, ci 45380, ci 77007],
candle: mica, synthetic fluorphlogopite, kaolin, triethylhexanoin, dimethicone, zinc stearate, polymethylsilsesquioxane, boron nitride, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, tin oxide, alumina, glycerin, [+/- ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499], presents: mica, polyethylene, nylon-12, hdi/trimethylol hexyllacetone crosspolymer, polymethyl methacrylate, kaolin, silica, cyclohexasiloxane, octyldodecanol, caprylic/capric triglyceride, phenoxyethanol, diethylhexyl syringylidenemalonate, cyclopentasiloxane, alumina, ethylhexylglycerin, glycerin, [+/- ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499, ci 77742, ci 58000, ci 45430, ci 15850],
fireworks: mica, synthetic fluorphlogopite, dimethicone, talc, isopropyl palmitate, polysorbate 20, isocetyl stearoyl stearate, cetearyl ethylhexanoate, isododecane, lauroyl lysine, phenoxyethanol, sorbitan isostearate, triethoxycaprylylsilane, isopropyl myristate, ethylhexylglycerin, tin oxide, [+/- ci 77891, ci 77491, ci 58000, ci 77510, ci 75470],
mulled wine: synthetic fluorphlogopite, talc, magnesium stearate, ptfe, aluminum starch octenylsuccinate, pentaerythrityl tetraisostearate, silica dimethyl silylate, lauroyl lysine, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, isododecane, phenoxyethanol, caprylic/capric triglyceride, c12-15 alkyl benzoate, polyisobutene, silica, ethylhexylglycerin, [+/- ci 77491, ci 77492, ci 77499, ci 15850]